Jūsų sąmonė ir sugebėjimas atskirti duos jums galimybę tęsti evoliuciją



Опубликовал: Ajjana, 2-07-2012, 16:20, литовский / Алхимия, 8 156


Numylėtinis Babadži
2012m. birželio 23d.
AŠ ESU Babadži.
Aš atėjau šią dieną todėl, kad atnaujinčiau mūsų bendravimą ir pokalbius, kai mes šnekamės su jumis per šį pasiuntinį.
Šiandien man daug ką norėtųsi pasakyti. Ir mūsų pokalbis palies pačias svarbiausias temas, amžinas temas, tas temas, kurios nepraranda savo aktualumo per milijonus žmonijos vystymosi metų.
Viskas praeina. Praeinantys jūsų įsikūnijimai. Netgi jūsų planeta liausis egzistavusi, kai atliks savo misiją.
Dabar aš tiesiogiai pereisiu prie šiandieninio pokalbio temos. Jūs žinote, kad dabar Žemėje vyksta epochų kaita. Ir kiekviena nauja epocha ateina su savo energijomis, kurių paskirtis įnešti korektyvų ir pakeitimų į Žemės žmonijos evoliuciją.
Dabar prasideda epocha, kai jūs privalote pakreipti savo sąmonę nuo to, kas dūla, į tai, kas amžina. Ir šitai padaryti nelengva, bet teks padaryti. Ir tuomet, kai aš buvau įsikūnijime, visas savo pastangas dėjau tam, kad žmonės, kurie atvažiuodavo pas mane iš viso pasaulio, prarastų susidomėjimą išoriniais reiškiniais ir visa savo esybe siektų amžinojo pasaulio. Pasaulio, kuris nematomas ir žmonių jutimo organais nesuvokiamas, bet, įgijus tam tikras sielos savybes, šis pasaulis tampa juntamas ir jis traukia jus, visą jūsų esybę, nes jūs intuityviai jaučiate, kad šitai ir yra tai, ko turite siekti.
Jūsų sąmonės būsena nulemia viską, kas jums nutinka gyvenime. Ir ne tik šiame gyvenime, bet ir visą tai, kas jums vyks ateityje, būsimuose gyvenimuose. Todėl mes ateiname ir kalbame. Tam, kad pajėgtumėte pakeisti savo sąmonę, atgręžtumėte ją į Dieviškosios Tiesos pusę, Dieviškosios realybės pusę.
Sunku paaiškinti, bet galima leisti pajausti sąskambio su Dieviškuoju pasauliu būseną. Man pavykdavo tyliomis priešaušrio valandomis arba nusileidus saulei perduoti šias būsenas dalyvaujantiems rytinėse ar vakarinėse pamaldose. Aš paskleisdavau šią būseną iš savo vidaus visiems dalyvaujantiems. Ir tada, kai žmogus nors kartą pajausdavo sąskambio su Dieviškuoju pasauliu būseną, jis įgydavo tos asmeninės bendravimo su Dievu patirties, kuri likdavo su juo iki gyvenimo pabaigos. Ir galima ilgai įtikinėti žmogų, kad nėra jokio Dievo, bet jei Dieviškumo jausmas nors kartą paliečia žmogaus širdį, jis niekada jumis nepatikės.
Todėl viskas, kas jums būtina, – gauti asmeninės mistinės prisilietimo prie Dieviškumo patirties. Ir tuomet bet kurios pramogos ir iliuzinio pasaulio niekučiai daugiau netrauks jūsų dėmesio. Visa iliuzijos įvairovė blėsta, lyginant su dvasinio pasaulio turtais, kuriuos turite įgyti.
Sunku patikėti kitų žmonių pasakojimais, bet tada, kai žmogus pats pajaučia amžinojo pasaulio dvelksmą, kai jis prisiliečia prie amžinybės, tai jokios iliuzinio pasaulio pagundos jau netrauks jo dėmesio.
Todėl aš primygtinai teigiu, kad jums būtina asmeninė mistinė patirtis.
Šiandien mes panagrinėsime klausimą, kaip atpažinti, kokiam Būties planui priklauso jūsų mistinė patirtis, kurią atrandate. Nematomame pasaulyje yra daug sluoksnių. Ir yra tų sluoksnių, kurie nėra Dieviškieji. Todėl žmogus, siekiantis Dievo, ne visada gali įsisąmoninti ir pajusti skirtumą tarp įvairių nematomojo pasaulio planų.
Kai aš leisdavau savo mokiniams pajausti Dieviškąjį pasaulį, tai darydavau kiek tik įmanoma atsargiau ir taktiškiau. Bet yra kitokių žmonių, kurie užmiršo Dievą, bet neprarado sugebėjimų manipuliuoti astraliniu planu, jo gyventojais. Tokie žmonės gali manipuliuoti ir individais, ieškančiais Dievo, prisikviesti juos į savo grupes ir įtraukti į savo ritualus.
Todėl aš noriu jus perspėti. Iliuzijai tampant rafinuotesnei, vis sunkiau ir sunkiau atpažinti tuos žmones, kurie visiškai savo gyvenimą paskyrė tarnystei Dievui, nuo tų žmonių, kurie tarnavimą Dievui padarė savo profesija.
Pajuskite skirtumą tarp tarnaujančiųjų Dievui ir tarnaujančiųjų kultui.
Tik jūsų Aukščiausiasis AŠ, jūsų intuicija kai kada sugeba taip subtiliai įžvelgti. Ir būtent tada, kai sugebėsite už visų ritualų ir išorinių atributų atskirti tikruosius Dievo tarnus nuo savo ego tarnų, būtent tada būsite pasiruošę išsiskirti su jūsų pasaulio iliuzija ir pereiti į aukštesnius Būties planus.
Dabar atėjo tas laikas, kada daugelis kalbės apie Dievą. Retai kas išdrįs neigti Dievą. Bet kiekvienas Dievo sąvoką įžvelgs skirtingai. Ir jūsų užduotis – taip išvystyti ir ištreniruoti dvasinius raumenis, kad išmoktumėte atskirti esant bet kurioms išorinėms sąlygoms.
Išorinio pasaulio sumaištis turi atsitraukti. Laikui bėgant pajusite skirtumą tarp išorinės sumaišties ir vidinės ramybės. Ir pirmenybę suteiksite vidiniam ramybės ir harmonijos jausmui.
Sumaištis paliks jūsų pasaulį. Ir tuomet galėsite prisijungti prie Dieviškojo pasaulio. Visa, kas trūnu, laikui bėgant paliks jūsų pasaulį. Bet ne anksčiau, nei išmoksite atskirti tikrąjį, Dieviškąjį pasaulį nuo iliuzinio pasaulio.
Jūsų sąmonė ir sugebėjimas atskirti duos jums galimybę tęsti evoliuciją.
Daugelį subtilių sluoksnių jums teks įveikti savo sąmonėje, kol galėsite įsitvirtinti ant Dieviškosios sąmonės būsenos uolos.
O iki to laiko krisite ir kelsitės, įgysite savo patirties ir darysite klaidų.
Ir nesvarbu, kiek kartų klydote, svarbu, kad jūs atėjote pas Dievą. Grįžote Namo.

Aš ESU Babadži, su meile jums.

http://www.mozilla.com/lt/firefox/central/
Klausyti diktavimo audio įrašą. Tekstą skaito Tatjana Mikušina http://sirius-ru.net/dictations/iun_2012/audio.htm#3"


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos