ЛЕЯ МЕЙЛЕ



Опубликовал: Ajjana, 4-07-2017, 14:56, ---, 6 255


ЛЕЯ МЕЙЛЕ

Kontaktiniai duomenys ir trumpai apie mus
Mūsų ketinimai, suteikti galimybę tobulėti tiems, kurie nori atskleisti savo maksimalias galimybes, kūrybingumą, pasiekti savo gyvenimo kokybę ir gyventi pilnavertį džiaugsmingą gyvenimą. Pateikti priemones ir būdus, kad galėtumėte pasirinkti, kas labiausiai skatina Jūsų fizinę, emocinę ir dvasinę gerovę. Didžiausi teigiami pokyčiai pasiekiami, kai į savęs pažinimo ir tobulinimo procesą įjungiame visą savo esybę - protą, kūną ir dvasia.

K.psichologinis ir dvasinis pagalbos centras
• Greitoji pagalba sielai;
• Intuityvus konsultavimas (online);
• Individualios meditacijos;
• Emocininis palaikymas sunkiai sergantiems, mirštantiems ir jų giminėms;
• Transcendentinis nėščiųjų mokymas;
• Šokis – masažas MAURI (sielos ir kūno terapija).

Lėja Ajanasan -Meilė Aumienė
Alchemikė – bioterapeutė

Tel. +370 664 03944El.p.ajjanasan@gmail.ru; www.savespazinimas.lt
skyp. meile.aumiene

[b]Apie Leja

Su Leja susipazinome pries du metus. Kodel atejau? Du ilgus metus sirgau depresija pati to neitardama. Asmeninis gyvenimas buvo tragiskoje busenoje, as pati kaip moteris laikiau save nieko verta, su tevais pastovus konfliktai, nemylimas darbas. Visas gyvenimas atrode kaip chaosas, ir tas….praeinantis pro sali. Is pradziu tik kalbejomes, analizavome ivykius, santykius, sapnus, stropiai atlikdavau visus uzduotus namu darbus. Jau po pirmos konsultacijos, pajauciau lengvuma. Veliau atejau I masaza. Turiu pasakyti, kad Mauri masazas yra nepakartojama patirtis, kuria siulyciau isbandyti kiekvienam! Jo metu siela susilieja su kunu viename graksciame sokyje. Tai nezemiskas patyrimas, esantis auksciau suvokimo ribu.

Svarbiausia, kad siame ilgame kelyje I save, Leja visada buvo salia manes! Kartais kreipdavausi I ja vidury nakties ir VISADA sulaukdavau pagalos!

Musu dvieju metu draugyste kardinaliai pakeite mano gyvenima. Kaip? Naudojuosi Lejos ismokytomis technikomis savarankiskai. Be to…. paemiau metus nemokamu atostogu ir isvaziavau I kita sali igyvendinti savo svajones, isimylejau ir esu mylima, tapau drasesne, samoningesne, linksmesne ir gyvesne. Reikia pamineti, kad pradejo keistis I geraja puse ir mano artimuju gyvenimai. Dabar jauciu, kad esu pati savo gyvenimo kureja, o ne auka stebinti kaip praeina gyvenimas pro sali.

Miela Leja,

Is visos sirdies dekoju, Jums, uz pagalba, meile ir draugyste!

Su meile ir sviesa,

Sonata
2010

Sielų alchemija
Meile Leja:
"Nuo vaikystės jaučiausi, kad esu šiek tiek kitokia nei aplinkiniai, tačiau gyvenimas ėjo sava vaga, dirbau mokytoja, kol manęs nepradėjo kankinti nepakeliami galvos skausmai. Ilgą laiką gydytojai negalėjo nustatyti ligos, vėliau siūlė darytis operaciją, tačiau jokių garantijų nedavė....
Kai atsisakiau operacijos, man pasakė, kad gyvensiu dvejus metus. Galvą skaudėdavo nuolat, o porą kartų per dieną užeidavo tokie priepuoliai, kad iš skausmo nualpdavau. Kartą visai atsitiktiniai į mano rankas pateko knyga, kurioje buvo aprašomas vieno žmogaus siekis išsiaiškinti maldos galią. Aš buvau ateistė. Tikėjau, kad visatoje be mūsų dar kažkas egzistuoja, tačiau visos religijos man buvo svetimos. Perskaičiusi tą knygą pagalvojau, kad neturiu ko prarasti, o malda gali būti paskutinė mano galimybė. Nuo tos dienos kiekvieną laisvą minutę kalbėjau vieną maldą. Kartojau ją mechaniškai, bet kur eidama ir bet ką darydama. Vieną dieną prabudusi pajutau, kad kažkas įvyko. Pasaulis atrodė šviesesnis ir gražesnis. Tik po kelių akimirkų supratau, kad man nebeskauda galvos. Nors nuolatinis skausmas liovėsi, priepuoliai nepraėjo. Dar po kelių mėnesių, iškentėjus penkiolika metų, neliko nei skausmo, nei priepuolių.
Kaip tik tuo metu mano gyvenime pradėjo vykti tikri stebuklai: jaučiau ryšį su nematomu pasauliu, galėjau skirti tam tikras energijos sroves, pradėjo degti rankos ir atsirado labai didelis noras padėti žmonėms. Nuo to laiko iki šios dienos nuėjau ilgą savęs pažinimo kelią ir galiu su visais pasidalinti savo pasiekimais: įvaryti žmonėms jų ligų ir problemų priežastis, pasakyti, kaip su tuo susidoroti. Tačiau tik nuo paties žmogaus priklauso, ar jis pasveiks ir išspręs savo problemas. Aš dirbu su energijomis, keisdama jas iš neigiamų į teigiamas - visa tai galiu pavadinti dvasios alchemija. Tą stebuklingą jėgą, galinčią įveikti visas kliūtis, kiekvienas turime savo viduje. Aš pasveikau, tam reikia labai daug pastangų, bet tai įmanoma, vadinasi, ir kiti gali pasveikti.

Maldos galiai


Įvairios problemos, depresija, neigiamos mintys aplink žmogų sukuria neigiamą biolauką, kuris signalizuoja aplinkai, kad prie tokio žmogaus nereikia prieiti, jam nereikia padėti ir t.t. Žmogui pradeda nesisekti, aplink viskas griūna, jį persekioja nelaimės, ligos ir nesėkmės. Jei bandytume apibūdinti, kas yra krizė, suprastume, kad tai laikas, kai baigiasi šviesa ir viską užlieja tamsa. Būtent tuomet iškyla nesąmoningas kerštas sau pačiam, kurį nuslopinti gali tik malda. Vieną kartą man paskambino moteris iš Vokietijos, kuri jau daug metų sirgo labai sunkia depresija. Aš visiškai nesuprantu vokiškai, todėl paprašiau, kad draugės sūnus pavertėjautų. Jis tik perdavė tai moteriai nuo manęs, kad ši atsigultų ir kartu su manimi pasimelstų. Aš pati prie telefono pradėjau melstis savo kalba ir po pusvalandžio ji apsiverkė, po to pradėjo juoktis, dar vėliau trumpam nutilo ir pradėjo kažką džiaugsmingai garsiai sakyti. Ji pasakojo, kad visus tuos metus jos kūnas buvo tarsi sustingęs, o dabar jautėsi išsiritusi iš lukšto ir galėjo nevaržoma šokti ir džiaugtis. Maldą galima prilyginti kraujo perpylimui: ji kaip šviežias kraujas liejasi į žmogaus sielą ir iš vidaus atgaivina visas kūno ląsteles. Asmeninė arba giminaičių malda padeda žmogaus sielai komos būsenoje, o komplikuoto gimdymo metu gali padėti tiek mamai, tiek vaikui.

Minties energija ribų neturi

Kai žmogus prisipildo negatyvaus mąstymo, kūnas pradeda sirgti. Kūno ląstelės dūsta negaudamos gyvybės energijos, todėl jas būtina išvalyti nuo neigiamų emocijų ir neigiamų minčių - neigiamos energijos. Vienas iš būdų, leidžiančių padėti žmogui tai padaryti - sielos ir kūno terapija per bendravimą arba prisilietimą. Bendravimo terapijos arba specialaus masažo metu meilės šviesoje esu tarpininkas arba kaip laiškanešys tarp šio ir ano pasaulio. Nueinu, paimu jam skirtą laišką ir nešu tam, kam jis priklauso, tik kad jį gaučiau, žmogus turi pats to norėti ir nuoširdžiai viduje paprašyti. Kitas nuostabus būdas atsikratyti neigiamos energijos yra "Mauri" masažas-šokis. Gerai prisimenu: kai daugiau nei prieš dešimt metų pirmą kartą pamačiau seminaro vedėją atliekanti šį masažą., net sustingau iš nuostabos. Mačiau, kaip keičiasi energija, kaip veikia žmogaus kūną, kaip prasiskverbia į kiekvieną ląstelę ir suteikia jai naujos gyvybės energijos. Tai buvo nepakartojamas įspūdis. Šią praktiką taikau iki šios dienos, tai dalis pagalbos priemonių. Visa tai technikos, leidžiančios padėti žmogui, esančiam šalia manęs. Iš tiesų man nesvarbu, kokioje šalyje žmogus gyvena ir kiek kilometrų mus skiria, - vien tik girdėdama jo balsą galiu pabandyti jam padėti. Dirbu su žmonėmis, gyvenančiais Kazachstane, Vokietijoje, Turkijoje, Lietuvoje, nes minties, maldos meilės energija, širdies energija neturi ribų ir sienų. Pasak legendų, Dievas žmogų sukūrė iš molio ir įkvėpė jam gyvybės, o tai reiškia įkvepi patį save. Į sergantį žmogų reikia įlieti tik šiek tiek energijos ir jo kūno ląstelės, kaip žibalinė lempa įpylus žibalo, pradeda degti.


Prieš nelaimę gauname perspėjimus


Neigiamos mintys kaip debesėlis kaupiasi šalia mūsų ir nors mums atrodo, kad pykstame ant kito žmogaus, iš tiesų visos tos neigiamos energijos kaupiasi mumyse. Tik išoriškai esame atskiri, o dvasiniame pasaulyje visi esame Viena, todėl mūsų neigiamos mintys laikui bėgant sugrįžta mums kaip bumerangas. Tačiau prieš tai, kai su mumis turi atsitikti kažkas, pavyzdžiui, liga ar nelaimė, iš savo angelų sargų gauname perspėjimą. Jei tuo metu sustabdome save, nusiteikiame teigiamai ir nors kažką savyje pakeičiame, negatyvus debesėlis išnyksta: plyta, vieną dieną turėjusi nukristi ant galvos, sužeis tik mažąjį kojos pirštelį. Mokslininkai jau įrodė, kad žmogaus DNR keičiasi priklausomai nuo jo mąstymo - kad pasveiktum, reikia tik panaikinti vidines programas, perduotas dar senelių, prosenelių ir mūsų pačių. Reikia pripažinti savyje esantį dieviškumą ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus, kad galėtume būti sveiki ir laimingi."


Straipsnis paimtas iš žurnalo "Natūralioji medicina" 2009 Spalis


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos