"Asmenybės diagnostika



Опубликовал: Ajjana, 16-06-2022, 13:16, Психология 3-его тысячелетия / Духовное, 889




PIRMAS ŽINGSNIS – ASMENYBĖS DIAGNOSTIKA
Kad gyvenimas keistųsi, turime patys keistis – tam reikia pažinti save. Tikrasis savęs pažinimas neturi nieko bendro su mėgstamiausia spalva, muzika ar pamoka mokykloje. Visa tai – tik paviršinis supratimas apie save. Pažinti save – tai suprasti savo silpnybes ir stiprybes, aistras ir baimes, norus ir svajones, tai, kas patinka ir tai, kas nepatinka, o svarbiausia – atpažinti giliai pasąmonėje įsišaknijusius įsitikinimus, nuostatas ir prielaidas apie tai, kas esame, ką sugebame ir ko nusipelnome.
Vienas efektyviausių savęs pažinimo būdų – ASMENYBĖS DIAGNOSTIKA. Tai matematiškai pagrįstas numerologinis metodas, kurio pagalba sužinosite, kokios Jūsų stipriausios savybės, kuo esate išskirtinis(ė), ko labiausiai bijote, kokios Jūsų tikrosios vertybės, kokio stiprumo Jūsų charakteris, kokie pasąmoniniai blokai neleidžia Jums atverti savo talentų ir gebėjimų, kurioje srityje Jums palankiausia realizuoti savo potencialą. Ir tai tik maža dalis to, ką sužinosite apie save.
Jei susidomėjote, parašykite po šiuo postu DOMINA ir aš susisieksiu su Jumis asmeniškai.
Primenu, kad asmenybės diagnostika yra pirmasis „3 žingsnių“ sistemos, leidžiančios per sąlyginai trumpą laiką pakeisti savo gyvenimą iš esmės, komponentas. Užsisakę asmenybės diagnostiką, Jūs ne tik geriau suprasite save, bet ir žengsite pirmą žingsnį trokštamų pokyčių link.
P.s. Geriau pažindami save, geriau pažinsime ir kitus.

ANTRAS ŽINGSNIS – IŠSILAISVINIMAS NUO VIDINIŲ APRIBOJIMŲ
Kaip jau minėjau ankstesniame poste, sėkmės paslaptis slypi vidinėje laisvėje. Ką tai reiškia? Atsakymas paprastas: tik laisvas nuo ribojančių įsitikinimų bei pasąmoninių blokų žmogus gali susikurti tokį gyvenimą, kokio jis trokšta.
Pavyzdžiui, jei manyje slypi įsitikinimas, jog tam, kad mane mylėtų, turiu visiems pritarti ir su niekuo nekonfliktuoti, – tada ir pataikauju kitiems, nereaguoju į savo poreikius ir dėl to patiriu daug diskomforto, liūdesio, nepasitikėjimo, nerealizuoju savęs. Arba jei tikiu, kad gyvenimas yra kova, kad turiu būti stipriausias, niekam nenusileisti, visus ir viską kontroliuoti, – visur matau „priešus“ ir negaliu atsipalaiduoti, būti dabartyje, nes kontrolės paieška tampa amžina, kelianti nuolatinę įtampą, trikdanti santykius.
GERA ŽINIA! Pritaikę efektyvią mąstysenos be apribojimų (MBA) metodiką galite sugriauti pasąmonėje įsitvirtinusius įsitikinimus ir juos pakeisti naujais, t. y. tokiais, kurie būtų paremti dabartinėmis vertybėmis, dabartiniu Jūsų požiūriu į gyvenimą, turimas svajones ir troškimą atrasti savo tikrąjį pašaukimą.
Jei norite sužinoti daugiau, parašykite po šiuo postu DOMINA ir aš susisieksiu su Jumis asmeniškai.
Primenu, kad išsilaisvinimas nuo vidinių apribojimų yra antrasis „3 žingsnių“ sistemos, leidžiančios per sąlyginai trumpą laiką pakeisti savo gyvenimą iš esmės, komponentas. Būdami laisvi nuo ribojančių įsitikinimų ir pasąmoninių blokų, galėsite drąsiai žengti į Jūsų laukiančius pokyčius.
P.s. Šiame gyvenime svarbiausia ne tai, kur stovime, o kuria kryptimi judame. (O. V. Holmsas)

TREČIAS ŽINGSNIS – ASMENINĖ LYDERYSTĖ
Išsilaisvinus nuo vidinių apribojimų, atsiveria laisvė kurti tokį gyvenimą, kokio trokštame. Kitaip tariant, tampame savo gyvenimo architektais: patys statome pamatus ir sprendžiame, kas bus viduje.
Tačiau ne viskas taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Jei norime realių ir ilgalaikių pokyčių, turime prisiimti 100% atsakomybę už savo gyvenimą, visus pasirinkimus bei tų pasirinkimų pasekmes.
Sprendimas prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą veda į ASMENINĘ LYDERYSTĘ. Tai trečiasis „3 žingsnių“ sistemos, leidžiančios per sąlyginai trumpą laiką pakeisti savo gyvenimą iš esmės, komponentas. Būtent nenoras prisiimti atsakomybės už savo laimę ir kuriamą gyvenimą yra viena iš esminių priežasčių, kodėl dauguma žmonių net ir žinodami ko nori, taip ir lieka nerealizavę savo norų ir svajonių.
Dabar pasiūlymas Jums! Jei norite praktiškai išbandyti „3 žingsnių“ – savęs pažinimo, išsilaisvinimo nuo vidinių apribojimų ir įgalinimo veikti – sistemą, parašykite po šiuo postu DOMINA ir aš susisieksiu su Jumis dėl tolimesnių veiksmų.
P.S. Gyvenimo tragedija yra ne mirtis, o visa tai, ką savyje laidojame gyvendami. (Norman Cousins)
Remigijus Šusteriovas


  • Нравится
  • 1

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos