Atleidimo žodžiai vyriškam aspektui, kuris kažkada buvo įtrauktas į moters neatleidimą+Meditacija” PRAKTIKA "PRIPAŽINIMAS SAU"





Atleidimo žodžiai vyriškam aspektui, kuris kažkada buvo įtrauktas į moters neatleidimą:
„Vienybėje su savo tikrojo Aš sąmone ,aš (pavadinu) asmenį,Žmogus-vyras kreipiuosi į tave, savo vyrišką aspektą, kuris kadaise buvo įstrigęs moters neatleidime: “Atleisk man, žmogau, kad taip ilgai tavęs nepastebėjau savyje ir laikė tave neapykantoje, nesąmoningai kerštavo man per kitą asmenį (to asmens vardą) Ačiū, kad pasirodėte manyje ir suteikėte galimybę pamatyti tave savyje. Ačiū, kad priminė man, žmogui, apie manyje esančią pasirinkimo laisvę: Galiu išsivaduoti iš neapykantos ir keršto baimės, susijungęs su savyje esančia absoliuto sąmone, arba galiu likti nežinioje ir toliau keršyti sau, kurdamas sau skausmą ir kančią.
Čia ir dabar aš, žmogus, sąmoningai renkuosi būti vienybėje su tikrąja Ėsme = savyje.
Padėkose ir su besąlygiška meile apkabinu tave, savo vyrišką aspektą, įstrigusį moters (materijos) ir savęs neatleidime. Tavo pasireiškimo manyje dėka prisiminiau pasirinkimo laisvę ir dieviškąją sąmonę manyje Absoliuto Sąmone- Kibirkšties šviesa ) , tuo pačiu priimdama save tokį, neišmanantį, įstrigusį apmaudoje, neapykantoje, neatleidime.
Ačiū tau.Atleidžiu sau-tau,kuriam įstrigęs neatleidimas.Priimu savyje ir šviesą,ir nešviesą.
Myliu.Esu pripildytas sąmoningumo energijos.Esu išsilaisvinęs.Nuo šiol tu,kaip ir aš , žmogus,
gyvenantis čia ir dabar, pasveiksta ir vėl susijungia su Kibirkšties šviesa savyje/ Susiliejimas su tikruoju „aš“, kaip ir gydymas, yra priimtas.Ačiū
Meile Aumiene
Meditacija” PRAKTIKA "PRIPAŽINIMAS SAU"



  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos