PRIEŠ SAVO INKARNACIJĄ JŪS SUDARĖTE SUTARTĮ, KAD SAVANORIŠKAI PAMIRŠITE SAVO KOSMINĘ GALIĄ.



Опубликовал: Ajjana, 4-11-2020, 19:43, Научно-познавательные / литовский, 1 870



✧ Jūsų sąmonė yra amžinas intelektualios energijos judesio aparatas, dirbantis neišsenkančiu Kosminės Meilės kuru, didingai kertantis begalinės daugiakampės daugiamatės Multiversos erdves ir matmenis dėl savo grandiozinių įsikūnijimų ...
✧ Prieš įsikūnijimą jūs sudarėte sutartį, kad savo noru pamiršite visą savo Kosminę Galią ir eisite į Žemę tam tikra Dvasios amnezija, pasikliaudami tik psichine nuojauta, intuicija ir gaunama informacija iš 3 dimensijos ...
✧ Ir daugelis iš jūsų reikalavo, kad žemiškojo ego proto hipnozė būtų pakankamai tanki, kad jūsų Kosminėms dvasioms būtų daug įdomiau ir įspūdingiau pakilti į Aukštesnes proto būsenas ir subtiliausias Širdies vibracijas ...
✧ Jums nereikia užkariauti visų aukštumų - greičiau reikia įgyti savo, iš kurio viršūnės pamatysite dabartinio įsikūnijimo „didelį paveikslėlį“ jūsų tekančio įsikūnijimo.
✧ Jums nereikia siekti visų žinių - jums reikia paliesti tas aukštas kokybiškas žinias, kurios bus konkrečiai naudingos jūsų Gyvenimui, Gyvenimo pagerinimui.
✧ Jums nereikia stengtis padaryti įspūdžio daugeliui žmonių - jums reikia rasti tas unikalias sąmones, kurios patenka į jūsų vidinę energetinę vibracijos natą.
✧ Jums nereikia nieko konvulsiškai gelbėti - absoliučiai visos Dvasios pateko į materijos karalystę savo noru ir individualiu Kosminiu planu.
✧ Jūs nesate šios chaotiškos visuomenės narys, pagal savo paso serijos numerį, kuris egzistuoja tik registracijos dokumentų ir kitų asmens tapatybės kortelių rėmuose ...
✧ Jūs esate Daugiamatės Kosminės Dvasinės Būtybės, pasiųstos į Žemę studijuoti materialią tikrovę, dalis.
✧ Tai tampa labai akivaizdžiu energetiniu faktu jūsų eiliniu išsiskyrimo su fiziniu kūnu momentu.
✦ Kontaktas su Energijų Pasauliu yra subtiliausias protinis žmogaus valios prisitaikymas suvokti Aukštesnės eilės tvarką, perjaučiant šios tikrovės esmę.
✦ Tai yra tas nematomas metafizinis tiltas tarp Pasaulių ir Erdvių, kuris akimirksniu sujungia jūsų sąmonę su fenomenalių dvasinių sferų būtybių sąmonėmis, padėdamas žmonijai užtikrintai eiti savo Proto Tobulinimo Keliu.
ŠVIESOS ŠEIMA


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos