Kaip sukurti Meilės ir Harmonijos erdvę?



Опубликовал: Ajjana, 19-04-2019, 12:18, литовский / Asmeniniai laiškai / Личное, 3 824



Perskaičiau facebook’e repliką apie tuos, kurie sveikai gyvena ir kodėl jie miršta nuo vėžio. Komentaruose skambėjo tokios mintys: “Valgytų mėsą, galvotų kaip visi - ilgai ir gyventų”. Manyje kažkas atsišaukė. Nuo vėžio miršta ir paprasti žmonės, ir įžymybės, ir vargšai, ir turtingi. Aš asmeniškai mėsos nevalgau 30 metų ir puikiai jaučiuosi.
Kiekvienas Žmogus savo viduje turi gydančią jėgą - sveikatos eliksyrą. Ir bunda ši jėga tiek, kiek žmogus pradeda suvokti pats save. Pasireiškia ji sąmoningame skaidrių ketinimų, šviesių minčių, vidinių reakcijų pasirinkime ir negatyvių charakterio savybių keitime, visa tai yra paremta įsitikinimais, kurie pažadina žmoguje pyktį, neapykantą, puikybę, pavydą, panieką ir nesąmoningą kerštą.
Pagarba ir dėkingumas Pradžių Pradžios Šaltiniui ir jo Šviesos kibirkščiai savyje atneša sveikatos energiją kiekvienai organizmo ląstelei.
Suvokimas to, kad kiekvienas žmogus savyje turi Absoliuto-Šviesos- Dvasios-Gyvenimo-Meilės sąmonę atskleidžia žmoguje gydančią Besąliginės Meilės Šviesos energiją.

Jūs juk kvėpuojate? Per kvėpavimo sistemą Šviesos Kibirkštis-Absoliuto sąmonė-Gyvenimo-Meilės Dvasia - “Kūrėjo kvėpavimas” Žmoguje susijungia su Neišreikštojo Pradžių Pradžios Šviesos Vandenynu.
Kai žmogus prabunda ir pradeda keisti savo mąstymo būdą, o kartu su tuo ir savo gyvenimo būdą, jame sustiprėja tiek negatyvios tiek pozityvios savybės.
Kiekviena siela ateina su sava patirtimi ir misija.
Vėžinių susirgimų priežastis yra giluminiame kaltės jausme, nesąmoningame neatleidime pačiam sau už atstūmimą savęs paties kaip Šviesos-Meilės-Gyvenimo- Dvasios, o taip pat savęs baudimo ir susinaikinimo programoje, kuri yra kiekvieno Žmogaus DNR, tik ne kiekvienam ji pasireiškia kaip vėžinis susirgimas. Ši programa taip pat pasireiškia kaip nelaimingi atsitikimai, įvairūs negalavimai, ligos ir kaip paradimas to ir tų, kurie brangūs. Tam tikri įsitikinimai pažadina kančią.

Aš neturiu ketinimo kažkuo Jus įtikinti ar kažką įrodyti, ar priversti Jus patikėti mano žodžiais.
Netikėkite mano žodžiais, o tiesiog patikrinkite.

Sąžiningai, nuoširdžiai pažvelkite į salvo gyvenimą ir paklauskite savęs:

1. “Ar aš, Žmogus, esu dabar laimingas? Ar man blogai?

Kas iššaukė tokią būseną?

2. Kokios mintys sukasi mano galvoje?

3. Kokius jausmus ir emocijas jos sukelia manyje?


Ir po nuoširdžių atsakymų pačiam sau, jūs patys suprasite tiesą to, kas buvo pasakyta.
Savęs pažinimas, savęs tobulinimas tai yra iškylančių jumyse reakcijų, minčių, kurios iššaukė tas reakcijas suvokimas ir sąmoningas jų pakeitimas į tas mintis , kurios iššaukia šviesius jausmus, vidinę pusiausvyrą.
Meditacijos, savianalizė, patirtis naudojant gautas žinias savo gyvenime ir kitos praktikos pakelia materijos vibracijas. Sustiprėja Šviesos-Gyvenimo-Meilės-Dvasios spinduliavimas ląstelėse. Tai veda į vidinių pasaulių harmonizavimą. Ir aplink jus atsiranda stipriausia apsauga, kuri sudaryta iš aukščiausios Vienatinio Besąlyginės Meilės energijos. Harmonija išspinduliuojama į erdvę aplink jus. Ji tampa ekologiškai švari. Tokiu būdu kiekvienas turi galimybę sukurti gėrį vardan bendros gerovės, vardan visos žmonijos, vardan Žemės planetos.
Taika jūsų pasauliams!

Lėja Meilė.
Verteja Dovile
17.03.2019


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos