ŽAIDIMAS-pažiūrėk, kas tavęs laukia ateityje



Опубликовал: Ajjana, 6-02-2017, 12:00, ---, 5 476


ŽAIDIMAS-pažiūrėk, kas tavęs laukia ateityje


Užmerk akis, kelis kartus giliai įkvėpk, pasistenk atsipalaiduoti ir išvalyti savo mintis. Tuomet durk pirštu į žemiau esančią lentelę ir paskaityk, kas tavęs laukia artimiausioje ateityje. Galbūt metas šiek tiek sustoti, o gal priešingai - dabar kaip tik reikėtų aktyviau veikti?

1. Būk atidi rinkdamasi draugus tiek gyvenime, tiek darbe. Prieš ką nors sakydama gerai pagalvok ar to tikrai reikia, nes didelė tikimybė, kad tau besišypsantis žmogus už akių rezga intrigas.

2. Nebijok surizikuoti. Posakis „Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą“ dabar tau labai tinka, taigi progai pasitaikius per daug nesvarstyk.

3. Netikėtos pažintys gali kardinaliai apversti tavo gyvenimą - tiek asmeninį, tiek profesinį. Tik tų pažinčių nebus, jeigu sėdėsi užsidariusi namuose.

Burtų lentelė: pažiūrėk, kas tavęs laukia ateityje

4. Labiau pasitikėk artimiausiais žmonėmis. Nors kartais atrodo, kad viską padarysi pati, o kiti tau negali niekuo padėti, iš tiesų net neįsivaizduoji, kaip viskas gali pasikeisti, jeigu išdrįsi atverti širdį.

5. Gyvenime viskas sukasi ratu, taigi jei kils noras ką nors įskaudinti, atkeršyti ar apgauti - gerai pagalvok ar nuo to tikrai pasijausi laimingesnė. Savo laimės ant kito nelaimės nepastatysi.

6. Nešvaistyk veltui laiko vaikydamasi tai, kas tau kol kas nepriklauso. Kai bus tinkamas laikas, tai pas tave savaime ateis, o kol kas turi mėgautis gyvenimu ir naujomis galimybėmis.

7. Daryk, daryk ir dar kartą daryk. Dabar likimas tau dovanoja visas įmanomas galimybes, tik sugebėk jų nepramiegoti ir tinkamai išnaudok. Judėk į priekį!

8. Pamiršk senas nuoskaudas, nes jos yra pagrindinė tavo kliūtis į laimę.

9. Kuriam laikui atsiribok nuo aplinkinių ir pabūk viena. Tai padės tau aiškiau pamatyti, kas yra tavo draugai, o kas tiesiog semia tavo energiją ir tave išnaudoja.

10. Svajok, nes svajonės materializuojasi!

11. Bus naujienų! Geros jos ar blogos - priklausys tik nuo tavo požiūrio. Pasistenk įžvelgti teigiamas puses ir bent jau kol kas negalvok apie neigiamas, tuomet pamatys, kaip viskas išeis tik į gerą.

12. Metas veikti ryžtingiau. Jei nori didesnės algos - puiki proga. Jei netenkina santykiai - metas ramiai išdėstyti savo poziciją. Dabar tinkamas metas sudėlioti visus taškus ir arba sukti nauju keliu, arba gyventi toliau, tik be iki šiol buvusių trukdžių.

13. Dabar geriau pasikliauti tik savo intuicija ir protu. Aplinkinių patarimai pridarys daugiau bėdos, nei atneš naudos.

14. Ištiesk kojas ir tiesiog ilsėkis. Jau gana galva daužyti į sieną, bandant ją pramušti. Siena sugrius ir be tavo pastangų, o tau teliks mėgautis lobiais, kurie už jos slėpsis.

15. Galvodami apie nelaimes, kartais nepastebime ir savo laimės. Ar tik tai nebus tavo atvejis? Daugiau vertink tai, ką turi, o ne tai, ko netekai.

16. Jei sulauksi netikėto pasiūlymo - per daug neskubėk jo priimti. Dabar geriau nerizikuoti ir palaukti stabilesnio laikotarpio.

17. Netrukus į duris pasibels džiaugsmas, bet ar tai bus ilgalaikė laimė, priklausys tik nuo tavo pačios pastangų.

18. Laukia įdomios gyvenimo permainos, tačiau įsiklausyk į artimiausių žmonių nuomonę ir patarimus. Pati šiuo metu į tas permainas norėsi nerti stačia galva ir gali susižeisti.

19. Priešai nemiega, todėl būk akyla. Jie nesugebės tau pakenkti, jeigu pati nedarysi žioplų klaidų.

20. Daugiau dėmesio skirk darbui - čia gali būti situacija „viskas arba nieko“. Juk labiau norėtum visko, tiesa?

21. Aklai pasikliausi kitų pažadais - liksi kvailės vietoje. Elkis gudriai: jei reikia, linksėk galva, bet nedaryk to, kas tau pačiai atrodo neteisinga.

22. Gyvenime būna juodų periodų, bet jie labai svarbūs tavo asmenybės formavimuisi. Juk tik išgyvenusi sunkiausias akimirkas gali įvertinti kas iš tiesų yra laimė.

23. Įnešk gėrio į kitų žmonių gyvenimą be jokių savanaudiškų paskatų. Pamatysi, kaip gerai pasijausi pati, o ir už tą gėrį anksčiau ar vėliau būsi apdovanota.

24. Net jei ir iškils nemalonių netikėtumų, išlik rami. Viskas išsispręs savaime, taigi neverta gadintis nervų.

25. Nekurk grandiozinių planų, nes jais patikėjusi, gali skaudžiai nusivilti. Dabar kur kas geresnis pasirinkimas - ramiai palaukti ir tiesiog pasidžiaugti esama situacija, kuri tikrai nebus bloga.
IŠ INĖTA


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos