PRATIMAS.



Опубликовал: Ajjana, 6-01-2023, 16:15, Научно-познавательные / Sveikata / литовский / Praktika, 477




PRATIMAS. Senovės laikais, septynios gamtos balsės skambėjo visame žmogaus organizme.
Senovės laikais, septynios gamtos balsės skambėjo visame žmogaus organizme nuo galvos iki kojų ir dabar yra būtina atstatyti septynias balses mūsų nuostabioje organizmo arfoje, kad atgaivinti prarastas galias.


Garsas “I”
priverčia vibruoti kankorėžinę ir hipofizinę liaukas; šios dvi mažos liaukos yra sujungtos plonu, ypatingai subtiliu kanalu.
Kankorėžinė liauka yra aukštesnėje didžiųjų smegenų dalyje, o hipofizinė liauka yra kaverniniame rezginyje, tarp antakių. Kiekviena iš šių mažų liaukų turi savo Gyvybinę aurą ir kai šios dvi auros susijungia, išsivysto erdvės/kosmoso pojūtis ir mes pradedame matyti virš visko.

https://www.gnosis.lt/Audio/I.mp3
Garsas “E” priverčia vibruoti skydliaukę, kuri išskiria biologinį jodą.
Ši liauka yra gerklėje ir joje slypi Magiško Girdėjimo čakra.

https://www.gnosis.lt/Audio/E.mp3
Garsas “O” priverčia vibruoti širdies čakrą (Intuicijos centras ir visokios galios keliauti Astralinėje, Džinų būsenoje).
https://www.gnosis.lt/Audio/O.mp3
Garsas “U” priverčia vibruoti Saulės rezginį, kuris yra bambos srityje. Saulės rezginys yra Telepatinis Centras ir Emocinės Didžiosios Smegenys. https://www.gnosis.lt/Audio/U.mp3
Garsas “A” priverčia vibruoti plaučių čakras, kurios leidžia mums prisiminti mūsų praeitus gyvenimus (Plaučių čakra yra susijusi su Užkrūčio liauka, kuri yra tarp plaučių).
https://www.gnosis.lt/Audio/A.mp3
Garsas “M” priverčia vibruoti Ens Seminis (1), gyvybės vandenys, Slaptos Filosofijos Merkurijų(2).
https://www.gnosis.lt/Audio/M.mp3
Garsas “S” yra malonus ir švelnus šnypštimas, kuris priverčia vibruoti ugnį esančią mumyse.
https://www.gnosis.lt/Audio/S.mp3
Sėdėdami patogiame fotelyje, mes turime artikuliuoti I. E. O. U. A. M. S. skleisdami kiekvienos iš septynių raidžių garsą nuo galvos iki kojų.
Svarbu yra įkvėpti, o tada iškvėpti orą kartu tariant prailgintą garsą tol, kol baigsis iškvėpimas.

-------------------------------------------------------
Visas judėjimas „eina“ kartu su Garsu. Kad ir koks judėjimas egzistuoja, egzistuoja ir garsas. Žmogaus ausis sugeba girdėti tik ribotą skaičių garsų vibracijų; nors aukščiau ir žemiau šių vibracijų, kurias registruoja ausis, egzistuoja daugialypės garso bangos, kurių niekas nesugeba išgirsti. Jūrų Žuvys leidžia tik joms būdingus garsus; skruzdės bendrauja tarpusavyje pasinaudodamos garsais, kurie yra negirdimi mūsų žmogiškam suvokimui.
Garso bangos, veikdamos vandenį, sukelia vandens judėjimą ir suslėgimą. Garso bangos, veikdamos orą, sukelia koncentrinį judėjimą. Atomai, besisukantys apie savo branduolių centrus, sukelia tam tikrus garsus, kurie yra negirdimi žmogui. Ugnis, Oras, Vanduo ir Žemė turi savo tam tikras garsines natas.
„Septyni (gamtos) garsai“: I-E-O-U-A-M-S, skamba visoje Kūrinijoje. Kiekviena gėlė, kiekvienas kalnas, upė turi savo specifinę natą, savo sintetinę natą. Bendras, Žemės Rutulio, visų garsų ansamblis išleidžia sintetinę natą neaprėpiamoje begalinės erdvės šerdyje. Kiekvienas pasaulis turi savo Raktinę Natą. Begalybės, visų Raktinių Natų, ansamblis suformuoja neapsakomą žvaigždėtų erdvių orkestrą; tai yra Sferų Muzika, apie kurią kalbėjo Pitagoras.
Fonetiškos kombinacijos, sukurtos pasitelkus išmintį, pagimdo Mantras. Taigi, Mantra yra išmintinga raidžių kombinacija, kur raidžių garsai apbūdina dvasinius, aiškiaregiškus ir taip pat fizinius efektus. Prieš tai, kai pasirodė visos Babelio Bokšto kalbos, egzistavo tik viena kalba, Auksinė kalba, visuotinė idioma. Ta kalba turi savo tobulą Kosminę Gramatiką. Tos, auksinės kalbos, raidės yra surašytos visoje Gamtoje. Tas, kas studijavo Šiauriečių runas ir Hebrajų, Kinų ir Tibetiečių simbolius, pasitelkdamas intuiciją, sugebės suvokti tą „Kosminę Kalbą“ su paslaptingomis raidėmis.
Egzistuoja Mantros kiekvienai Čakrai; su tokiomis Mantromis galima pabudinti okultines galias. Tuo pačiu būdu, egzistuoja didelis kiekis Mantrų išeiti su Astraliniu Kūnu ar valdyti ugnį, orą, vandenis ir žemę; egzistuoja ir kitos Mantros, kurių pagalba yra išvystomi gabumai apsiginti (nuo tamsos būtybių, kurios gyvena Prarajoje).“

– Samael Aun Weor, iš knygos „Logos, Mantra, Theurgy“
Pagal gnosis.lt, Ištrauka iš knygos „Esoteric Treatise of Hermetic Astrology“, pagal Samael Aun Weor


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos