BŪKITE ATSAKINGI UŽ SAVO GYVENIMĄ SVEIKATĄ IR LAIMĘ.



Опубликовал: Ajjana, 8-11-2020, 20:30, литовский / Pagalba sau / Sveikata, 1 875




Kiekviena mintis, žodis, emocija ir veiksmas - yra vibracija, kuri kuria mūsų Šviesos Kūną ir aurą, todėl pakilimas apima mūsų minčių bei emocijų apvalymą bei pasirinkimą veiksmų, kurie kyla iš meilės ir yra nukreipti aukštesniam gėriui. Iš pradžių, šis susilygiavimas su aukštesniais dažniais ir vibracijomis jums gali atrodyti, kaip tikras iššūkis, bet jeigu jūs norite giliai gyti, busti ir plėstis, šis energetinis susilygiavimas yra būtinas, o teigiamas atpildas yra neišmatuojamas.
Šiame straipsnyje jūs rasite 30 dalykų, į kuriuos yra svarbu atkreipti dėmesį savo sąmoningos evoliucijos kelyje ir kuriuos jūs galite išbandyti, sau pritaikyti ir praktikuoti savo kasdienybėje, keldami savo vibraciją ir pajudėdami į iš esmės Naujo gyvenimo patirtį – į jūsų Džiaugsmo, Gausos, Produktyvumo ir Tikslo vietą. Transformacija – tai palaipsninis procesas!
⏳ BŪKITE ATSAKINGI UŽ SAVO GYVENIMĄ, SVEIKATĄ IR LAIMĘ
Kiekvienas iš mūsų, asmeniškai, esame atsakingi dėl to, kaip mes renkamės egzistuoti šioje Žemėje, ką mes renkamės patirti ir kaip mes renkamės vystytis bei augti. Iš esmės, šis pasirinkimas yra tarp buvimo auka ir tapimo Meistru. Jūs galite pasirinkti būti praeities, aplinkybių, šeimos auklėjimo, traumos ar bet ko, kas verčia jus gailėtis savęs ar savo nelaimių, auka, ir jūs galite pasirinkti daryti tokius pasirinkimus ir sprendimus, kurie kelia jūsų vibraciją ir keičia jūsų gyvenimo kelią. Pakilimas reiškia gyvenimą, kur mes gyvename, kaip Meistrai. Tai yra palaiminimas, kuris sugrąžiną mus į savo gyvenimo kontrolę.
Jūs turite gyvenimo dovaną ir viskas, kas nutinka jūsų gyvenime, yra jūsų atsakomybė. Visiška atsakomybė reiškia tai, kad jūs esate atsakingi dėl to, kaip jūs jaučiatės bet kuriuo duotuoju momentu. Jei norite būti laimingas, jūs turite sukurti savyje tą laimės jausmą. Joks išorinis faktorius negali už jus to padaryti. Kitų kaltinimas arba ieškojimas priežasčių išorėje dėl to, kokioje žemoje vibracijoje jūs esate, dar labiau sustiprina jūsų žemą vibraciją.
Išorėje visada yra ir bus aplinkybių ir žmonių, kurie jums gali kelti iššūkį arba skausmą, bet tai yra jūsų pasirinkimas, kaip jūs į tai reaguojate. Jūs galite pasirinkti būti auka, kuri gyvena trečioje dimensijoje ir reaguoti su pykčiu ar baime. Jeigu jūs renkatės tapti penktos dimensijos žmogumi, jūs mokotės, kaip išlikti įsicentrinusiam ir neeikvoti energijos, siūbuojant nuo vieno emocinio „ekstrymo“ prie kito. Negatyvios mintys palaiko mus trečioje dimensijoje ir kai jūs atsisakote jas paleisti, jūs savo pasąmonėje pasakote: „Man labiau patinka laikytis šio seno skausmo, nei kilti“ arba „Aš geriau laikysiuosi savo nesėkmės baimės, nei kilsiu.“ Prisiimkite atsakomybę ir darykite tai, ką jūs turite daryti kiekvieną akimirką, kad paremtumėte save, keldami savo vibraciją, o ne priešingai. Savo asmeninės galios susigrąžinimas ir teisingų ribų nustatymas kitiems laimina jūsų gyvenimą.


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos