APIE ČAKROS



Опубликовал: Ajjana, 17-04-2019, 16:03, Статьи / литовский, 3 741


3D - ego / išsiskaldymas / dirbtinai sukurta užprogramuota sąmonės būsena
4D - tiltas, besąlygiška meilė sau
5D - vienis, tikslas, pareiga kitiems ir pasauliui

Jei nori atrasti savo misiją žmonijai, pradėti vykdyti gyvenimo misiją, padėti kitiems, vienintelis kelias į tai - pirma įsisavinti visišką ir absoliučią meilę sau.

Nes vienintelis kelias į 5 dimensiją yra per 4 dimensiją.

Pasaulis - tavo paties sąmonės ir pasąmonės sukurtas holograminis tavo vidaus atspindys. Visi žmonės, kuriuos sutinki, atspindi tavo paties vidų. Santykis su tais žmonėmis parodo tavo paties vidinių dalių santykį, tai iš esmės - tavo santykį su savim pačiu. Kaip kiti elgiasi su tavim - taip, vadinasi, elgiesi pats su savim. Negali kitų mylėti, jei pats savęs nemyli. Todėl žmonės, kurie blogai elgiasi su kitais - vargšai, nes galima duoti galvą nukirsti, kad lygiai taip jie elgiasi ir patys su savim.

Tam santykiai ir sukurti. Pats savęs negali matyti ir suvokti. Suvoki tik kai tai parodo, iškelia į paviršių kitas žmogus. Atspindys neatspindi tiesiogiai, jis atspindi pačią VIBRACIJĄ, energiją - todėl nesvarbu, ar su darbu, ar su partneriu - bet vibracija ta pati. Nesvarbu, ar tu išdavinėji save su darbu, ar išdavinėji savo vidinį vaiką su seksu, ar išdavinėji save dėl įvaizdžio, ir t.t. Jei save išduodi - tada tas tau ir atsispindės: išdavystė. Nesvarbu, kokia forma, užtat jausmas bus tas pats.

Viskas 360 laipsnių kampu aplink yra tavo paties atspindys: kiekvienas taškelis, kiekviena dulkė tavo paties sukurta, kiekvienas vėjo gūsis. Daug atspindžių yra iš tavo praeities. Tarkim, sutiktas žmogus gali būti tavo paties praeities atspindys - koks buvai seniau, kaip elgeisi. Pamilimas to žmogaus nepaisant to, ką jis daro, iš tiesų tėra tavo paties gijimas, kai atleidi sau už tai, koks buvai. Ir ne "atleidžiu atleidžiu" - kaip tai daro priverstinai "dvasinguoliai". O iš tiesų, per gilų gilų supratimą, praregėjimą iš to žmogaus perspektyvos.

Dėl to net psichologijoje žinoma, kad santykiai įprastai atspindi daddy ir mommy issues (tėvelio ir mamytės traumas) - partneriai įprastai turi vyrams - motinos, o moterims - tėvo savybes. Todėl traukia ir gyvenime atsiranda žmonės, kurie turi potencialą parodyti tau tavo traumas ir jas išgydyti, jei tik pajausi emocijas ir nesustabdysi proceso.

4D - meilė sau, ėjimas į savo vidų - moteriška energija
5D - meilė kitiems, davimas kitiems - vyriška energija
6D - vyriškos ir moteriškos energijos susijungimas ir jų pusiausvyra, harmonija

3D - žmogaus vidinis išsiskaldymas
4D - skirtingų aspektų susiliejimas atgal į visumą, žmogaus grįžimas į pilnumą
5D - defragmentacija iki tokio lygio, kad grįžtama į kolektyvinę sąmonę
iš ineta



  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos