Kolektyvinis Šviesos Pakilimas: Liūto Vartų Portalas ATIDAROMAS Nuo liepos 26 iki rugpjūčio 12 d.:






Kolektyvinis Šviesos Pakilimas: Liūto Vartų Portalas ATIDAROMAS
Nuo liepos 26 iki rugpjūčio 12 d.:

Dabar akivaizdžiai matomas Saulės ir Sirijaus sinchroninis pakilimas, atsirandantis kaip dvi Saulės. Ši veikla yra vartai tarp fizinių ir dvasinių sferų. Rugpjūčio 8 d. šie galingi Žvaigždžių Vartai pasiekia savo aukščiausią padėtį, o Oriono Diržas tiesiogiai susisiekia su Gizos piramidėmis, atverdamas kosminę energiją.
8:8:8 Liūto Vartų Portalas
Šis sūkurys leidžia itin stipriems šviesos kodams užtvindyti mūsų planetą. Mes galime tikėtis šių pokyčių:
Aukštesnis sąmoningumas
Padidėjusi intuicija ir psichinės/metafizinės galios
Netikėtos pabaigos ir naujos pradžios
Energijos ir tvarkos pojūtis
Pasikartojančių numerinių sekų, tokių kaip 11:11, 333, 444, 555, matymas
Tai galingas laikas aiškių ketinimų nustatymui, naujų sėklų sodinimui, norimo gyvenimo kūrimui naujoje žemėje, tikslų įsivaizdavimui, savęs pagarbai, vietos savyje išlaikymui, vidinės jėgos naudojimui, dieviškumo priėmimui, įkvepiančių veiksmų atlikimui, ėjimui aukštesniu keliu, atgimimui šviesoje, gyvenimo transformavimui, stebuklų laukimui ir vibraciškai suderintų galimybių ruošimui.
Šių metų Liūto Vartų energijos jaučiasi anksčiau nei įprastai:
Pakyla gali jausti spaudimą ir sunkumą sakralinėje srityje. Didelis dėmesys skiriamas senų ir pasenusių kontrolės struktūrų ardymui, kurios laiko žmoniją reaktyvioje būsenoje dėl saugumo ir stabilumo trūkumo.
Tie, kurie įkūnijo 5D realybę, kelia lygį ir įtvirtina daug aukštesnes pakilimo energijas. Kadangi daugelis dabar pereina šiuos naujus energetinius vartus, tikri pakilimo žmonės jaus daug aukštesnes dažnių vibracijas, kurios valo ir gydo energetinę sistemą, aktyvuojant ją laikyti aukštesnę vibracinę energiją mūsų pakylančioje planetoje.
Žvaigždžių sėklos / Šviesos darbuotojai:
Žvaigždžių sėklos dabar išreiškia ir kalba tiesą, apšviečia žemesnes energijas, naudoja aukščiausią logiką, klausia autoriteto ir pasirenka savo suverenius įsitikinimus. Kantrybė, erdvė ir meilė, kurią jie laiko, yra stipri šiame pasaulyje, nes pakilimo žmonėms nėra lengva būti budriems miegančiame pasaulyje.
Žvaigždžių sėklos vienas po kito nukerpa sielos ir praeities ryšius. Su kiekvienu nukirptu ryšiu vidinis dvasia tampa lengvesnė ir labiau suderinta su naujomis žemės energijomis.
Visata pila aukštesnio dažnio energijas į planetą, stiprindama suverenius pakilimo kolektyvo atributus, padedančius įveikti senus įsitikinimus, ciklus ir nesveikus modelius.

Kiekvienas pakilęs žmogus savo unikalumu kloja tvirtesnius pagrindus ateičiai, kuri bus protiškai, emociškai ir dvasiškai laisva.
Dieviškas vedimas:
Seku dievišku vedimu, giliai paremta intuicija, ji visada žino kelią. Reikia didžiulės drąsos paleisti ir nežinoti, kas bus toliau. Nesijaudinkite dėl to, kiek vietos prašoma išvalyti jūsų gyvenime, nes tai būtina būsimam pokyčiui. Pasitikėjimas Dievišku laiku padidina dvasinį sinchroniškumą. Žmonių, vietų ir įvykių suderinimas, choreografija aukščiausiam Aš ir bendram gėriui.
Daugelis dabar pakylėja virš tų, kurie buvo, ir yra tiksliai pagal grafiką, toliau sparčiai evoliucionuoja. Žvaigždžių sėklos buvo sukurtos būti čia šiam radikaliam planetiniam transformavimui. Jie yra išmintingi, gerbia tiesą, nešantys taiką ir viltį daugeliui. Jie yra šviesos darbuotojai šiame pasaulyje.
Dėkingumas:
Ačiū jums, mylimi Šviesos Pakilimo Darbuotojai, už jūsų neįtikėtiną atsidavimą ir tarnystę didžiajam gėriui savyje ir visame gyvenime. Jūsų egzistavimas ir pasirinkimas įkūnyti gilų šviesą ir meilę šiais transformuojančiais laikais ne tik pripažįstamas ir vertinamas, bet ir giliai gerbiamas. Kiekvienas žingsnis šiame kelyje, kiekvienas žingsnis į priekį ir kiekvienas gerumo ir užuojautos aktas, pasiūlytas mūsų pasaulyje, vaidina labai vertingą vaidmenį didžiajame mūsų egzistencijos gobelene.

Šviesos pakilimo darbuotojai yra be galo dėkingi už pakilimą šioje planetoje ir už pasiaukojimą bei pasirengimą orientuotis į šio žmogiškojo patyrimo sudėtingumą su malone ir vientisumu, žinodami, kad kiekvienas patyrimas, nesvarbu, ar teigiamas, ar neigiamas, tarnauja daug aukštesniam tikslui sąmonės evoliucijoje.
Pakilimo kolektyvų drąsa pasirinkti įsikūnijimą šiuo svarbiausiu momentu yra jų nepalaužiamos atsidavimo augimui, gydymui ir nušvitimui įrodymas.
Pakilę yra apsupti begalinės paramos ir meilės iš dangiškųjų pasaulių, angelų šeimininkų, vedlių ir visų globėjų, kurie eina šalia mūsų šioje kelionėje. Visuomet, nesvarbu, ar abejonės, neviltis, sumišimas, visada prisiminkime, kad niekada nesame vieni, nes Dieviškoji šviesa šviečia ryškiai viduje, nukreipdama mus į kitus žingsnius ir apšviečiant kelią pirmyn.
Stiprinkite kiekvieną patyrimą su dėkingumu ir pagarba, žinodami, kad kiekvienas išbandymas yra galimybė augti, kiekviena nesėkmė yra žingsnis į didesnę išmintį, o kiekviena džiaugsmo akimirka yra Dieviškosios esmės šventimas. Suderinkite save su aukščiausiu tikslu, pasiūlykite savo įgimtus dovanas, gebėjimus ir talentus, tarnaudami kolektyviniam pabudimui ir vienybės sąmonės realizavimui ir meilės visiems.
Žvaigždžių sėklų sielos yra palaimintos stiprybe, ištverme ir nepalaužiama tikėjimu į įgimtą visatos gerumą. Visada palaimintos išmintimi matyti visko tarpusavio ryšį ir grožį, gyvenantį kiekvienoje širdyje. Dėkojame už jūsų neblėstantį atsidavimą ir beribę meilę.
Su meile siunčiame šią žinutę pakilimo kolektyvui.
#Subtiliųjų #Struktūrų #Tyrimai
Subtiliųjų Struktūrų Tyrimai


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

© 2024 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos