Teisės ir pareigos



Опубликовал: Ajjana, 29-12-2013, 10:52, Статьи / литовский, 7 386


Teisės ir pareigos

LIETUVOS EZOTERIKŲ KONFEDERACIJOS TARYBOS NARYS TURI TEISĘ IR PRIVALO:

1. Koncentruoti savo žemiškąjį dėmesį į savo AŠ ESU (AUKŠČIAUSIĄJĮ TIKRĄJĮ AŠ) ir dirbti visos žmonijos ir Žemės labui.

2. Klausytis savo tikrosios širdies, sujungtos su Visuotinio širdimi ir STENGTIS BŪTI SĄŽININGU SU PAČIU SAVIMI KIEVIENĄ SAVO GYVENIMO AKIMIRKĄ.

3. Pagal galimybes ir savo suvokimo lygį gyventi tyliajame ŠVAROS IR RAMYBĖS pasaulyje, palaikyti vidinę savo žemesniųjų energetinių kūnų pusiausvyrą, garbingai praeiti žemiškuosius išbandymus (nežeminant savės, nekaltinant, neteisiant nei savęs nei kitų, neįžeidinėjant, bet suprantant, kad visa tai yra pamokos, kurios mus moko pamatyti ir suprasti, kaip per kitus žmones yra atspindima tai, kas yra mūsų pasąmonėje. Būtina šias pamokas ramiai priimti, tai yra SAVO žemiškajame/žmogiškajame gyvenime praktiškai pritaikyti žinias apie veikiančius Visatos įstatymus, SUVOKTI, Koks aukščiausiasis Sielos planas slepiasi toje nemalonioje situacijoje ir ką dabar reikia savyje pakeisti/išmokti).

4. Pažinti save (savo kosminę-žmogiškąją esmę – tiek jos šviesiąsias, tiek ir tamsiąsias puses) ir savo kasdieniniu darbu, skirtu tarnavimui Vienatiniam (Neišreikštai ŠVIESAI)) žmonėse nešti ramybę ir taiką.

5. Nors vieną kartą per dieną reikia skirti laiko sau ir suvesti padarytų darbų rezultatus. Už geras mintis, motyvus, darbus, poelgius reikia save pagirti. Už blogus – ne tik sau pažadėti, kad pasikeisi, bet daryti viską tam, kad dar labiau išsiplėstų suvokimas ir sąmoningumas.

6. Keisti save (savo žemiškuosius atgyvenusius prisirišimus, įsitikinimus, tikėjimus į naujus, ateinančius iš TIKROSIOS SAVĘS IŠMINTIES-MEILĖS ESMĖS, SUJUNGTOS SU VISUOTINIU, nepriklausomai nuo to IŠREIKŠTAS Jis AR NEIŠREIKŠTAS).

7.
Suvokti, kad PIRMINĖ Gyvenimo Dvasios SĄMONĖ, BESIREIKŠDAMA VISOSE STICHIJOSE, yra ne tik žmonėse, bet visame tame, kas mus supa, ir kad ŠVIESOS-MEILĖS energija reikalinga ne tik žmonėms, bet ir ŽEMEI planetai ir visiems ŽEMĖS karalystės elementalams. Tai pat BŪTINA daryti viską, kad būtų SKLEIDŽIAMA SU MEILE-IŠMINTIMI SUVIENYTA GRYNOJI ENERGIJA ten, kur dar tebėra nuo Šviesos atskirtų ir iškreiptų mūsų dalelyčių, besireiškiančių per žmones ir aplinkinį pasaulį.

8. Prisiminti, kad niekada ir niekas neduota aiškių nurodymų, YRA TIK NEŽYMIOS UŽUOMINOS, IŠORINIAI ŽENKLAI, kuriuos kiekvienas turi pamatyti, suvokti ir pajusti PATS SAVO TIKRĄJA ŠIRDIMI.

9. Prisiminti – viskas, kas yra aplinkui, ištikrųjų yra paties žmogaus viduje. Jis PATS priima sprendimus ir PATS yra už juos atsakingas: kam atiduoda pirmenybę, kokie jo motyvai, mintys, žodžiai, poelgiai,veiksmai. JIS IR TIKTAI JIS YRA ATSAKINGAS UŽ SAVO GYVENIMĄ ŽEMĖJE. Kitas žingsnis ateina iš ankstesnio ir, JEIGU SPRENDIMAS TEISINGAS, VIBRACIJOS KYLA, GALIMYBĖS PLEČIASI, UŽDUOTYS SUNKĖJA.

TEGUL MANO ŠIRDIES ŠVIESA LIEJASI SU VISUOTINIO - IŠREIKŠTO IR NEIŠREIKŠTO - ŠVIESA. TEGUL TAIP BUS ČIA IR DABAR. PRIIMU. SUVOKIU. DĖKOJU.

Šviesos laidininkas – Nėja
Priėmė ir užrašė – Lėja Ajanasan
(išvertė-Rosita S.)


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos