Lilit



Опубликовал: Ajjana, 22-01-2023, 21:22, Статьи / литовский, 398


Gyvenimas Lilit ritmu yra nukreiptas į asmenybės trūkumų, kurie temdo mūsų talentus, taisymą.
Kas 9 mėnesius Lilit (Juodasis mėnulis) ateina vis į kitą horoskopo ženklą ir sukuria gyvenimo foną, kuris mus provokuoja klysti. Kas kartą keičiasi darbo su savimi tema. Įdomiausia yra tai, kad suklydus turime rimtų ir skausmingų pamokų, o atlaikius išbandymus randame kažką labai vertingo savo gyvenime. Tad vieniems Lilit ritmas griauna gyvenimus, o kitus veda į aukštumas ar geresnį gyvenimą.
Šiandien (sausio 8 d.) 15:38 Lilit iš Vėžio pereina į Liūto ženklą. Suprantama, kad dabar išbandymai labiausiai palies žmones, kurie yra gimę po šiuo ženklu arba jame turi kažkokių planetų, o ypač Lilit.
Kokios yra Liūto temos?
Žvaigždžių ir valdovų gyvenimas, pramogos, laisvalaikis, hobiai, meilės ir meilužio temos, vaikai, gyvenimo džiaugsmas, kūryba, menai...
Visgi, kiekvieną žmogų asmeniškai Lilit gali paliesti specifiniu būdu. Posto pabaigoje šiek tiek pasidalinsiu savo patirtimi.

O dabar trumpi pastebėjimai, kur gali žnybtelėti Lilit Liūte jus.
Liūtą horoskope valdo Saulė, tad būtent per Saulę galime sulaukti išbandymų. Kur yra jūsų Saulė, jūs puikiai žinote, nes pagal jos padėtį žmonės ir skirstomi į horoskopo ženklus. Aš esu Avinas, nes mano Saulė yra Avine. Tu esi Jautis, nes tavo Saulė gimimo metu buvo Jautyje... Tad Lilit iki spalio mėnesio gali paklibinti šias sritis:
Avinui – ego, džiaugsmo ir meilės temos, vaikai, laisvalaikis, kūryba
Jaučiui – gyvenamasis būstas, giminės, vaikai, tradicija, praeitis, mirties tema
Dvyniams – žinių pasaulis, ryšiai, kaimynai, klasiokai, broliai ir seserys, verslumas, amatai, laiškai
Vėžiui – turtas, materialios vertybės, atlyginimas, gyvenimo malonumai, gamtos tema, mityba
Liūtui – asmenybės ir ego tema, savęs paieškos, savęs tobulinimas, savęs suvokimas, priėmimas, išgyvenimas
Mergelei – dvasingumas, pasiaukojimas, labdaringumas, vienatvė, apsvaigimas, nutrūkimas nuo realybės
Svarstyklėms – naujausios technologijos, inovacijos, draugai, bendruomenė, mokslas, laisvės tema
Skorpionui – karjera, gyvenimo tikslai, atsakomybės tema, askezė vardan tikslo, tėvo tema
Šauliui – autoritetų ir mokytojų tema, kelionės, užsieniečiai, ideologija, įsitikinimai, tradicija, politika
Ožiaragiui – tamsos ir mirties tema, transformacijos, griovimas, investicijos, paskolos, seksualinis gyvenimas
Vandeniui – partnerystės ir santuokos tema, sutarimas, teisingumas, kultūra, normos, grožis
Žuvims – darbo ir sveikatos temos, naminiai augintiniai, chaoso sutramdymas, struktūros, sistemos

Žadėjau pasidalinti patirtimi.
Praėję 9 mėnesiai, kai Lilit buvo Vėžyje, atnešė daug išbandymų, būtų galima pasakoti ir pasakoti. Prisiminkime, kad išbandomas esi vidumi, kokius sprendimus padarysi savo širdyje.
Viena mano išbandymo tema buvo namai. Ir štai pasibeldžia į duris melioracijos tarnyba. Sako, ten toliau žmonės nusipirko žemės sklypus, nori statytis namus, bet jų sklypai skęsta, visur vanduo, sako, o jūsų sklypas sausas, jūsų sklype yra pažeista melioracija, jūsų namas stovi ant linijos, tai jūs pažeidėte, reikia kasinėti. Taip pat pakalbėjo ir su mano kaimynais iš abiejų pusių, kurių sklypai amžinai permirkę. Visgi kaimynai nenori duoti leidimo kasinėti jų sklypus, juk auga veja, gėlynai, krūmynai, nors puikiai supranta, kad jie tikrai turi tą vandens problemą kiekvieną rudenį ir pavasarį.
Suprasdama, kad tai Lilit žaidimai, leidžiu kasti mano sklypą, nors tikrai žinau, kad vandens problemos mes neturime. Pamatę tai kaimynai taip pat nusileidžia ir sutinka. Ir įdomiausia, kad melioracijos linija po mano namu sveikut sveikutėlė. Palūžusi buvo dviejose vietose: po kaimynų keliuku ir kitų kaimynų slyvų gyvatvore.
Per porą dienų viskas buvo sutvarkyta. Žiūrint iš aukščiau suvoki, kad daugelio žmonių galvos skausmas išsisprendė lengviausiu būdu, be vilkinimo, teismų ir pan. Reikia tik į problemą pažiūrėti iš aukščiau, nesusireikšminant.
Taip, Lilit išbandymai yra žemiški, kasdieniai. Mes laukiame kažko didelio, tikimės, kad reiks pademonstruoti savo didvyriškumą, užkariauti pasaulį ir pan. Bet Lilit gudri, ji ateina, kai nelauki. Ji ateina ten, kur tavo ego silpnas: į paprastus kasdienius reikalus. Tad linkiu nepaslysti ir rasti kasdienių progų, kaip dar padaryti pasaulį geresnį.
Loreta Stonkutė


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos