· KOKIE DAŽNIAI TOKS IR GYVENIMAS





Algirdas Svaravičius
·
KOKIE DAŽNIAI TOKS IR GYVENIMAS
Galvodamas, jausdamas tuos gerus trokštamus dalykus, kaipmat persijungi į dažnį, kuris sužadina tavo norimų daiktų energiją; ji ima sklisti pas tave, ir taip tavo troškimai realizuojasi gyvenime.
Pagal traukos dėsnį, panašus traukia panašų. Tu esi energijos magnetas, todėl iš tavęs energija tarsi elektra keliauja trokštamų dalykų link, o iš jų grįžta atgal.
Savo magnetinę energiją žmonės tvarko patys, nes niekas kitas negali už juos nei mąstyti, nei jausti. Tik mintimis ir jausmais susikuriame savo dažnį.
Iš to ką pritrauki tais minčių dažniais, susikuri savo gyvenimą.

Visuotinis Protas - tai ne tik žinios, bet ir medžiaga, kuri savo traukos jėga „sulipina" elektronus ir šitaip suformuoja atomus; šie savo ruožtu, veikiami to paties dėsnio, sudaro molekules, o šios sudaro objektus. Taigi mes matome, jog šis dėsnis - tai kuriančioji jėga, slypinti už visų reiškinių pavidalų - ne vien už atomų, bet ir už pasaulių, Visatos, už visko, ką tik mūsų vaizduotė sukuria.
***
JEIGU NORITE SUKURTI NAUJĄ GYVENIMĄ, SUKURKITE SAVO KIEKVIENĄ NAUJĄ DIENĄ IŠ ANKSTO ANT POPIERIAUS
Norėdami sukurti savo naują gyvenimą, galite naudoti traukos dėsnį. Jūsų būsimas gyvenimas dabar priklauso iki kito šiandieninio įvykio.
Suplanuokite apie savo būsimą dieną iš anksto. "Kai sakote sau:" Aš padarysiu ką nors gražaus apsilankymas ar malonus pasivaikščiojimas“, – tiesiogine prasme siunčiate signalą, kad nieko naujo nekuriate.
Mūsų mintis arba kitaip tariant, mūsų proto būsena visada veikia,
kai visas detales suplanuojame iš anksto ir paskiriame jas naujos realybės kūrimui.
Dabar jūs aiškiai suprantate, kaip svarbu iš anksto apgalvokite kiekvieną kiekvienos dienos įvykį. Be jokios abejonės, jau turite
gyvenime patyrė priešingų situacijų, kai nieko apgalvota: viena iš to apraiškų yra būtinybė bėgti ir paskubėk.
Jei bėgate ir skubate, žinokite, kad jūsų mintys ir veiksmai
remiantis baime, baime pavėluoti. Tokiu būdu jus planuojate sau kliūtis.
Jei nuolat skubate, pritraukiate vieną bėdą po kitos. Be to, traukos dėsnis „planuose“ ateitis turės dar daugiau aplinkybių, kurios privers jus skubėti.
Tau reikia sustoti ir išjungti šį skubėjimą. Jo sukeltą vibracijos dažnį. Skirkite kelias minutes planavimui ir keisk save, jei nenori pritraukti naujų į savo galvą bėdų.
Daugelis žmonių, ypač Vakarų visuomenėje, vejasi „laiką“ ir skundžiasi, kad „neturi pakankamai laiko“. Kadangi jie taip sako, jie tikrai to neturės - pagal traukos dėsnį.
Jei pats vairavai į užburtą minčių ratą apie laiko stoką, dabar pareiškiu su su entuziazmu: „Turiu daug laiko! - ir pakeisk savo
gyvenimą į tokį. Turėk daug laiko ir neskubėk daugiau.
Kitą kartą, kai teks kažko laukti, gerai išnaudokite tą laiką: įsivaizduokite save tu turi viską, ko nori. Padarykite kiekvieną gyvenimo situaciją teigiama!
Ugdykite kasdienį įprotį iš anksto nustatyti kiekvieną
būsimos dienos gyvenimo įvykį ant popieriaus. Savo mintis ir planus siųsk į priekį į rytojų. Visatos jėgoms, kad ir ką darytumėte ir kur eitumėte.
Iš anksto pagalvokite, kaip norėtumėte pamatyti tą ar kitą savo tikslui dalyką. O ne bet kokį atsitiktinį įvykį. Tada jūs sąmoningai kursite savo gyvenimą
.***
NORITE ŠIANDIEN PRADĖSIME KEISTI JŪSŲ LIKIMĄ
Žmogus gali keistis ir valdyti savo savo likimą - toks yra bet kurio proto uždavinys, atsivėrus norimos minties galiai.
Jei norite pakeisti savo aplinkybes, pirmiausia jūs turėtų pakeisti savo mąstymą. Kiekvieną dieną ateini prie pašto dėžutės, bijodamas sąskaitą gauti! Jūs niekada nesitikite gerų dalykų. Jūs galvojate apie skolas, bijote skolų. Taigi ta skola turi atsirasti, nes pritraukei ją.
Ir kiekvieną dieną jūs tai patvirtinate ir stiprinate savo pagalvojau: ar turiu skolų? Taip jos yra. Ar ateis sąskaita? Taip, ateis. Kodėl? Nes tu tikiesi, kad tai jau bus. Ji materializavosi, nes traukos dėsnis visada paklusnus jūsų mintims.
Padarykite sau paslaugą: pradėkite laukti grynųjų pinigų čekio, vietoj skolos sąskaitos!
Čekio laukimas yra galinga traukianti jėga.
Noras susieja jus su tuo, ko norite, o lūkesčiai pritraukia tai į jūsų pusę gyvenime.
Tikėkite tuo, ko norite, ir nesitikėkite to, ko nenorite.
Ko tu dabar lauki labiau? Sąskaitos ar čekio?
Dauguma žmonių žiūri į dabartinę padėtį ir jie sako: „Štai kas aš esu“. Bet tu ne toks, o toks koks tu buvai. Tarkime, neturite pakankamai pinigų ar nėra pageidaujamų santykių su žmonėmis, bloga sveikata ar fizinės problemos.
Tokia tavo minčių forma buvo anksčiau sukurta.
Tačiau visa tai nėra tai, kas tu dabar– tai yra liekamieji jūsų praeities minčių ir veiksmų padariniai.
Mes nuolat gyvename tarp jų – taip sakant, savo liekanose
praeities mintys ir veiksmai.
Kai pažvelgi į savo dabartinę reikalų būklę ir per ją apibrėžiate save, jūs pasmerkiate save gražesnei ateičiai.
Mes visi esame to, ką galvojome, rezultatas. o dabar galvokime naujai, kad rezultatas pasikeistų.
Norėčiau su jumis pasidalinti metodu, kuris kilo iš didžiųjų
mentorius.
Kiekvieną dieną, prieš eidami miegoti, prisiminkite visus praėjusios dienos įvykius. Jeigu bet kokie įvykiai ar akimirkos susiklostė ne taip, kaip norėjote, pakartokite juos savo galvoje jums maloniausiu būdu.
Tada atkurkite šiuos įvykius mintyse taip, kaip norite matote, jūs išvalote savo praeities dažnį ir siunčiate naujus signalus rytdienai.
Kuriate naujas savo ateities nuotraukas - ir niekada nevėlu pakeisti pasenusius vaizdus.
Daugelis žmonių jaučiasi tarsi kalėjime jų dabartinės aplinkybės – tarsi jie būtų įstrigę tinkle ir negali išeiti. Kad ir kokios būtų jūsų aplinkybės šiuo metu tai tik dabartinė realybė ir dabartinė
tikrovė pradeda keistis dėl Traukos dėsnio taikymo.
Jūsų dabartinė tikrovė arba dabartinis gyvenimas yra jūsų rezultatas
praeities mintys. Viskas visiškai pasikeis, kai pradėsite keisti savo
mintys ir jausmus.
Žmogus gali keistis ir valdyti savo savo likimą - toks yra mūsų proto uždavinys. Atverkite ir jo neuždarykite norimos minties galiai.
Stenkitės kad nauja realybė taptu artimesnė jums už seną gyvenimą.


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos