Numerologija: apskaičiuokite, koks žmogus esate ir koks gyvenimo kelias jums numatytas(MATRIZA)



Опубликовал: Ajjana, 17-04-2019, 11:17, литовский / Нумерология,РУНЫ и тесты, 3 517




Mus supantys skaičiai turi magišką reikšmę. Jų vibracijos stipriai veikia mūsų gyvenimą. Įvairius veiksmus su skaitinėmis vibracijosmis studijuoja numerologija – universali pasaulinė žinių sistema. Visi pasaulio reiškiniai – paprastos skaitinės vibracijos.
Pagrindinės numerologinio kodo dalys:
Gimimo datos skaičius. Informacija, esanti jūsų gimimo skaičiuje – tai galimybė suprasti, kokiu tikslu jums duota viena ar kita įgimta savybė. Ir tokiu būdu išvengti klaidos renkantis veiksmus, nukreiptus į nustatyto tikslo pasiekimą.Gimimo data - pirminė nustanti vibracija. Tai – svarbiausias skaičius, išreiškiantis žmogaus esybę. Gimimo datos skaičiai nurodo, kokiu pagrindu statoma individuali trijų žmogaus kūnų harmonija : fizinio, astralinio ir protinio.
• Gimimo diena - vibracinis dienos skaičius, kuris yra naudojamas fizinio kūno harmonizavimui.(
• Gimimo mėnesio skaičius - astralinio kūno skaičius, naudojamas mūsų energetikos, emocijų harmonijos pasiekimui.Rišius su Proteviu/
• Gimimo metų skaičius - protinio kūno skaičius, minčių skaičius – tankiausio dvasinio plano, prieinamo mums tik esant buitinio gyvenimo suvokimui kontrolei.

Sužinoti savo skaičiaus tipą labai paprasta – tereikia sudėti visus gimimo datos skaičius, kol liks vienaženklis skaitmuo. Tarkim, gimėte 1970.08.11, taigi 1+9+7+0+0+8+1+1=27=2+7=9. Jūsų skaičiaus tipas yra 9.
Atkreipkite dėmesį, jei priešpaskutinėje skaičiavimo grandyje susidarė vadinamieji „dvigubi skaičiai“:11, 22, 33, 44 ir t.t. Tai dvigubai sustiprina gerąsias galutinio skaitmens savybes. Vienuoliktukai – tai pagerinti dvejetai, 22 – tai pagerintas ketvertas ir t.t. Apie tai, ką reiškia kiekvienas skačiaus tipas, pasakoja numerologė Fuela.
1 tipas
Vedlys, autoritetas, patarėjas, estetas, individualistas, populistas.
Vienetukas – tai sėkmės lydimas žmogus, lyderis, užsiimantis savarankiška veikla. Šiam tipui būdinga vedlio nuojauta. Jis energingai stato tiltus tarp tradicinio ir modernaus pasaulio, yra atviras pokyčiams ir naujiems iššūkiams, visada kryptingai siekia savo tiklsų. Dėl originalaus mąstymo ir individualumo, jis didžiausios sėkmės pasiekia savarankiškumo reikalaujančioje veikloje. Sugeba priimti svarbius sprendimus, atsakyti už veiksmus. Mėgsta dėmesį, trokšta būti įvykių centre, nepakenčia būti pavaldiniu.
Vienetukai – savikritiški, reikalaujantys tobulumo ne tik iš savęs, bet ir iš kartu dirbančios komandos bei savo šeimos narių. Jam labai svarbi estetika. Siekti kažko aukštesnio, tobulesnio yra jų gyvenimo prasmė. Savo raidos kelyje jie nepamiršta ir šalia esančiųjų, yra kilniaširdžiai, sąžiningi.
Pirmojo tipo asmenybės gerai sugeba slėpti antrąją savo pusę: didelį jautrumą ir nervingumą. Vienetas atsiriboja nuo aplinkos ir apsupa save apskritimu – tai apsauginis neliečiamumo ir neprieinamumo pylimas. Tačiau net ir būdamas emociškai pažeidžiamas, demonstruoja didybę.
Šio tipo žmonėms priimtinos profesijos: gydytojai, žurnalistai, dailininkai, fotografai, inžinieriai-konstruktoriai, mokslininkai.
Geriausi santykiai su 2 ir 6, neblogai sutaria su 3 ir 4. Nepatartinas kontaktas su 8, vengti 1.
2 tipas
Diplomatas, mąstytojas, fantazuotojas, skeptikas, iniciatorius, pagalbininkas.
Dvejetukas – gerumo, diplomatiškumo, taktiškumo, atsargumo ir pagarbos simbolis. Jo gyvenimo moto galėtų būti – nuo asmeninio apsisprendimo prie bendruomeninės veiklos, nuo vizijos – prie kūrybingos saviraiškos.
Dvejetukas – komandos žmogus. O jei dar ta veikla vyks draugiškoje, malonioje aplinkoje, tada galima sulaukti fantastiškų rezultatų. Svarbu subalansuoti santykį tarp „ėmimo“ ir „davimo“ – jei tai pavyks, dvejetukas galės dirbti už du. Jis moka motyvuoti veiklai ne tik save, bet ir kitus, yra pasišventęs šeimai. Dvejetukai pasižymi analitiniu mąstymu, todėl prieš priimdami kokį nors sprendimą, pirmiausia surenka apie tai visą įmanomą informaciją.
Jei nori, jie gali lengvai manipuliuoti kitais, priversti juos į pasaulį žiūrėti savosiomis akimis. Dvejetukams gresia emociniai stresai, jei nėra pusiausvyros tarp kūno ir sielos.
Sėkmingiausios profesijos: firmų atstovai, administratoriai, buhalteriai, pardavimų vadybininkai, nekilnojamojo turto agentai.
Geriausi santykiai su 4 ir 6, šeimą patartina kurti su tokiu pat 2. Vienetas ir 8 užgniaužtų dvejetukus, su 3 ir 5 gyvenimas tampa įdomesnis. Su 7 patenkinamas dvasinis ryšys, bet abu yra pernelyg rimti.
3 tipas
Komunikacijos, motyvavimo meistras, kritikas, iniciatorius.
3 – tai saviraiškos, tobulumo, įvairiapusiško augimo skaičius. Trejetukai – talentingi žmonės, jie lengvai pritampa, turi gerą humoro jausmą, įneša geros nuotaikos, tačiau vertina ir savo individualumą. Gyvena tik šia diena, ateitis jų nedomina, tačiau, jei nori, gali daug nuveikti ir pasiekti, nes neabejoja savo jėgomis ir kompetencija. Jie nuovokūs, išradingi ir apsukrūs, lengvai mokosi.
Dėl komunikabilumo ir socialinės kompetencijos greitai sulaukia pripažinimo įvairiose profesijose, greit tampa populiarūs. Impulsyvūs ir nenuilstantys, ieško meilės ir grožio. Jeigu trejetukams darbas sukelia diskomfortą, tai bent savo laisvalaikį jie turėtų skirti užsiėmimams, kompensuojantiems kasdienę rutiną. Trejetas visiems nori ko geriausio. Nors ir koks įvairiapusis būtų trejetuko susidomėjimas pasauliniais dalykais, meilės santykiuose jis išlieka emociškai prieraišus, svajoja apie „didžiąją“ meilę, tai geidžiamiausias jo tikslas.
Trejeto tipo žmonės geri aktoriai, šokėjai, gali tapti filosofais, menininkais, architektais, dekoratoriais, dizaineriais.
Trejetas gerai sutaria su visais skaičiais, tačiau geriausiai su 1, 5, 9.
4 tipas
Konservatorius, tradicijų saugotojas, praktiškumo bei pastovumo įsikūnijimas.
Ketvertukai visas savo gyvenimo problemas sprendžia kryptingai, stropiai ir tiksliai; pasižymi kantrybe ir ištverme, sveikai protauja, tvirtai stovi ant kojų. Profesinėje veikloje šio tipo atstovas vertinamas kaip drausmingas, aiškiai mąstantis partneris. Korektiška jo laikysena ir tikslumas darbe suteikia jam profesionalo statusą. Atrodo, kad būtent profesinė veikla suteikia jam gyvenimo pilnatvę, tačiau tai klaidingas įspūdis. Profesija tik padeda jam sukurti saugaus egzistavimo rėmus.
Svarbiausi dalykai ketvirtojo tipo žmogui yra draugystė, emocinė šiluma, saugumas ir meilė, nors jis ir neiškelia šių savybių kaip skydo priešais save. Drausmingas ir tvarkingas, jis pernelyg slepia savo jausmus ir nemoka atsipalaiduoti. Išskirtinė savybė – gebėjimas metodiškai ir kantriai dirbti. Ketvertams visą laiką reikia tobulintis bei studijuoti naujoves.
Ketvertus traukia matematika, mokslas bei technika. Jie gali tapti išradėjais, ypač tiksliųjų mokslų srityse. Yra geri buhalteriai, ekonomistai, bankų tarnautojai. Nepriekaištinga disciplina leidžia ketvertams tapti gerais karininkais, teisėjais, advokatais, nes jie gerbia įstatymus bei taisykles.
Geriausiai sutaria su 4, 2, 6, 7. Vienetai, 8 ir 9 pasinaudos ketvertu. 3 ir 5 žavi ketvertus, bet gali greitai atsibosti.
5 tipas
Organizatorius, individualistas, laisvės ir nepriklausomybės šauklys, valdžios žmogus.
Penketukams būdinga greita orientacija ir nuovokumas, jie nemėgsta vienodumo, elgiasi spontaniškai, kartais nenuspėjamai, yra atviri naujovėms, vertina laisvę. Turi daug idėjų, bet realizuoja tik penkias iš penkiasdešimt. Bet tai jų nejaudina, nes jiems malonesnė pati įtampa, galimybė. Turi daug vidinės energijos, imperiją galėtų valdyti geriau negu save. Kiekvieną dieną jie pradeda skirtinga nuotaika, kuri nuolat keičiasi. Jie intelektualūs, patrauklūs, turi gerą intuiciją ir norą veržtis pirmyn. Nors yra lankstūs, kartais negali pakęsti kitų trūkumų. Monotonija ir nieko neveikimas penketo tipo žmones tiesiog žudo. Neturėdami pakankamai visuomeninės veiklos, jie blėsta, gęsta, jaučiasi nelaimingi, nusivylę. Jie dažnai improvizuoja, priima iššūkius, „sprogdina rėmus“ – tai jiems padeda pajusti gyvenimo pilnatvę.
Penketukams tinka tokios profesijos, kurios reikalauja lankstumo, nuovokos, drąsos. Jie gali būti politikai, valstybės patarėjai, renginių organizatoriai, reklamų kūrėjai, dizaineriai. Jie jaunatviški, viską, ko imasi, atlieka puikiai.
Geriausiai sutaria su tokias pat penketais. Neblogai su 3. Sunkiau sutarti su 1, 4, 9.
6 tipas
Puikus problemų sprendėjas, tobulybės siekėjas, konstruktyvus kritikas, patikimumo simbolis.
Šešetuko gyvenimo variklis – aukšti idealai ir tobulybės siekis. Jis tiek pats siekia tobulybės, tiek sugeba vertinti tai, ką sukuria kiti. Visas pastangas jie nukreipia į draugiškesnio ir gražesnio gyvenimo kūrimą. Šešetukams labai svarbu atrasti harmoniją. Bet koks dvasinės pusiausvyros trūkumas juos trikdo, verčia pykti, nukreipiant agresiją arba į save, arba į aplinkinius. Išvengti to jiems padeda fizinė veikla ir nuolatinis judėjimas. Jie tolerantiški, jiems patinka ramios, santūrios emocijos, aiški logika, jie yra sąžiningi ir atsakingi. Meilė – svarbiausias dalykas šešetukų gyvenime. Dėl partnerystės gali su daug kuo susitaikyti. Dažnai aukojasi dėl šeimos ir artimųjų, mėgsta jais rūpintis.
Šeštojo tipo žmonės teikia pirmenybę meninei ir kūrybinei veiklai. Menas, muzika, šokiai, sportas, dizainas – šioje aplinkoje jie jaučiasi kaip namie, nesvarbu, ar kuria patys ar yra kitų sukurtoje erdvėje. Taip pat gali dirbti socialiniais, medicinos darbuotojais, laboratorijose.
Geriausiai sutaria su dvejetais, gyvenimo džiaugsmo jiems suteikia 3 ir 5, saugiai jaučiasi su 1 ir 8, daugiau pastangų reikalauja santykiai su 7 ir 9.
7 tipas
Terapeutas, mistikas, patarėjas, analitikas, menininkas, tyrėjas, atradėjas.
Septynetukai yra jausmingi, intravertiški, analitiškai mąsto, analizuoja savo mintis, intuityvūs. Jų dvasia ir kūnas sudaro darnią visumą, yra žavingi ir natūralūs, todėl visi juos mėgsta. Dažniausiai dirba pedagoginį ar gydomąjį terapinį darbą, apdovanoti puikia atmintim ir gebėjimu mokyti kitus, yra puikūs plunksnos virtuozai, turi atsakymus dar nesugalvotiems klausimams. Mėgsta ramybę ir susikaupimą, dažniau yra stebėtojai nei dalyviai, todėl kartais atrodo atitrūkę nuo realybės. Jei sugeba rasti pusiausvyrą tarp dvasinių ir materialių vertybių, sulaukia ir pagarbos, ir sėkmės, ir pinigų. Iš savęs dažniausiai reikalauja tobulumo, stengiasi dirbti atsakingai ir gerai. Neretai dėl to jaučia per didelę įtampą, todėl jiems svarbu reguliariai skirti laiko sau, relaksacijai, atsipalaidavimui. Išmokę mėgautis gyvenimu gali sulaukti iš jo stebuklų. Septynetukui labai svarbi gyvenamoji vieta – jie stengiasi įsikurti arčiau gamtos, tai suteikia harmonijos ir atgaivos jų sielai. Taip pat jiems svarbu pasirinkti tinkamą partnerį – tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime.
Septynetukai dažniausiai dirba mokytojais, psiochologais, žurnalistais, gali būti gydytojai ar tiksliųjų mokslų atstovai, teologai.
Geriausiai sutaria su kitais septynetais; intuicija ir intelektu juos žavi 9. Septynetas negalės duoti tiek dėmesio 2 ir 6, kiek šiems reikia. Prie 3 ir 5 jam sunkoka prisitaikyti. 1 ir 8 septynetas gali nusileisti, nes jį traukia stiprios asmenybės.
8 tipas
Estetas, malonumų ieškotojas, valdovas, revoliucionierius, anarchistas.
Aštuonetukai tuo pat metu siekia ir aukštų idealų, ir materialinės galios. Pasižymi stipria valia ir drausme, pasitiki savimi, sugeba įgyvendinti sudėtingas idėjas. Viena vertus, kelia perversmus, revoliucijas, mėgsta anarchiją, nepastovumą, ekscentriškumą, veržlumą. Kita vertus, pasižymi filosofiniu mąstymu, geba susitelkti į tikslo siekimą, yra labai uolūs. Jiems dažnai sunku rasti balansą, nes nuolat važinėja aštuoniukės trasa, patiria daug netikėtumų, tad tenka sunaudoti daug energijos tam, kad subalansuotų save. Turi verslininko gyslelę, kuri leidžia tinkamai tvarkyti finansus. Siekia pinigų ir turto, nori būti pripažinti visuomenėje ir įgyti statusą. Jų pagrindinė gyvenimo užduotis – rasti pusiausvyrą tarp darbo ir laisvalaikio, tarp pareigos ir malonumų.
Aštuonetukams būdingas stiprus teisingumo pojūtis, tačiau kartais jie yra pernelyg užsispyrę ir nesukalbami, tikri kietakakčiai, nepripažįsta jokių kompromisų, viskas jiems arba juoda, arba balta. Kartais galva stengiasi pramušti sieną, po to patys nustemba, kodėl susižeidė. Laisvės ir nepriklausomybės siekis 8-ojo tipo žmogų priveda prie pavojingos ribos, ypač jei pernelyg vienpusiškai siekia materialinės gerovės ir sėkmės – likimo ironija: kuo atkakliau šie žmonės siekia pinigų, tuo didesnė tikimybė, kad šie praplauks pro šalį.
Geriausiai aštuonetukai save realizuoja kaip teisėjai, politiniai lyderiai, chirurgai, išradėjai, mokslo darbuotojai.
Geriausiai sutaria su 2, 6 ir 8. Santykiai su 4, 7 ir 9 bus patenkinami. Neblogai sutaria su 3 ir 5, mažiau šansų suprasti 1 ir 8.
9 tipas
Krizių valdytojas, kosmopolitas, mistikas, vadovas, renovatorius.
Devynetukai smalsūs, mėgsta nežinomybę, turi aiškiaregystės dovaną, lengvai perpranta kitų žmonių jausmus ir mintis. Jie dvasingi, protingi, turi lakią vaizduotę, yra energingi, aktyvūs, visur siekia tobulumo, turi polinkį dominuoti, todėl neretai puola patarinėti kitiems, nekreipdami dėmesio, ar jiems to reikia, ar ne.
Skaičius 9 simbolizuoja universalią meilę, šio tipo atstovai noriai dirba labdaros organizacijose, su meile padeda nuskriaustiesiems, išsiskiria gebėjimu užjausti, žmogiškumu. Jie yra jautrūs kitų žmonių poreikiams ir situacijoms, sugeba jiems padėti ir dažniausiai daro tai taip žaviai ir su tokia meile, kad neįmanoma tos pagalbos atsisakyti. Nenuostabu, kad devynetukai yra vertinami ir mylimi savo draugų ir partnerių. Šis skaičius taip pat žymi vidinę krizę, pasiruošimą vystymosi šuoliui. Devynetukai jaučia nenumaldomą žinių troškimą, tačiau neapsiriboja viena sritimi. Aiškus ir skvarbus jų protas sudaro galingą tandemą su lakia vaizuote.
Devynetai sėkmingai dirba socialinės pedagogikos ir terapijos srityje, tačiau retai kada apsiriboja viena profesija. Jų gali išbandyti daug ir įvairių. Turi polinkį į menus, dažnai yra talentingi aktoriai, muzikantai, poetai, dailininkai, dizaineriai.
Geriausi partneriai yra 9 ir 7. Ketvertas suteikia pusiausvyrą, su 3 gyvenimas bus linksmas ir malonus, su 5 – nelengvas, bet įdomus. Nesutaria su 6. Bene sunkiausia devynetą įsivaizduoti su 1.
Šie pastebėjimais tėra bendros jūsų gyvenimo kelio gairės. Numerologija gali kur kas daugiau. Juk kiekvieno žmogaus skaičių kombinacija yra skirtinga, net jei suma ir ta pati. Vadovaudamiesi ja, galite sužinoti daug įdomių asmeninių dalykų – kas jūsų laukia kiekvienais metai, kuris laikas jums kritinis, o kuris tinkamas siekti savo tikslų. Galite išsiaiškinti, kokias savybes turėtumėte lavinti ir kokias pamokas išmokti.



Egregoro skaičius
Egregoras – savarankiškai besivystantis objektas tankiame pasaulyje. Jis atsiranda, kai tam tikra žmonių grupė pradeda mąstyti vienodai ir jų išskiriama minčių materija pasiekia atitinkamą dydį. Egregoro gyvenimas palaikomas energijų, atsirandančių tam tikrų ritualų ir papročių atlikimo metu, pagalba. Žmogaus ryšys su šiuo egregoru (šeima, nacija, religija, mokslas, menas, politika ir t.t) – dviprasmiškas. Žmogus ne tik palaiko ir savo mintimis stiprina egregorą, bet ir egregoras duoda žmogui palaikymą ir apsaugą.
Numerologinis kodas
Kiekvienas žmogus turi tam tikrą skaitinį kodą, nustatantį daugelį dalykų jo likime. Šio kodo poveikį galima pamatyti ir suvokti tik per skaitinės mandalos analizę. Šio kodo pagalba žmogus gali susitelkti ties energijos srove, būtina jo harmonijos būsenai pasiekti ir objektyviam pasaulio
bės skaičių.
iš ineta
vertė Dovile
Vardas, duotas jums gimus, turi įtakos jūsų likimui. Skaitinė vardo reikšmė turi informacijos apie nešiotojo charakterį, polinkius ir gyvenimo galimybes. Varde užslėpta tam tikra „sėkmės formulė“, tačiau ne kiekvienas gali ją atpažinti, paversti įgimtus talentus į praktinius gebėjimus ir mokėti išvengti krizinių situacijų. Numerologijoje egzistuoja Intensyvinmo Taškai, kurių pagalba galima nesunkiai pakoreguoti savo elgesį.



  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos