Emocinės laisvės technika-ТЕХНИКА ЭМОЦИОНАЛЬНОГО ОСВОБОЖДЕНИЯ-ПРОСТУКИВАНИЕ





ПРОСТУКИВАНИЕ
Emocinės laisvės technika-ТЕХНИКА ЭМОЦИОНАЛЬНОГО ОСВОБОЖДЕНИЯ-ПРОСТУКИВАНИЕ

Emocinės laisvės technika (ELT) gydo skausmą, panikos atakas, epilepsiją, tikus, mikčiojimą, netgi astmą, diabetą padeda nuo baimių ir pan., taip pat kitos rekomendacijos pagalbai sau..





BESILAUKIANČIOMS LELIUKO MOTERIMS GERIAU ŠITOS TECHNIKOS NEDARYTI, NORS JI NETURI ŠALUTINIŲ POVEIKIŲ. NEBENT TAŠKUS AKTYVINTI MINTIMIS, IR TAI, REIKIA STEBĖTI POVEIKĮ.TAI TIESIOG ATSARGUMUI, TEGU JIS BUS IR PERDĖTAS ATSARGUMAS, BET JIS GĖDOS NEDARO.



ŠIOS TECHNIKOS DĖKA IŠKART PATENKAMA Į ALFA BANGŲ BŪSENĄ IR PASAMONĘ GALIMA PRAVALYTI NUO NEGATYVIŲ PROGRAMŲ EFEKTYVIAI. O VIETOJ NEGATYVIŲ PROGRAMŲ GALIMA ĮRAŠYTI POZITYVIAS. Pvz, netgi kad save mylite 100%, ir t.t.


Taipinami taškai ir kartojamos afirmacijos (teiginiai): AŠ IŠLAISVINU IR PALEIDŽIU TOKIĄ BŪSENĄ . Su šia paprasta afirmacija taipinami trys ratai, galima liesti tik taškus ties antakiu, šalia akies, po akimi, po nosimi, po apatine lūpa smakre, ties užkrūčio liauka tašką, ir apkabinti riešą kita ranka, ten taip bus paliestas karatė taškas ir. Tada įkvepiama lengvai į diafragmą ir lengvai iškvepiama.
PABAIGOJE TAIPINIMO KAI SAKYSITE ,,TAIKA", ĮSIVAIZDUOKITE KAD ESATE TEN KUR GERA, MIELA, GRAŽU (KOKIAME NORS MIELAME GAMTOVAIZDYJE PABUVOKITE AR TEN KUR MIELA PABŪKITE MINTIMIS).
PO TAIPINIMO LABAI GERAI ATSIGERTI VANDENS, TAI BŪTŲ LYG UŽTVIRTINIMAS SAVO DARBO.
Tai trumpoji ELT.

Galima tris ratus pataipinti sakant AŠ SAVE MYLIU, AŠ SAVE PRIIMU TOKĮ KOKS ESU, PRIIMU PASAULĮ TOKĮ KOKS YRA PRIIMU ŽMONES TOKIUS KOKIE JIE YRA.

GALIMA TAIPINTI SAKANT : AŠ IŠLAISVINU VISAS BAIMES, LIŪDESĮ , NERIMĄ IR T.T.
AFIRMACIJOS KUO PAPRASTESNĖS TUO GERIAU IR PATOGIAU IR TAI VEIKIA NET LABAI.

TAIPINANT : ,,AŠ IŠLAISVINU TOKIĄ BŪSENĄ" TRIS RATUS ANT SAVĘS IR ,,AŠ SAVE MYLIU" PO TO GALIMA SIŲSTI ENERGIJĄ INFORMACIJĄ ŽMOGUI, KŪDIKIUI AR GYVŪNUI.
Cigun kas užsiiminėja užsiima afirmacijų siuntimu vieni kitiems ir tai veikia. Tai iš jogos informacija. Taip pat Silvos metodas naudoja ir cigun ir jogos informaciją.

Pagal kiniečių mediciną žmogaus kūne yra daug energetinių kanalų, taip pat yra keletas pagrindinių kanalų, kurie taipinant taškus prasivalo nuo negatyvių energijų- energetinių kamščių. Kiniečių medicina naudoja cigun šalinimui energetinių kamščių kūne, taip pat apsivalo kūnas ir žmogaus aura nuo netinkamų nereikalingų energijų. Akupunktūra - dirginimas tam tikrų taškų su adatomis, tai panašu į akupunktūrą tik nereiks kūno badyti, pakaks taipinti.
Pamenu kaip vienas protingas garbaus amžiaus žmogus paskojo man, kad nevaisingumą viena kinietų akupunktūros pagalba išgydė jaunai moteriai. Su ELT yra atvejai du , tai padėjo nuo nevaisingumo, bet dar buvo maitinamasi veganiškai ir prieš pastojimą(anksčiau nebuvo galimybės pastoti) ir nėštumo metu. Na taip pat reikalingas stiprus tikėjimas savimi, nors ELT padeda patikėti savimi taip pat.

Apie energetinius kanalus netgi tarp ląstelių rasite informaciją čia (netgi yra nuotrauka mikroskopu daryta ausyje žmogaus tarp ląstelių energetinių kanalų, kad ir nesupranta kas rusų kalbos, pakanka matyt vaizdą ir bus aišku):
https://virginijaluko.blogspot.dk/2016/10/energetiniai-kanalai-zmogaus-kune.html?showComment=1477254766904#c2008907306330510764


Kai kas netaipina po nosimi ir po apatine lūpa, šiaip patartina ten tuos taškus taipinti, nes aktyvinami svarbūs kanalai kūne, bet kadangi žmogaus kūnas nusėtas taškų begale, tai neturi reikšmės ar bus pataikyta tiksliai į tašką ar išvis šonai bus liečiami ir t.t. ir pan. Beje kai šonus taipinate ilgąja technika ar šiaip sugalvosite taipinti ilgąja technika, tai aktyvina blužnies darbą, aktyvina imunitetą, labai daug kas būtent atsikrato negalavimų baksnodami į šonus ir kartodami afirmacijas.

Kai kuriems pavyksta atsikratyti skausmo per tris minutes, kai kuriems įvyksta greita transformacija. Na kai kurie dirba su ELT keletą dienų po dešimt minučių. Kai kuriems išlenda vis nauji dalykai, kuriuos reikia pašalinti, na tenka padirbėti ir su tuo.

Ši emocinės laisvės technika padėjo virš pusšimčio žmonių per keletą mėnesių, (kiti atvejai jau neskaičiuojami net, nes vieni kitiems šią informaciją žmonės perduoda ir tai tikrai padeda visiems), info jiems daviau už dyka. Anksčiau ta technika netikėjau, nes keistai atrodė tie baksnojimai. O jie veikia stebuklingai. Naudokit tą techniką ir papasakokit apie ją visiems. Netgi savo šuniui hemorojų išgydžiau su šia technika plius daviau lengvesnio maisto. Bet irzlumą nuėmė ši technika. Siunčiau pabaksnojimą per atstumą, pagal Roberto Smitho techniką. Gatvės šuniui labai stipriai pasitaisė nuotaika. Veterinarinej gydykloj belaukiantis šuo atkuto, baksnojau sau mintyse ir siunčiau jam mintimis tą pabaksnojimą. (Tai suveikė kaip telepatinė žinutė). Vienam benamiui kačiukui kuris buvo ką tik priglaustas, ir pataipinus ant savęs buvo siunčiama energija jam, dingo traukuliai.

Čia yra dar efektyvesnė technika išlaisvinti nemalonias emocijas, įvykius, kad jie nebeįtakotų kasdienybės.
Išlaisvinus negatyvą tampa laisva vieta mieloms naujovėms, pozityvui. Jei Emocinės Laisvės technika padėjo kitiems (skaičius nebesuskaičiuojamas jau), tai turėtų padėti ir jums.
Sėkmės kuriant save kitokį, besidžiaugiantį gyvenimu, išjaučiantį subtilų gilų gyvenimo skonį ir linkiu patirti nuolatinę gyvenimo šventę. Jei kiti gali taip mėgautis gyvenimu ir tokį gyvenimą susikūrė, išlaisvino save iš įtampos, nerimo , netgi depresijos gniaužtų, išlaisvino save nuo fizinio, nuo dvasinio skausmo, manau kiekvienas gali mėgautis savo gyvenimo švente Čia ir dabar.
http://virginijaluko.blogspot.lt


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos