Ангельский Портал Новых Энергий | Хрустальные Ноты Исцеления Души и Тела | Лечебная Музыка Медитация



Опубликовал: Ajjana, 18-10-2018, 08:15, Медитативная музыка / Медитации / Pagalba sau, 4 359



PRAKTIKA.MEDITACIJA SUSIJUMGIMAS SU ENERGIJOS ŠALTINIU SAVIJE

Kiekvienas žmogus jaučia Meilės poreikį. Kai kurie žmonės Meilės trūkumą patyrė dar vaikystėje. Kai kas ir dabar neturi mylimo ir mylinčio šalia, tai yra tokio žmogaus, kuris perteiktų jam Meilę žodžiais ar prisilietimais.

Tačiau kiekviename iš Jūsų yra Šviesos Spindulys – Grynoji Meilės Dvasia – Neišreikštos Pradžių Pradžios Kūrėjo Sąmonė. Ši energija žmogaus kūne reiškiasi kaip Gyvybės Meilėje Dvasia.


Ši meditacija skirta tam, kad atstatyti, sustiprinti ir sutvirtinti ryšį su savąja Tikrąją Esatimi – Aukščiausiuoju Aš – Šviesos Sąmonės Švytėjimu savyje.

1.Įsitaisykite patogiau, pažvelkite į savo kūną kaip į stebuklingą dovaną, duotą Jums, Dvasios Sąmonei, Sielai gyvenimui šioje Žemėje.

2.Užsimerkite. Sutelkite savo dėmesį į kvėpavimą. Sąmoningai giliai lėtai įkvėpkite – iškvėpkite.

Prisiminkite tai, ką žino Jūsų Dvasia ir Siela. Prisiminkite, kad Jus supa Begalinės Gyvybės-Meilės Šviesos Vandenynas ir visa, kas matoma ir nematoma, yra jame. Prisiminkite patys save. Save – Šviesos Spindulį (Švytėjimą), dalelytę Neišreikštos Pradžių Pradžios Kūrėjo Sąmonės; Save - Gyvybės Meilėje Dvasią. Prisiminkite savo riksmą, tą akimirką, kai Jūs išėjote iš motinos įsčių, ir kaip tas riksmas įjungė Jūsų kvėpavimo sistemą, sistemą jungiančią Jus – dalelytę Sąmonės su Begalinės Gyvybės-Meilės Šviesos Vandenynu.

3.Ir dabar su kiekvienu įkvėpimu, Jūs sąmoningai įtraukiate į vidų šią tyrą besąlyginės Meilės-Gyvybės energiją, o iškvepiate visus stresus, kurie yra nusėdę giliai Jūsų kūne. Sąmoningai įkvepiate vaivorykštinę energiją, kuri čia ir dabar valo, gydo Jūsų kūno ląsteles ir prisotina jas Gyvybės-Meilės energija.


4.Kvėpuokite ramiai, lygiai, kiekvienas savo ritmu. Tuo pačiu metu stebėkite savo kūno reakcijas. Sąmoningai nukreipkite gydančios Meilės Šviesos srautą į tą vietą, kur jaučiate įtampą. Giliai įkvėpkite ir iškvėpkite dar kartą.

5.Įsivaizduokite, jog esate nuostabi gėlelė.


Galbūt Jūs gėlelė susikleidusiu pumpuru, bet dabar atėjo laikas praskleisti žiedlapius? Vieną paskui kitą, kol tik žiedas pradės skleisti dievišką aromatą. Įkvepi ir įsivaizduoji, kaip žiedlapiai vienas po kito skleidžiasi. Įsivaizduok kaip ant jų žėri dieviškos meilės lašeliai. Tavo kūnas – švytinti gėlė, spinduliuojanti tyrumą ir nekaltumą.
Tavo kūnas – pats nuostabiausias kūrinys planetoje. Pajausk besąlyginės Šviesos Vandenyno Meilės prisilietimą. Suvok, Tu kūnas, Tu Žmogus esi mylimas nuo pačios Pradžių Pradžios. Mylimas jau vien dėl to, jog gimei šioje Žemėje. Tu Žmogus – esi Meilės ir visakeriopos Gausos Šaltinis. Tu – Kūrėjo sąmonė. Tu - Šviesos Spindulys (Švytėjimas) – Gyvybės Energija.

6.Vėl sutelkite savo dėmesį į kvėpavimą. Jūsų kūnas pripildytas ramybės, saugumo jausmo. Jis pilnai atsipalaidavęs besąlyginės meilės energijose. Tiesiog priimkite šią būseną. Leiskite sau priimti save, save – Šviesą, save – Meilę, save – Gyvybę, Save – Kūną.Pabukite tame.

7.O dabar intuityviai prisilieskite bet kuria ranka prie savo peties.

Sutelkite dėmesį į delną. Pajauskite delno šilumą.

Sutelkite dėmesį į peties.Pajauskite rūbo šiurkštumą.

Pabūkite tuose pojūčiuose.

Palaipsniui Jūs pajausite, kaip Jūsų delno šiluma prasiskverbia iki peties odos. Prajauskite, išjauskite energijų susiliejimą: energijos tekančios per Jūsų delną susiliejimą su Jūsų kūno ląstelių energija. Leiskite sau priimti Meilės ir Gyvybės energiją, kuri bunda Jūsų kūno ląstelėse. Švytėjimas stiprėja. Širdyje gali atsirasti šilumos pojūtis. Susiliekite su visais šiais pojūčiais, išjauskite, kaip skleidžiasi laimės būsena. Suvokimas, kad Jūs esate mylimas. Tiesiog dabar ir čia. Mėgaukitės šia Gyvybės ir Meilės sąjunga Jumyse.

8.Kvėpuokite lengvai, ramiai. Pabūkite šioje būsenoje dar šiek tiek.
9.Paskui 3 kartus giliai įkvėpkite-iškvėpkite, nusišypsokite sau, padėkokite sau už patirtą laimės, harmonijos, pilnatvės būseną.

Šis patyrimas-pergyvenimas Gyvybės-Meilės sąjungos išlieka Jumyse visam laikui. Ir Jūs bet kuriuo momentu šį patyrimą galite savyje išreikšti ir pergyventi vėl…
10.Atsimerkite. Apsižvalgykite. Pasirąžykite. Pajudėkite taip kaip Jums šią akimirką norisi.
L.M.


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos