KAIP UGDYTI SAVO SĄMONINGUMĄ



Опубликовал: Ajjana, 26-01-2015, 11:28, литовский / Личное, 10 119


MEILE Aumiene
KAIP  UGDYTI SAVO SĄMONINGUMĄ


PRAKTINĖ PATIRTIS
Vystyti savo sąmoningumą man padėjo ir padeda alchemija. Ji atskleidė manyje tokius gebėjimus kaip empatija, stalkingas, alchemijos meistriškumas. Ji padėjo man be iliuzijų atskirti daugialypes energijas ir jų vibracijas, vystyti išmintį, besąlyginę meilę, atstatyti žmogišką orumą bei susijungti su savo tikrąja esme. Ji sustiprino tikėjimą savimi, DIEVAŽMOGIU. Alchemija pažadino manyje giluminį suvokimą, kadaš kaip ir visi kiti žmonės esu žvaigždinė-žemiška daugiamatė būtybė. Viena mano dalis šiame laikotarpyje veikia kaip alchemikės.
KĄ TAI REIŠKIA? ŽVAIGŽDINĖ – ŽEMIŠKA DAUGIAMATĖ BŪTYBĖ?
Tai žmogus, savyje pripažinęs ir priėmęs dieviškas kosmoso ir žemės energijas.
Dirbdama su savimi, su žemės energijomis, aš pažinau daug įvairių sąmonės lygių ir jų skirtingų vibracijų – pradedant nuo nesąmoningojo lygmens iki žmogiškojo ir dieviskoja.
Žmogaus kūnas turi kelis sąmonės lygmenis, kurie vystosi tik sąmoningai juos suvokiant.
Žmogus turi fizinį kūną, sielą su skirtingų vibracijų sluoksniais, įvairių lygmenų sąmonę, ir Dvasią-Atmą arba Monadą.
KAS YRA ALCHEMIKAS?
Tai žmogus, pasiryžęs savyje pažinti ir šviesą, ir šešėlį, ir save pakeisti, atradęs Tikrąjį Pradą. Tai žmogus, kuris save stebi kasdienybėje ir seka kiekvieną savo reakciją į tai, kas vyksta ir keičia savonegatyvų atsaką į viską, kas vyksta jo gyvenime. Tai reiškia, kad jis sąmoningai stebi savo mintis, emocijas, galvoseną, kurios gimsta jame bei pasireiškia išorėje ir, naudodams jau įgytą žinojimą, transformuoja savyje negatyvą į pozityvą. Nuolatinis kasdieninis – kasminutinis darbas su savimi tokį žmogų įpratina sąmoningai rinktis, (arba: duoda tokiam žmogui galimybę sąmoningai rinktis), kelia jo kūno ląstelių ir sielos vibracijas, vysto žmoguje dieviškas savybes, ugdo sugebėjimą skirti ir aiškiai įsisąmoninti Tikrosios Esmės vibracijas savyje ir atpažinti kitokių energijų vibracijas. Taip pat šis darbas ugdo gebėjimą matyti nematomus pasaulius ir duoda galimybę kontaktuoti su kitokiomis civilizacijomis. Tuo būdu vystosi sąmoningas savęs priėmimas ir iškreiptų energijų gydymas. Nuo to momento, kai žmoguje paraleliai su vykstančiomis fiziniame plane situacijomis prasideda aktyvi savistaba, atsirandančių reakcijų rūšiavimas ir jų transformavimas, kuris leidžia jame užgimti besąlyginės meilės energijai, žmogus tampa alchemiku.
O tai reiškia, kad a l c h e m i k a s – tai ŽMOGUS, IŠVYSTĘS SAVYJE SUGEBĖJIMĄ STEBĖTI, MATYTI, ATSKIRTI IR TRANSFORMUOTI savo ego ŽEMŲ VIBRACIJŲ ENERGIJAS. Tai žmogus GYVENANTIS PAGAL KOSMINIUS ĮSTATYMUS IR NAUDOJANTIS ŽINIAS PRAKTIŠKAI, KURDAMAS BESĄLYGINĖS MEILĖS ENERGIJĄ KAIP SAVYJE, TAIP IR APLINKUJ, IŠORĖJE.
I. KAS YRA ALCHEMIJA?
Dypakas Čiopra savo knygoje „Burtininko kelias“ sako: „Alchemija- tai žmogiškos būtybės pavertimas į skystą auksą. Tai pavertimas mūsų žemųjų EGO savybių, tokių kaip baimė, gėda, tamsumas, neapykanta, nesąmoningas kerštas pačiam sau ir kitiems į pačias gražiausias savybes, tokias kaip: besąlyginė meilė, romumas, išmintis, laimė, džiaugsmas, harmonija ir kūrybingumas.“
KĄ REIŠKIA SKYSTAS AUKSAS?
Tai reiškia Gryną Meilės Energiją, Dievo Sąmonę –ŠVIESĄ MUMYSE, kuri kūne Šviečia kaip auksinės dulkelės.
Alchemija gyvenime – tai pastovus pasąmonėje vykstantis nesąmoningas procesas, kuris vėliau, dirbant su savimi, pavirsta į sąmoningą procesą: savęs tobulinimą, vidinį stebėjimą deformuotų energijų ir jų transformaciją. Deformuotos energijos tai dirbtinis blogis - visų neigiamų minčių ir emocijų, esančių Žemės erdvėje ir pasąmonėje, TAMSA.
KAS YRA DIRBTINIS BLOGIS (TAMSA) MANO SUVOKIMU?
Tai yra didžiulis EGREGORAS, prisipildęs Intelekto pasigaunamomis ŠVIESOS energijomis, kurios yra įvyniojamos į žemos kokybės materijos energijos sluoksnius.
Šis energinis Egregoras – tai deformuotos energijos rezervuaras.
Į šitą milžinišką Dirbtinio Blogio Egregorą įeina mažesni egregorai, tokie kaip:
JUODOJI MAGIJA, VALDŽIA-VALDYMAS, POLITIKA, AGRESIJOS-NEAPYKANTOS-NUSIKALTIMŲ EGREGORAS IR DAUG KITŲ – MAŽESNIŲ AR DIDESNIŲ – EGREGORŲ, SAVYJE TURINČIŲ TOKIAS MINTIES FORMAS, KURIOS STIPRINA ŽMOGUJE NEIGIAMAS EMOCIJAS.Tai yra Tamsioji Jėga mūsų pačių ir kolektyvinėje pasąmonėje.
KAS YRA EGO?
EGO –tai minčių formų energija, susidedanti iš skirtingų vibracijų. Tai rinkinys sistemų, įsitikinimų, nuostatų, nuomonių, ir kolektyvinių marazmų, tokių kaip: baimių, nežinojimo, (neišmanymo), neapykantos, keršto, pavydo ir visų kitų neigiamų energijų.
Sapnas- praktinė patirtis.
Savęs, kaip žvaigždinės- žemiškos daugiaplanės būtybės s u v o k i m a s.
Kartą, kai buvau devynerių metų, susapnavau sapną. Stovėjau žydinčioje pievoje,ir staiga balsas „iš niekur“manęs paklausė:
„Pasakyk, kieno galva ant tavo pečių?“„Mano“,nustebusi atsakiau. „O kieno pečiai?“ „Taip pat mano“. „O rankos, kojos ir visas kūnas - kieno?“ „Viskas mano“. („O tu – tai kieno?“) „O tu – tai KAS?“ „KAS AŠ?“ Tada dar nežinojau, kas aš. Dabar – žinau. Aš, būdama sveiko proto ir geros atminties, su visa atsakomybe už savo žodžius, atsakau į šį klausimą: AŠ ESU TA, KAS IŠ TIESŲ/ (IŠ TIKRŲJŲ) ESU. Dieviškoji kibirkštėlė tamsoje. Ši tamsa – taip pat aš – fizinis kūnas, sujungtas su Siela, kuri susideda iš dviejų dalių: vyriškos ir moteriškos.
Tai KAS gi AŠ? VIENTISASDievažmogis.
Aš sudėta iš keturių dalių. Išoriškai pasireiškusios tik dvi – fizinis kūnas ir moteriškoji Sielos sąmonė. Kitos dvi – vyriškoji mano sąmonės dalis ir ABSOLIUTO LIEPSNA – DIEVAŽMOGIO SĄMONĖ – per eonus inkarnacijų – laukė, kada aš atsibusiu – kada save priimsiu ir kaip Dvasią, ir kaip Kūną, kada sau atleisiu ir nuimsiu nuo savęs kaltės jausmą. Kada iš tiesų SĄMONINGAI sau leisiu, kad m a n y j e susijungtų visos dalelės. Leisiu sau save išreikšti visuose būties daugiamačiuose planuose,sąmoningai tarnaudama KŪRĖJUI ir pasaulio kūrimui,nešdama į kenčiančių žmonių pasaulius meilę ir atjautą.Dabar galiu sąmoningai ir drąsiai paskyti: ašpažinau save, savo Dvasią,sielą ir kūną tiek kiek sugebėjau.Pažinau, aš, Dvasia, aš, žmogus,pati save visuosebūties daugiamačiuose planuose, kurie man iki šios dienos atsivėrė.
Pažinimo procesas tęsis amžinai ir tame slypi savęs pažinimo žavesys.
Tai, ką aš čia ir dabar žinau, yra tik trupinėliai, TIKROJO AŠ šviesos kibirkštėlės, kurių vis daugiau ir daugiau perprantu dienos bėgyje.
Tokią save jau priimu čia ir dabar, gyvenančią DŽIAUGSMO, MEILĖS, HARMONIJOS IR LAIMĖS pasaulyje, kur nėra skriaudos ir kaltės, kuriame gyvenu energijose, skatinančiose atsiduoti Kūrėjui ir kilti link Jo, kupina širdim beribės, nesavanaudiškos meilės, vedama vienintėlio troškimo: „Panaudok mane, Dieve, priimk mano sąmonę, valią ir širdį. Užpildyk mane visą SAVIMI.“
„Išsiliek per mane SAVO išmintimi, meile ir atjauta. Aš – tai TU. Tu – tai AŠ. Su Tavimi mes VIENIS ir aš esu VIENIS su visais.“DABAR AŠ ŽINAU, KAS ESU“.
Įsisąmoninau, kad turiu tik du pasirinkimus:
1. Arba priimti kolektyvinį mąstymą su jo nuostatomis ir įsitikinimais, kad žmogus yra auka savo aplinkybių,savo gimimo, gyvenimo, kuriame nėra nieko gero, o jis pats –„tik maišas kaulų, kraujo ir mėšlo“, kad nėra jokių nematomų pasaulių ir yra tik tai, ką matome – t.y.materialistinė pasaulėžiūra.
2. Arba galiu tikėti, kad žmogus yra daugiamatė būtybė, talpinanti savyje visas matomo ir nematomo pasaulių energijas.
ŽMOGUS GALI TIKĖTI, KAD YRA AMŽINAS, YRA DAUGIAMATĖ BŪTYBĖ IR GIMSTA TAM, KAD IŠMOKTŲ ĮKŪNYTI SAVO DIEVIŠKĄ POTENCIALĄ.
Kai žmogus pasirenka a n t r ą variantą, tada ir prasideda jo sąmoningas augimas-ALCHEMIJA.

ALCHEMIJA PRASIDEDA NUO:
1. Sprendimo priėmimo (nutarimo) vystyti sąmoningumą ir tai daryti.
2. Sprendimo priėmimo (nutarimo) vystyti dėkingumą.
3. Turėjimo tikslobe melo bendrauti su savimi užsiimant savityra.
4. Sprendimo priėmimo (nutarimo) mokytis vystyti TYRUMĄ savyje.
5. Nusprendimo priimti Daugiamatę Šviesą savyje kaip Gerąją pusę ir Tamsiąją pusę.
6. Sprendimo priėmimobūti atsakingam už pasirinkimą savo ketinimų, žodžių, minčių, darbų ir už savo gyvenimą.
7. Sprendimo priėmimovystyti sugebėjimą stebėti ir atskirti iškylančias savyje reakcijų energijas.
8. Sprendimo priėmimotapti laisvu ir veikti – kontroliuoti savo mintis, emocijas, reakcijas.
9. Tikslo turėjimo savyje vystyti stebėjimą ir praktiškai naudoti visus žinomus metodus darbui su savim.
10. Sprendimo priėmimo išmokti atleisti sau pačiam ir kitiems.
11. Sprendimo vystyti sąmoningą susiliejimą su Šviesa savyje per maldą, meditaciją, kvėpavimo praktikas.

II. ALCHEMIJOS ĮRANKIAI
a) MATYMAS
b) STEBĖJIMAS(SAVISTABA)
c) INTUICIJA
d) ANALIZĖ (APRAŠYMAI-SINTEZĖ)
e)SAVIVOKA(осознаниесебя), naudojantis kosminiu veidrodiniu ATSPINDŽIO dėsniu sieloje – priėmimas savo atspindžio-projekcijos, savo pasąmonės.
g) ATSISKYRIMAS NUO NEIGIAMOS ENERGIJOS SAVYJE
h) JŲ TRANSFORMACIJA


a) KAS YRA MATYMAS?

Toltekai sako: „Matymas – tai tikros žinios be jokių abejonių, kurios pasireiškia žmoguje dirbant su savimi, išsiugdant intelekto savidrausmę, širdies tyrumą, intuiciją, savistabą. Toks žmogus – alchemikas – gyvena pagal principą „nekenkti“.
Aš pastoviai užduodavau sau klausymus, iškilus reakcijoms,neieškodama atsakymų:
„Kas dabar pasireiškė manyjemano ego ar Tikroji Esmė?“
„Kieno tai mintys, emocijos?“
„Ar jos yra mano, ar neša man komfortą?“
„Jeigu ne, tai kam man jos reikalingos?“
„Kaip sureaguotų mano Tikroji Esmė?“
Tuo metu pasąmonėje savaime vystosi sąmoningumas ir sugebėjimas pajausti energijas, savaime vyksta atskyrimas Tikro nuo to, kas netikra.
b)KAS YRA SAVISTABA?(самонаблюдение)
Toltekai sako, kad tai menas stebėti savo ego negatyviasreakcijasdestruktyvioje situacijoje.
Pavyzdys darbo su savimi – skirtingų energijų vibracijų atsekimas.
Kasdieninis užsiėmimas alchemija,(t.y.sąmoningas stebėjimas savo minčių, emocijų, galvosenos ir transformacija negatyvo į pozityvą) išugdė manyje gilų iliuzijų įsisąmoninimą, iliuzijų, kurias sukūrė mano intelektas. Ir kartą ašintuityviai pajutau savo intelektą kaip gyvą substanciją. Jis manyje prabilo: „ Atleisk man, siela, atleisk man, kūne, labai gailiuosi, kad aš, intelektas, save įsivaizdavau esant Dievu kūno sąmonėje, manipuliavau tavimi, Siela. Aš niekada neprisipažindavauklydęs ir netgi žinodamas apie savo klaidas, kūriau tau, kūne, gyvenimą pilną kančios. Kupinas išdidumo, puikybės, užsispyrimo, bukumo, tuštybės ir pranašumo, aš pasisavinau Dvasios šviesą, kurią man perduodavo siela, visai užmiršęs, kad pats moku tik rinkti faktus, ir juos klasifikuoti, be ne vadovauti. Dabar pripažįstu, kad aš, intelektas, ir kūno sąmonė, ir sielos sąmonė – MES visi esame lygiateisiai bendradarbiai, ir kad kūnas yra mano geriausias draugas,kuris man padeda savo signalais nustatyti SIELOS būseną.“
Save stebėdama, medituodama, nuoširdžiai su savimi kalbėdamasi, aš išmokau savyje atpažinti ir atskirti TIKROSIOS AŠ vibracijas (pojūčius) nuo baimės vibracijų (emocijų), nuo klaidingos nuomonės, tikėjimų –tiek savų, tiek ir kitų žmonių – kuriais buvau įtikėjusi. Štai taip palaipsniui gimė sąmoningas požiūris į save, kaip į šeimininkę savo pačios minčių, troškimų,emocijų, užgimstančių manyje, o taip pat ir reakcijų. Įsisąmoninau, kad pati galiu rinktis, kaip reaguoti, tai yra, kokią dalį SAVĘS noriu išryškinti išoriniame pasaulyje. Ar aš noriu parodyti save kaip fizinę būtybę, pasirinkdama standartines intelekto reakcijas, ar renkuosi sąmoningai keisti negatyvų mąstymą ir išryškinti savo dieviškumą. Garsiai sau užduodama klausimą „Ką aš dabar jaučiu?“, ir garsiai įvardindama manyje tuo momentų iškilusią mintį ar skambančią emociją (sakykime: ‚Kas manyje dabar kalba? – p y k t i s , nuoskauda ir tt), atradau, kad tuo būdu mano fizinė sąmonė lengvai išsivaduodavo iš standartinio mąstymo ir imdavo situaciją matyti kitaip.
KĄ REIŠKIA „PRIIMTI SAVE“?
Tai nereiškia sutikti su tuo, kad tai, KĄ JAUČIA PAŽEISTA/KENČIANTI DALELĖ MANYJE esu VISAS AŠ. Tai reiškia leisti sau pažvelgti į save iš kito taško. Tai reiškia: PRIPAŽINTI, KAD TAI, YRA NE VISAS A Š ir pripažinti, KAD AŠ, ŽMOGUS, SAVYJE TURIU IR SVEIKAS, DŽIAUGSMINGAS, ŠVIESIAS DALIS IR GALIU sąmoningai pasirinkti kur nukreipti savo dėmesį.
e)KAS YRA SAVIVOKA(самоосознание), SUPRANTANT ir PRITAIKANT VEIDRODINIO ATSPINDŽIO DĖSNĮ?KĄ REIŠKIAVEIDRODINIO ATSPINDŽIO DĖSNIS?
Veidrodinio atspindžio dėsnis – tai iškreiptų energijų projekcija, paveikta DVASIOS ŠVIESOS pradeda eiti iš pasąmonės. Ši projekcija kaip filtras, susidedantis iš susierzinimo, pykčio, nepasitenkinimo, priekaištų, pagiežos, neapykantos ir keršto pačiam sau energijų, kurios padengia žmogaus intelektą ir jis viską pradeda girdėti, priimti iškreiptai. Šią akimirką privalome atskirti tą destruktyvią dalelę nuo savęs, žmogaus. Tam reikia sąmoningai nukreipti savo, žmogaus, dėmesį į savo reakcijas („Kodėl aš taip pykstu?“ „Ir ar tai aš visas, žmogus, ar tai tik dalelė manyje taip reaguoja?“)
Jis pasireiškia tada, kai užuot ėmus kaltinti kitą, ar tiesiog pabėgus nuo situacijos sprendimo, atsisukame veidu į save, į tą savo dalį, kuri kažkam priešinasi, kaltina, ar susierzina. Ir paklausiame savęs: „KAS VYKSTA MANYJE? Kas bėga?KODĖL BĖGA ir nenori pažvelgti „tiesai į akis?“Klausiame: „KOKIOS NEREALIZUOTOS MINTYS AR NORAI SLEPIASI UŽ ŠIŲ MANO EMOCIJŲ?“ Ir automatiškai užrašome atsakymą - tris, keturis veiksmus fiziniame plane, kad realizuotume užslėptas reikmes, norus, kurie dabar iškilo.

g) KĄ REIŠKIA MOKĖTI ATSKIRTI(mano manymu)?
Tai gebėjimas išmintingai ir sąmoningai atskirti iliuzijas nuo tikrovės, ir aiškiai jausti, kur pasireiškia e g o, o kur – T i k r o j i E s m ė. (Čia padeda susijungimas su Tikruoju AŠ savyje ir įvardinimas tos energijos, kuri išsireiškė per vidinę ar išorinę reakciją, ir sąmoningas pasirinkimas, ką maitinti savyje: ar tai, kas neša harmoniją, ar tai, kas neša susinaikinimą).
Mumyse yra Susinaikinimo programa.Iš kur ji atsiranda?
Gimdamas vaikas atsineša ne tik nepaliestą-pirmykštę energiją,bet irenergijas prisikauptas praeituose gyvenimuose. Ta pirmykštė neindividualizuota energijaturi savyje ir snaudžiančią neapykantos energiją. Kai ją ima veikti kitų žmonių intelekto pagimdytos nuostatos, ši energija pradeda augti ir virsti e g o tamsiąja sielos puse tame žmoguje. (Artimas pavyzdys – islamistai, žudantys kitatikius). Trijų mėnesių kūdikio fizinis protas į save priima tą energiją, kurią skleidžia aplink jį esantys žmonės. O nuo trijų mėnesių kūdikio prote formuojasi pirma individuali, bet neteisinga nuomonė, kad JĮ MYLINTIS ŽMOGUS tam ir yra, kad visą save – savo dėmesį, energiją ir laiką – atiduotų tik jam. Iš šitos kūdikiškos patirties kūdykyje formuojasi nuomonė, kad jį mylintis žmogus visada žino visus jo poreikius ir norus. Tuo metu jo fizinio proto dalis yra nenusimananti ir neišsivysčiusi. Ją apgaubia neteisingų nuostatų energija,ant kurios laikui bėgant yra uždedamos kitos nuostatos, kuriose slypinčios fizinės materijos dalelės turi kiek daugiau nuovokos.Kai pradeda formuotis vaiko e g o , tai pasireiškia kaip neigimo programa, kuri lemia vaiko elgesį ir verčia į viską sakyti NE. Tuo metu tėvai, stebėdami savo vidinę reakciją ir supratę, kad per jų vaiką yra siunčiamas signalas jų pačių vidiniam kūdikiui, kuriam atėjo laikas pasveikti, galės padėti ir savo vaikui.
Neišmanymo energija -neindividualizuota neapykanta, veikiama joje išaugintų minties formų, materijos kolektyvinėje sąmonėje pavirstaį viską neigiančią ir griaunančią energiją – į TERORISTO archetipą, kuris kiekvieno žmogaus pasąmonės lygmenyje susijungia su jo asmeniška susinaikinimo programa ir sau pačiam trokšta savo fizinės formos mirties...Fiziniame plane ši programa įsijungia kaip žmogaus neapykanta sau pačiam. Ji sustiprina nesąmoningą kaltės jausmą ir gimdo kerštą, kuris vykdomas per kitus, naudojant užpuolimą, prievartą, mušimą ir net žmogžudystę. Susinaikinimo programa turi daug kaukių – archetipų (aukos, kankinio, kontrolieriaus, kaltintojo ir kitų).
h) KAS YRA TRANSFORMACIJA?
Tai alcheminis procesas, kuris išgrynina negatyvias energijas ir pakelia energijos virpesių dažnį.Tai išlaisvinimas savo Sąmonėje fizinio proto dalelių nuo stereotipinio mąstymo, įvairių blokų ir minčių formų.
III. ALCHEMIJOS INGREDIENTAI.
DVASINIAME PLANE:
a) Dėkingumas (besąlyginės meilės magnetas);
b) Sąmoningumas;
c) Sąžiningumas;
d) Nuoširdumas (Atviras pokalbis su savimi);
e) Širdies tyrumas;
f) Pastovus pokalbis su kūno ląstelėmis;
g) Priėmimas;
h) Atleidimas;
i) Palaiminimas;
j) Paleidimas;
k) Leidimas sau priimti naujas šviesos energijas ir jų priėmimas.
FIZINIAME PLANE:
a) Meditacija;
b) Malda;
c) Sąmoningas kvėpavimas;
d) mantros,joga
e)spontanine šokiai
f)žvaigždžiu kalba ir kita praktika.


a) DĖKINGUMAS
Kas yra dėkingumas?
Dėkingumas – tai energija – besąlyginėsmeilės magnetas, kuriantis mūsų ketinimų ir troškimų materializaciją fiziniame plane.Dėkingumas už bet ką Visatai, tampa patvirtinimu, kad tai j a u yra ir galite tuo disponuoti. Visata atsako „tegul taip ir būna“ arba „TEBŪNIE“.
PRAKTIKA
Pradėdami dirbti su savimi, kiekvienas iš mūsų atrandame, ką savyje turėtume pakeisti. Paklausykite savo ŠIRDIES. Pajuskite, kuri dalelė jaučiasi diskomfortiškai, apgaubkite ją savo meile, tartum ant rankos tupintį mažą paukščiuką.
Dėkingumo malda
Dėkoju TAU, VIEŠPATIE, kad mano kūno ląstelės gydosi.
Dėkoju Tau, kad išsisklaido neapykantos energija.
Dėkoju Tau už išgydymą, Dėkoju Tau, kad padėjai man suvokti, kad g a l i u sau tai leisti.
Leidžiu, kad tai vyktų, priimu ir Dėkoju.

b) KĄ REIŠKIA SĄMONINGUMAS?
NealDonaldWalsch (Nylas DonaldasUolšas) sako: „BŪTI SĄMONINGU, TAI BŪTI ŠIOJE AKIMIRKOJE. TAI REIŠKIA – SUSTABDYTI MINČIŲ BĖGIMĄ IR NUKREIPTI D Ė M E S Į Į SAVO KŪNO POJŪČIUS BEI LEISTI SAU PILNAI IŠGYVENTI, KĄ JAUČIA NESĄMONINGA DALELĖ».
Savopraktikojesupratau,kadintelektas turi pripažinti, jog jis – TARPININKAS TARP SIELOS IR KŪNO. JIS TURI PRIPAŽINTI, KAD KŪNAS, KAIP IR SIELA, TURI SAVYJE D I E V O S Ą M O N Ę . Ir kūnas, ir siela yralygiaverčiai bendradarbiai su DVASIA-DIEVO SĄMONE ŽMOGUJE.
c) NUOŠIRDUMAS, SĄŽININGUMAS IR ATVIRUMAS
Kaip atvirai su savimi kalbėtis? Nuo ko prasideda bendravimas su savo kūno ląstelėmis?
Nuo pripažinimo, kad ląstelė savyje turi aukščiausios Šviesos vibracijos, gyvybės dvasią –energiją, kurioje slypi Absoliuto Sąmonė.
Nuo suvokimo, kad iki šiol intelektas negarbingai elgiasi su žmogaus kūne slypinčia Absoliuto sąmone, kuri mūsų kūne reiškiasi kaip i n t u i c i j a.
Nuo pripažinimo, kad materialusisprotas žmoguje yra atskirtas nuo Absoliuto sąmonės, esančios jame pačiame. Pripažinimo, kad intelektas savivaliauja ir manipuliuoja žmogumi, kaltindamas juos pačius ar kitus už visas nesėkmes.
Nuo siekimo s ą m o n i n g a i susijungti su Absoliuto Sąmone savo širdyje.
Reikia pradėti k a l b ė t i s su savo kūno ląstelėmis.
PRAKTINIAI PATARIMAI
1. Susijunkite su savo Tikrąja Esme ir dėkokite DEIVEI – GYVYBĖS DVASIAI, Dievo Sąmonei.Tyloje pajauskite, kas jumyse vyksta.
2. Pažvelkite į savo vertybių prioritetus.
3. Suvokite, ką statote į pirmą vietą ir užduokite sau klausimą: „Ar tai iš tikrųjų taip svarbu?“ Pajuskite save.
4. Ir dar paklauskite – „KODĖL šis prioritetas pirmoje vietoje? Kokios nuostatos mane verčia manyti, kad tai – svarbiausia?“ Atidžiai pažvelkite į tas nuostatas ir į savo mintis.
5. Leiskite sau suvokti, kad taip mąsto tik dalelė jumyse, kurią gaubia tokie įsitikinimai, kurie verčia jus gyventi d r a m o j e .
6. Pakvėpuokite ir mintyse pasakykite: „Aš priimu sprendimą nustoti save t e i s t i ar teisti kokį kitą žmogų ir leidžiu sau priimti ŠVIESĄ į save.
7. Pažvelkite į intelektą šviesoje.„Aš, Intelektas, pripažįstu, kad vedu tave, žmogau, susinaikinimo keliu. Atleisk man. Priėmiau ir pripažinau, ir sąmoningai susijungiu su Dievo MEILĖS ŠVIESA Žmoguje.“
d) KAS YRA TYRA ŠIRDIS arba KĄ REIŠKIA BŪTI TYRIAŠIRDŽIU?

ТеунМарез knygoje „Toltekų mokymas“rašo:„Tyrumas reiškia mokėjimą veikti pačiu geriausiu būdu pasitelkiant visas įmanomas žinias.“ Būti TYRIAŠIRDŽIU, reiškia būti pilnai atsakingam, t.y. pilnai prisiimti atsakomybę už save, savo mintis, emocijas, žodžius, veiksmus, savo gyvenimą ir savo žinias.“

KAS TURI TYRA ŠIRDĮ?

• Tai toks žmogus, kuris sugeba pajustiaukos arba kančios energiją. Pajusti m a n i p u l i a v i m o energiją ir kitokias destruktyvias energijas savyje.

• Tai toks žmogus, kuris sugeba veidrodinio atspindžio dėsnio dėka k i t a i p pažvelgti į save ir į savo vaidmenį gyvenime.

Fizinė gyvenimo plotmė yra v e i d r o d i s.Kam jisreikalingas? Dvasiniame pasaulyje veidrodinisatspindžio dėsnis veikia kaip kino projektorius. Visi gyvenimo išbandymai atsiranda tik tam, kad žmogus galėtų pats stiebtis ir augti iki tokio lygmens, kuris jam leidžia perprasti, suvokti t i k r ą j ą neįkainojamą GYVYBĖS DOVANOS PRASMĘ ir suprasti, kad tik jis pats yra visiškai atsakingas už savo gyvenimą.

g) PRIĖMIMAS
Priimti – nereiškia s u t i k t i su kito žmogaus nuomone.
TAI REIŠKIA KITAIP PAŽVELGTI Į SITUACIJĄ, Į ŽMOGŲ, Į SAVE, LEISTI SAU PRISIMINTI SAVE IR P A K E I S T I SAVO STEREOTIPINĘ REAKCIJĄ (SAVYJE).
KĄ REIŠKIA PAŽVELGTI KITAIP?
PRAKTIKA
Tai reiškia – panaudoti gautas žinias čia ir dabar. KAIP?
Savęs paklausti:
„Kodėl ši situacija su manim vyksta?“ „Ką turiu savyje pamatyti? Ką suprasti?“
KAIP SUSTIPRINTI ŠIĄ PATIRTĮ?
Kuo dažniau, neieškodami atsakymo, klauskite savęs:„Kaip sureaguotų DIEVO SĄMONĖ manyje?“
Kartokite Klausimus: „Ar tai yra mano?“ „Ar tai man suteikia Harmoniją?“„Ir k a m man to reikia, jei nėra harmonijos?“
Kartokite „DĖKOJU, MYLIU“.

Melskitės, sakykite Mantras, sąmoningai kvėpuokite, medituokite.
Naudojantis Veidrodinio atspindžio dėsniu, žvelgiu į viską Dievo akimis ir suvokiu, kad viskas, kas dabar vyksta su manimi, vyksta pagal sielų sutartis. Viso to tikslas yra vienas:
kad aš, žmogus, prisiminčiau, KAS AŠ ESU iš tikrųjų ir išmokčiau priimti visas savo daleles savyje.Į tai įeina:išmokti SAVE MYLĖTI ir mylėti kitus. Būti atjaučiančiu ne tik kitiems bet ir sau.
Situacijos vyksta tam, kad išmokčiau matyti Dievo planą mano sielos evoliucijai.
Išmokti pamatyti, kokia yra Tikroji Esmė.
Išmokyti savo intelektą surasti nors kažką gero, net kai būna l a b a i b l o g a i. Padėti jam suvokti suprasti, kad jis per filtrąmato iš pasąmonės kylančią neigiamų energijų projekciją. Šiuo momentu labai svarbu atskirti save nuo šio filtro. Tam reikia perkelti dėmesį į savo vidines reakcijas. Paklausti: „Kodėl aš taip pykstu?“
h) Ką reiškia ATLEIDIMAS?
Tai suvokimas, kad tai buvo savęs – savo asmenybes pažinimas, o ne klaida. Savęs pažinimas per nuostatas ir susinaikinimo programas.
Atleidimas – tai intelekto sąmoningas suvokimas, kad viskas, kas vyksta duotoju momentu yra tik į gerą – nes, tai yra g e r i a u s i a, kas gali su žmogum vykti tą akimirką dėl jo pasąmonėje susikaupusios neapykantos sau pačiam. Tai įsisąmoninimas, kad mes niekada nesame palikti patys sau ir visada ateina pagalba iš KŪRĖJO/Absoliuto. TU esi visada mylimas ir palaikomas kiekvieną savo gyvenimo akimirką.
Atgaila – tai pripažinimas, kad intelektas nukreipia dėmesį nuo dieviškosios kibirkštėlės esančios mumyse.
Po to, sąmoningai padėkoju ir paleidžiu viską, kas su manim nutiko, paleidžiu žmones ir priimu naujas besąlyginės meilės ir išminties energijas.
APIBENDRINIMAS:
KAIP VEIKIA ALCHEMIJOS PROCESAI.
• Neutralizuoja neigiamą įtaką iš išorės;
• Stabdo nuosavas destruktyvias mintis;
• Grynina ir sustiprina ryšius su Dieviškąja Išmintimi, Besąlygine Meile mumyse ir Šaltiniu;
• Vysto sąmoningumą;
• Kelia Sielos ir kūno vibracijas;
• Keičia ateitį į gerąją pusę;
• Padeda atgimti sąmoningam žinojimui, kad esi DIEVAŽMOGIS;
• Ugdo vidinę laisvę, stiprybę ir sugebėjimą pačiam kurti savo gyvenimą, harmonijoje ir meilėje, bei sąmoningai bendradarbiauti su aukštesniais pasauliais, atliekant tai, kas skirta tavo sielai ir dvasiai.
Vadovaujantis senu mąstymu neigiama energija užvaldo mūsų sprendimą veikti ir tai nėra gerai, nes tai eina į ateitį, kuri virsta dabartimi.
Dirbant su savimi įvyksta pasikeitimas ir dėkingumo bei meilės energijoseina į mūsų ateitį.
KAS VYSTOSI DIRBANT SU SAVIMI?
ATSISTATO SAVIVERTĖS PAJAUTIMAS, ATSISTATO TIKROSIOS SIELOS VERTYBĖS IR AUGA SĄMONINGUMAS.
Ateina suvokimas, kad žmogus yra ne tik kūnas ir siela, bet ir Dieviška sąmonė. Tai ne tik žinojimas, bet ir pripažinimas, kad žmogus yra Dievo vaikas – Dievo žmogus ir nuo to laiko tampi visiškai atsakingas už savo gyvenimą – už savo ketinimus, mintis, žodžius ir veiksmus.
Pradedi sugebėti išgirsti ir suprasti, ką tau sako kūnas, o taip pat ateina gebėjimas iššifruoti įvairius išorės ženklus bei simbolius. Atsiskleidžia tavo tikras gebėjimų potencialas ir vystosi talentai.
Pasireiškia užuojauta ir meilė savo kūnui bei kitiems. Suvoki, kad mes visi- VIENA.
Taip pat vyksta karminės atminties atsivėrimas, DNR išsigydimas, atsistatymas šviesos kūnų – žemiškojo, planetinio ir kosminio. Tai veda prie įsisąmonimo vienybės su VIENIU. Atsistato vidinė pusiausvyra, atsiranda vientisumo ir pilnatvės bei laimės būsena. Būni beasmenėje, besąlyginėje meilėje visiems ir viskam.
Ateina džiaugsmas, kūrybingumas,savirealizacija. Kūno ląstelėse atsistato sveikata, jaunystė, grožis.
Pavyzdžiui, 2012 metais, būdama SAVO AMZIAUS, nieko nežinodama apie jokius prizus ar apdovanojimus, labai spontaniškai aš panorau dalyvauti jaunimo šokių maratone „Šok, kol gali“, ketindama realiai patirti ir patikrintipokyčius savo organizme. Šiame renginyje šoko ir jaunimo šokių maratono nugalėtojai, kurie buvo šokę be pertraukos 6val. 30min. Šį kartą jiems teko šokti 8 val. 30 min. Pagaliau mes likome tryse. Kadangi mano ląsteles buvo užpildžiusi gyvenimo džiaugsmo energija, aš šokau be jokio nuovargio, mėgaudamasi greitu ir lengvu gyvenimo meilėje judėjimu, o jie gi man tiesiog negalėjo pasiduoti – juk jiems buvo tik nuo 17 iki 25 metų... Mane sustabdė organizatoriaus žvilgsnis – pilnas pykčio ir neapykantos „šitai pagyvenusiai i š p r o t ė j u s i a i moteriškei“, kuri taip įkvėptai ir lengvai tebešoko, kai tuo tarpu visi kiti išsikvėpė, mirtinai pavargo ir visiems n u s i b o d o ... Tas jo žvilgsnis manyje pažadino keistą nuoskaudą. Besąlygiškos meilės energija buvo tokia galinga, kad perdegė aparatūra. Pasirodė dūmai ir visi su palengvėjimu atsikvėpė. Taip aš gavau įrodymą, kad mano ląstelėse energija septyniolikmetės mergaitės...

KAIP LAVINTI ŠIRIES TYRUMĄ?
PRAKTIKA
Paimkite popieriaus lapą ir pagalvokite apie kokį nors žmogų, kuris jus erzina ar veda iš kantrybės.
Per vidurį lapo brėžkite vertikalią liniją ir kairėje pusėje stulpeliu surašykite visus gerus to žmogaus bruožus, kokius tik galite prisiminti. Dešinėje pusėje taip pat stulpeliu surašykite,kas jame jus erzina ir iššaukia neapykantą jam.
Įsisąmoninkite, kad visi tie jo bruožai yraprojekcija energijos tų dalelių, kurios yra įklimpusios į jūsų išvardintas destruktyvias energijas ir jos beldžiasi į jus iš jūsų paties pasąmonės.
Po to atsakykite sau į klausimą: „Kokie mano neįgyvendinti poreikiai ir troškimai slepiasi už tų energijų? Ir tuoj pat, spontaniškai užsirašykite išplaukusius atsakymus.
Dabar jūs įgijote patirtį, kuri jums leidžia suprasti ir įsisąmoninti, kad šis žmogus buvo tik įrankis, nešantis jums žinią apie Jūsų užslėptus poreikius.

vertimas
Lilija T.ir V.



  • Нравится
  • 5

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos