KAI ORGANIZMAS PRAŠO PAGALBAS





Žmogaus organizmas – stebinantis. Vienu metu jame vyksta neįtikėtinas skaičius įvairių procesų. Ir jeigu kas nors vyksta ne taip, mes būtinai jaučiame kažką neįprasta. Tačiau daugelis nekreipia į tai dėmesio. Bet juk visada geriau pašalinti problemą pačioje pradžioje, negu vėliau kovoti su įvairiomis komplikacijomis! Mes raginame jus saugoti savo sveikatą! Taigi, sužinokime, ką reiškia kai kurie mūsų organizmo signalai.
Odos sausumas

Tavo organizmui trūksta vitamino E. Tam, kad padidintum jo atsargas, įtrauk į savo racioną riešutus, riebią žuvį ir augalinį aliejų.

Lūžinėjantys plaukai ir nagai

Šie simptomai byloja apie B grupės vitaminų ir kalcio trūkumą. Šių medžiagų daug daigintuose grūduose, viso grūdo košėse ir duonoje.
Dantenų kraujavimas

Organizme trūksta vitamino C. Jo yra svogūnuose, česnakuose, vaisiuose ir daržovėse. Taip pat galima gerti erškėčių antpilą arba pušų spyglių nuovirą.
Blogas miegas ir irzlumas

Byloja apie magnio ir kalio deficitą. Šių mikroelementų yra džiovintuose abrikosuose, abrikosų pastilėse, džiovintose slyvose ir burokėliuose.
Traukuliai naktimis

Taip pat byloja apie magnio ir kalio trūkumą.
Pašiurpusi oda ant alkūnių

Tai akivaizdus vitaminų C ir A trūkumo simptomas. Jų yra visose oranžinėse daržovėse ir vaisiuose: morkose, moliūguose, pomidoruose, abrikosuose, džiovintuose abrikosuose.
Norisi sūraus maisto

Organizme atsirado infekcija arba paūmėjo uždegiminiai procesai, visų pirma, šlapimo sistemoje.
Norisi saldaus

Gali būti nervinis išsekimas, ir reikalingas greitas energijos atstatymas – gliukozė. Tokiu atveju geriau vartoti medų arba juodąjį šokoladą, norint išvengti virškinimo sistemos sutrikimų.
Norisi prėsko maisto

Toks simptomas gali byloti apie gastritą arba su kepenimis susijusias problemas. Prėskas maistas gali numalšinti spazmus ir nuraminti skrandį.
Maistas atrodo prėskas
KAI ORGANIZMAS PRAŠO PAGALBAS


Gali būti depresija.
Norisi graužti saulėgrąžų sėklas

Tavo organizmui trūksta antioksidantų.
Norisi rūgštaus maisto

Organizmas pats reikalauja šių produktų, nes jam reikalinga kepenų arba tulžies pūslės stimuliacija. Įtrauk į racioną citrinas, spanguoles.
Norisi kartaus

Turi virškinimo sistemos problemų. Tiks švelnus organizmo valymas.
Norisi jūros gėrybių

Tikriausiai tavo organizme trūksta jodo.
Norisi aštraus

Aštrus maistas stimuliuoja virškinimą, bet jį reikia vartoti saikingai ir tik pavalgius.
инет


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos