APIE LEJA MEILE



Опубликовал: Ajjana, 14-12-2015, 13:51, Статьи / литовский, 6 370


Mano vardas Inga. Man 38 metai.
Su Meile susipažinau būdama 25-erių. Apie Meilės sugebėjimus galėčiau pasakoti labai daug. Nes po pažinties su šiuo žmogumi visas mano gyvenimas pasikeitė – kadangi keičiausi aš pati.
Susitikti su Meile privertė manyje tūnojusi panika, nerimo priepuoliai. Tai labai baisus dalykas ir kažkada mane labai stipriai kamavo. Savu laiku bendravau su psichologais, bet nieko nedavė ir nepavyko išmokti su tais dalykais susidoroti. Taigi mūsų pažintis prasidėjo nuo to, kad vienas bendradarbis, kuris buvo mano akimis labai intiligentiškas, daug pasiekęs, kuriuo galėjau pasikliauti, prasitarė, kad pažįsta moterį, kuri galbūt man galėtų padėti. Aš iškarto ir pasiskambinau. Nuo to karto ir trunka mūsų bendravimas, draugystė, darbas, mokymasis.
Pirmiausiai mane išmokė transformuoti viską kas iškildavo negatyvaus. Iš pradžių tai atrodė mistika, bet ilgai buvau su savimi, kol man pavyko pirmą kartą transformuoti negatyvų jausmą. Vėliau sekėsi žymiai lengviau. Išmokė keisti reakcijas, išmokė teigiamai mąstyti bet kokioje situacijoje, išmokė ir moko įžvelgti visame kame Aukštesnį Dievišką planą ir svarbiausia išmokė MYLĖTI. MYLĖTI save ir MYLĖTI viską aplinkui. Tai ji parodė man šį nuostabų jausmą, ji priminė man, kaip primena kiekvienam sutiktam – kad mumyse pas kiekvieną yra meilė ir šviesa. Laaabai daug dirbau su savim, kol radau šį jausmą savyje.
Turėjau tikrai daug nelaimingų meilės santykių per kuriuos transformavosi mano prisirišimas ir tik dėka Meilės pagalbos, jos žinių, patarimų –sugebėjau tai praeiti ir išgyventi.
Vėliau likimas davė išbandymą su finansais – neradau darbo ilgus metus ir taip pat tik su Meilės pagalba išlipau iš tos duobės ir pradėjau dirbti.
Tuomet išbandymą gavau su sveikata – tai buvo siaubingas dalykas – gydytojai kalbėjo baisius dalykus. Aš vėlgi puoliau aiškintis savyje, ieškoti priežasčių ir dirbti su savimi. Meilė visą laiką buvo šalia – visą laiką palaikė – pasakė, kad pagrindinė priežastis neapykanta sau ir kitiems ir pasauliui ir t.t. Visus 8 mėnesius ištisai dirbau su savimi –nes po tyrimų atsakymo, turėjau situaciją, kai be proto labai sušalau – po to prasidėjo siaubingi išgyvenimai viduje ir peršalimo pasekmės. Visus metus ir darbe ir namie buvau savyje ir dirbau su savimi. Dievas davė ir darbą tokį, kad nebuvo daug darbo ir aš ištisai galėjau dirbti su savim –taip vadinu savas transformacijas, savus suvokimus. Man padėdavo kai rašydavau ranka „Myliu Dėkoju“ prirašiau labai daug... Darbe buvo labai negatyvi aplinka ir tai dar labiau traukė iš manęs neapykantą. Dirbau su neapykanta kartodama „Myliu, dėkoju“. Taip pat dirbau su kūno ląstelėmis kartodama, rašydama „Aš esu sveika, mano ląstelės sveikos“ . Kaip tik buvo pavasaris ir žiūrėdama į sprogstančius pumpurus į bundančią gamtą kartojau, kad mano ląstelėse sprogsta meilė ir nauja sveikatos, gyvybės energija. Šito taip pat išmokė Meilė. Kartojau visus metus –visur visur visur, kur bebūdavau ir po metų pajutau, kad jaučiuosi geriau. Galiu paminėti tokį atvejį, kad vieną dieną Meilei paskambinau ir sakau, aš negaliu eiti i darbą, nes svaigsta siaubingai galva ir pykina siaubingai. Man taip baisiai buvo tikrai tik tą vieną kartą. Mes kalbėjom su Meile telefonu – ji iškarto nustatė priežastį, aš kažką viduj suvokiau, nes tuo metu palengvėja viduj ir tada ji man sakė, kad tai didelė baimė prieš ateitį, kad paimk tą baimę už rankos ir eikit kartu – aš dar klausiau kaip ją paimti už rankos;) Ir nuvažiavau į darbą, nes buvo jau lengviau – darbe kelis kartus pykino, bet suvokusi, kad valosi organizmas – viską lengvai priėmiau ir viskas praėjo. Mano vyras žiūrėjo į visa tai ir sakė „ Nu negali būti, kad taip pašneki telefonu ir viskas praeina“ Bet dabar jis jau taip nesako, nes matė tai begalę kartų – kur realiai visai neseniai sudalyvavo, kai buvo kartu su manim gimdyme.
Dar noriu paminėti atvejį, kai po to sušalimo –mano kojos buvo kaip ledas – niekas nepadėjo, nei kaitinimas kojų, nei jokie lašiukai, niekas – jos buvo kaip ledas – vasara vaikščiojau su žieminiais batukais. Aišku paprašiau Meilės, kad padėtų, kad padėtų man suprasti, ką turiu padaryti, kas negerai. Ji kaip sakė dirbo su ta energija visą parą ir pagaliau pavyko transformuoti ir nuo tada mano kojos vėl šiltos. Ką ji darė, kaip transformavo reikia teirautis jos;) Čia buvo vienas iš tų atvejų kaip realiai fiziniam plane matau išpūtusi akis rezultatą;)
Dar buvo kartas kai buvo nežmoniškas skausmas, nes plyšo mano kiaušidės cista – aš paskambinau Meilei, ir ji dainavo ir liepė man dainuoti Kad MYLIU SAVE ir taip teigiamose energijose aš ištvėriau skausmą, abi dainavom ir skausmas slūgo.
Tuomet kai norėjau pastoti ir nepastojau- irgi pasakė su kuo dirbti, kaip priimti viską kas išlenda blogo ir transformuoti, kad atverčiau kelią vaikučiui. Daug praverkiau, daug ką galėjau transformuoti tik su Meilės pagalba, nes jausdavau, kad to negaliu apglėbti kiek daug ir tada paprašydavau Meilės pagalbos ir ji atsiklaususi „Karmos vadovų“ ar kaip jie vadinasi, man padėdavo –imdavo tą visą srautą ir transformuodavo –aš jausdavau palengvėjimą. Bet tokią pagalbą aš gaunu, kai pati padarau viską kiek pajėgiu – tik po ilgo darbo gaunu pagalbą, tik kai pati daug padirbu su savim – noriu pasakyti, kad tai nėra - kad aš tik panoriu ir man padeda, nors padėti gali visada. Iš Meilės išmokau, kad turi pats dirbti – tik tada ateina pagalba.
Tada sužinojusi, kad laukiuosi, Meilės paprašiau, kad kai gimdysiu, kad būtinai būtų tą dieną su manimi, nes žinau kokios energijos gydymo įstaigose, o taip pat, kad padėtų teigiamomis energijomis pasitikti naują gyvybę gėrio, meilės energijose. Dar todėl, kad kažkada būdama svečiuose- girdėjau, kaip ji teikia pagalbą gimdančiai moteriai – girdėjau, kad kažkas ten eina komplikuotai, ji ramino moterį, bendravo su ja ir išgirdau, kad pagimdė, kad viskas gerai. Ta situacija iš atminties ir liepė man pasiprašyti Meilės, kad ir man pagelbėtų, jeigu galės ir jeigu bus kas negerai. Mažylis neskubėjo. Niekaip nesivėrė gimdos kaklelis. Kalbėdamasi su Meile telefonu sužinojau, kad susiję su neapykanta vyrams, nes laukiausi berniuko – dar pasakiau, kad bijau apžiūros, tai Meilė pamokė, kad žiūrėčiau kaip į gėrį, kad man nori padėti, kad tiesia ranką, kad ir kaip ten nemaloniai elgtųsi, kad visą laiką sąmonę laikyti pozityve, kad visą laiką būti teigiamose emocijose. Dar pasakė ką neigiamo jaučia ir bešnekant aš pradėjau kartoti myliu myliu ir dirbti su savim ir kažką suvokiau ir paleidau. Kitą dieną per apžiūrą sako atsivėrė 2cm. Aš vos neišbučiavau tas gydytojas – viena jų sako nu stebuklas – o aš sakau, gerai padirbėjau – tai sako – dirbk taip ir toliau, jeigu padeda atsiverti kakleliui. Bet gimdymo dieną, kaklelis vis tiek nesivėrė toliau. Buvo ruošiamasi daryti cezari, bet dabar negalima taip lengvai daryti cezario, reikia išlaukti vos ne dvi dienas ir tik tada daryti – tai laukė gal 8 val . As su epidura gulėjau ir laukiau ir vyrui sakau, o jeigu nedarys cezario, o lieps gimdyti. Apžiūrai atėjo klinikos direktoriaus pavaduotojas ir atsiklausęs apžiūrėjo mane ir sako atsivėrę 7cm. Visiems buvo šokas ir man irgi. Nes daktarė prieš pusvalandį apžiūrėjo ir tiek nebuvo. Tada pati daktarė apžiūrėjo – sako tikrai 7cm. Tai buvo nerealus dalykas, nes visi jau ruošėmės cezario pjūviui- bet aš žinojau, kad Meilė susijungusi su manimi ir kad dirba ir pagalvojau, tai jos dėka viskas pajudėjo. Bet ką ji darė, kaip ten buvo –reikia klausti Meilės. Tai taip aš pagimdžiau pati ir ant rytojaus Meilė viską papasakojo.
Daug su ja laiko praleidau, buvau pati ir ant rytojaus Meilė viską papasakojo.
Daug su ja laiko praleidau, buvau svečiuose, eidavom į kavines, eidavom į šokius – kur ji šokdama transformuodavo energijas ir šokdavo meditacijoj, girdėjau kaip gelbėja kitiems, kaip bendrauja su kitais ir galiu pasakyti, kad tai vienintelis mano sutiktas žmogus turintis tiek besąlygiškos MEILĖS, tiek nuoširdumo, atvirumo, tokią stebuklingą aiškiaregišką dovaną transformuoti energijas ir tokį besąlygišką pasišventimą tarnystę Dievui.
Tikrai dar labai daug galėčiau papasakoti, nes tikrai daug laiko buvom kartu ir daug sužinojau, išmokau daug.
Inga


  • Нравится
  • 5

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos