8 Visatos dėsniai, pildantys Jūsų norus



Опубликовал: gfun, 24-04-2019, 16:26, Статьи / литовский, 3 837



Kai ko nors stipriai užsimanote, visa Visata veikia, kad tas noras išsipildytų.

1. Kūrimo dėsnis

Mintis sukuria viską. Žinodami šį dėsnį, Jūs galite viską sukurti sąmoningai, kontroliuodami savo mintis ir nukreipdami jas teisinga vaga. Galite pradėti kurti sau pageidaujamus dalykus, o ne švaistyti mintis į kairę ir į dešinę.

2. Įvykdymo dėsnis
Bet kokia mintis turi teisę būti realizuota. Jeigu Jūsų mintys Jus džiugina, leiskite joms realizuotis. Netrukdykite joms abejonėmis. Viskas turi teisę egzistuoti!

3. Laiko dėsnis
Mes turime laiko, kad pristabdytume, arba atšauktume gimusios minties realizavimą. Būtent dėl to ir egzistuoja laikas. Laiko, tarpas, susijęs su Visatos vystymusi, skirtas minties realizacijai su kiekviena diena trumpėja.
Labai gerai, kad yra laiko tarpas prieš Jūsų minčių realizaciją. Įsivaizduokite, jeigu kiekviena mintis realizuotųsi akimirksniu? Jeigu pradedate galvoti apie nepageidaujamą, greitai keiskite minčių eigą į pageidaujamą pusę, kol tam turite Laiko!

4. Laisvo pasirinkimo dėsnis
Kiekvienas turi teisę galvoti tai, ko jam norisi ir atitinkamai – kurti tai, ko jam norisi. Nėra vertinimų, nėra taisyklių, nėra apribojimų… visiška pasirinkimo laisvė. Norite, kad išsipildytų norai? Leiskite jiems pildytis ir nesmerkite kitų žmonių norų.

5. Teritorijų dėsnis
Nė viena svetima mintis ar svetimas kūrinys neįeis į Jūsų gyvenimą be Jūsų minčių leidimo. Viskas, ką jūs matote – sukūrėte arba sugriovėte tik Jūs pats! Niekas kitas nekaltas dėl to, kas vyksta Jūsų gyvenime. Visa tai yra Jūsų sprendimai. Taigi, net nešvaistykite energijos to išsiaiškinimui.

6. Harmonijos dėsnis
Visata į visus reaguoja vienodai. Ji neturi numylėtinių, arba tų, kuriuos baudžia. Viskas yra viena. Atsipalaiduokite ir patirkite džiaugsmą.

7. Grupės dėsnis
Visi mes esame kažko dalis. Niekas nėra vienas. Nieko nėra galutinio arba pradinio. Todėl Jūs – žmogus, miestas, šalis, planeta, galaktika, visata ir taip toliau. Paprasčiausiai priimkite šį faktą. Supraskite, kad, pavyzdžiui, Jūsų kūnas – irgi Visata.

8. Vystymosi dėsnis
Visata, visi jos elementai ir sudedamosios dalys vystosi. Visada taip buvo, yra ir bus. Prisiminkite, kas be nutiktų, Jūs viską suspėsite. Jūs visada vystotės ir tai yra labai maloni žinia. Mėgaukitės!
iš ineta


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos