LEJA MEILĖ AUMIENĖ BiOTERAPEUTĖ-PRAKTINIO ENERGIJOS TRANSFORMAVIMO ALCHEMIJOS MEISTRĖ



Опубликовал: Ajjana, 16-12-2015, 04:38, литовский / Личное, 8 652


25 metų praktinio darbo patirtis su energijomis ir nemokamos pagalbos suteikimas žmonėms telefonu bei skypu, konsultuojant ir pravedant greitosios pagalbos seansus žmogaus Sielai. Seansų metu transformuojami emociniai - mentaliniai blokai ir jų pirmapradės priežastys, likusios kūno ląstelių atmintyje ir subtiliuose dvasios lygiuose.
Lėja apdovanota empatijos bei stalkingo (matymas, atsekimas, atskyrimas vidinių reakcijų), alchemijos galiomis (destruktyvinių energijų pavertimas pozityviomis) ir sugebėjimu sukurti besąlyginės meilės energijas ląstelėse. Vytauto Kazlausko kvietimu skaitė lekcijas rusų grupėms Parapsichologijos akademijoje, taip pat dalyvavo parapsichologų konferencijose Vilniuje ir Kaune. 7 metų bėgyje, kartą per metus, vedė Kinų Naujųjų metų šventę, kur susirinkdavo apie 120-150 žmonių.
2005 metais Klaipėdos kino studijoje apie ją buvo sukurtas filmas "Kitoks gyvenimas" . Jos straipsniai spausdinami žurnaluose "Paslaptis", 2001 metais, "Ji", 2008 metais ir "Būrėja" 2010 metais. Lėja taip pat dalyvavo lietuviškame projekte "Ekstrasensų mūšis".
Po 10 metų trukusio darbo atstatant kuno ląsteles, norėdama įsitikinti ar ląstelėse teka gyvenimo energija, atitinka 17 metų , būdama 56 metų Lėja dalyvavo jaunimui skirtame maratone (metų cenzas nuo 17 iki 30) ir tapo maratono "Šok kiek gali" nugalėtoja tarp 3daliviu. Ji maratone prašoko 8 val. 30 min.
Individualiai apmoko, konsultuoja sąmonės praplėtimo metodų, sąmoningumo, DNK energijų pakeitimo, atnaujinimo. Taip pat veda individualius seansus ir suteikia greitąją pagalbą sielai ir kūno ląstelėms. Seanso metu perduodama besąlyginė meilė ir subtiliuose sielos kūnuose bei kūno ląstelėse transformuojamos destruktyvios energijos. Atstatomas prarastas ryšys su savo Tikruoju Aš.

LEJA  MEILĖ AUMIENĖ  BiOTERAPEUTĖ-PRAKTINIO   ENERGIJOS    TRANSFORMAVIMO   ALCHEMIJOS   MEISTRĖ
LA.M. 2015m.


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos