Sudėk gimimo datos skaičius ir pažiūrėk, kokie santykiai tau pranašaujami



Опубликовал: Ajjana, 25-06-2016, 09:00, литовский / Нумерология,РУНЫ и тесты / Pagalba sau, 6 994


Sudėk gimimo datos skaičius ir pažiūrėk, kokie santykiai tau pranašaujami

Jei tiki numerologija ir tuo, kad tavo gimimo data turi įtakos tavo gyvenimui, tuomet siūlome šiek tiek paskaičiuoti ir pasmalsauti, kas gi žadama tavo santykiams. Užsirašyk savo ir mylimojo gimimo datos skaičius. Pavyzdžiui: TAVO DATA - 1984 04 04 JO DATA - 1983 03 03 Dabar abiejų datų skaičius surašyk į vieną eilutę ir sudėk visus skaičius. 1+9+8+4+0+4+0+4+1+9+8+3+0+3+0+3=57 Gautą sumos skaičius sudėk iš naujo, kad gautum skaičių nuo 1 iki 9. 5+7=12; 1+2=3. Šiuo atveju santykių skaičius - 3. 1 – Saulės skaičius Jūsų santykius valdo pasitikėjimas savimi, ambicingumas, tikslų siekimas. Jūsų santykių varikliukas - nuolatinis augimas ir judėjimas į priekį, todėl jei vienas iš partnerių sustotų vietoje – labai tikėtina, kad viskas baigtųsi skyrybomis. Kad išlaikytumėte darną šeimoje, abu turite pažaboti norą konkuruoti ir būti geresniu. Vietoje to geriau padėkite vienas kitam pasiekti dar daugiau. Dar vienas svarbus patarimas: per daug nepasakokite aplinkiniams asmeninio gyvenimo detalių ir neįsileiskite į santykius pašalinių žmonių . Susiję straipsniai: Ar tu saugosi ištikimybę? Pasitikrink pagal savo Zodiako ženklą (10) Didžiausias tavo Zodiako ženklo pranašumas

(4) 2 – Mėnulio skaičius Jūsų porą valdo ne protas, o jausmai. Ir visai nesvarbu, kaip viskas prasidėjo: galbūt iš pradžių tai tebuvo seksas arba kiti, visai nenuoširdūs motyvai, tačiau laikui bėgant tai perauga į ilgalaikę partnerystę, kupiną rūpinimosi vienas kitu. Svarbiausia šiuose santykiuose niekur neskubėti, atsisakyti neapgalvotų ambicijų, radikalių sprendimų – tuomet emocinis artumas ir prisirišimas paims viršų ir santykiai truks labai ilgai.

3 – Marso skaičius Tokiai kovingai (gerąja prasme) porai nebaisios jokios negandos. Jūsų santykių arkliukas – abipusis pasitikėjimas, sugebėjimas analizuoti savo klaidas ir ieškoti kompromisų. Jūsų pora labai tvirta, racionali ir emociškai stabili. Audringi santykių aiškinimaisi ir trankymai durimis – ne jums. Kad į santykius neįslinktų monotonija, nuolatos išsikelkite sau kokius nors bendrus tikslus – išvykti į kelionę, įsigyti kokį nors rimtesnį pirkinį ir t.t. Jei ir toliau sugebėsite labiau galvoti apie vienas kitą, nei apie save – jūsų laukia labai graži ateitis.

4 – Merkurijaus skaičius Jus abu vienija bendravimas ir pomėgiai. Jūs ta pora, pas kurią visuomet smagu užeiti į svečius ir su kuria įdomu leisti laisvalaikį. Tačiau pasilinksminimus kartais reikėtų riboti ir daugiau dėmesio skirti tik vienas kitam, antraip vieną dieną namų židinys gali ir atšalti. Bent kartą per savaitę pasilikite namuose, kartu pasigaminkite vakarienę, tiesiog ramiai pasikalbėkite dviese, kad neprarastumėte emocinio artumo.
5 – Jupiterio skaičius Tokia aistringa porelė, kaip jūs, iš šalies kartais gali atrodyti netgi keistokai. Pavydo scenos, garsūs kivirčai – atrodytų, ką jūs vis dar veikiate kartu? Bet jūsų meilė vienas kitam ne mažiau audringa, nei pykčiai. Įprastai penketo poros aistros dėka sugeba išlaikyti jausmus daugybę metų. Tikriausiai būtent tų emocinių bangavimų dėka, juk tokiuose santykiuose vietos monotonijai tiesiog nelieka. Svarbiausia nusistatykite ribas, kurių nevalia peržengti – jokių įžeidinėjimų, grasinimų ir panašių dalykų kivirčo metu.

6 – Veneros skaičius Jums tikrai netrūksta aistros – juk jus valdo pati Venera! Tačiau aistra dar nėra tvirtų santykių garantas. Šešetuko pora gali būti tiesiog tobula – jie puikiai supranta vienas kitą iš pusės žodžio, tačiau kad santykiai susiklostytų sėkmingai, reikia įveikti pirminius sunkumus, o jų tikrai netrūksta. Pradžioje koją kiša įvairiausi slapti gerbėjai, praeities istorijos, platoniški romaniukai... Savaime suprantama, atsiranda nepasitikėjimas ir pavydas. Jei išmoksite atvirai kalbėtis, racionaliai mąstyti ir svarbiausia – atleisti, tuomet jūsų sąjunga bus nenugalima.

7 – Saturno skaičius Septyneto poros – tarsi atsiskyrėliai. Aplinkiniai į juos žiūri su nepasitikėjimu, nes nesupranta, ką šie žmonės veikia kartu. Jie nemėgsta kompanijų, nesidalina savo asmeninio gyvenimo detalėmis ir apskritai atrodo, yra šalti kaip ledas. Tačiau toks vaizdas susidaro tik žiūrint iš šalies. Paprasčiausiai ši pora vertina privatumą ir labiau mėgsta būti tik dviese. Vis dėlto čia ir slypi pagrindinis pavojus – reikėtų išmokti derinti laisvalaikį dviese su aktyvesniu socialiniu gyvenimu. Labiau atsipalaiduokite, mažiau svarstykite ir pajusite, kad santykiai teikia dar didesnį džiaugsmą.

8 – Urano skaičius Tikra Itališka porelė – vieną dieną prisiekinėjate amžina meilę, kitą jau skiriatės. Ir dažniausiai dėl visiškų menkniekių! Atrodo, ramiai gyventi jums niekaip nepavyksta. Bet tame nėra nieko baisaus – jūs greitai įsiplieskiate, bet lygiai taip pat greitai ir atvėstate, o tokios kardinalios permainos tik pakursto jūsų aistras. Santykiai gali būti labai laimingi, jei tik nepradėsite varžyti vienas kito laisvės.

9 – Neptūno skaičius Jūsų poroje jausmai kur kas svarbesni, nei fizinis artumas. Iš esmės jūs abu – tarsi giminiškos sielos: panašus mąstymas, požiūris į gyvenimą, tikslai. Tik štai su tikslais reikėtų būti atsargesniems – neįsisvajok per daug ir nereikalauk, kad antroji pusė darytų tai, ko nori tu. Dar vienas pavojus jūsų santykiams – aistros trūkumas. Emocinis artumas laikui bėgant virsta labiau broliška ir seseriška draugyste, todėl skirkite daugiau dėmesio fiziniam pasitenkinimui.

iš ineta


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos