Žinutė 3D žmonijai... ir žemės planetoje užsilikusiomis Indigo..



Опубликовал: Ajjana, 8-09-2020, 16:30, Научно-познавательные / литовский, 2 109



Žinutė 3D žmonijai... ir žemės planetoje užsilikusiomis Indigo... Starseeds ... pažengusiomis sąmoningoms sieloms...
Norint persikelti ~ perėjimas gyventi naujoje 5D žemėje ir pasiekti sekantys aukštesni matmenys sąmoningumas ir pasauliai ... pasiekti kosmose sekantys pasauliai... Būtina atlikti su savyje visišką virsmą kad atitikti 5D dažnius-vibracijas.
....
Būtina atsiskyti ir pamiršti 3D tankio neigiamos mintys, egoizmas, godumas, manipuliavimas, politikos... materialinių vertybių geismai, prisirišimas, negatyvumas, pavydas, kitų valios slopinimas, kontrolė, cheminių produktų naudojimas ,gyvūnų vartojimo maistui ir t.t.
....
Naujosios Žemės erdvė.
Naujosios Žemės 5D tankio erdvė tai atvirumas ~ meilė harmonija ~vienybė~kokybė~dvasingumas ~ susiliejimas su šaltiniu ~ kasdien plečianti šviesą ~ kurianti gėrybę ~ lygybę ~ kūrybiškumas~ magiška~fantazija~ šviesa ~ryškiai spalvota~ skaidrumas~ gyvenimas ...
Pagrindinės vertybės yra meilė... sielos evoliucija ... kūrybiškumas ... kūrinija ... rūpinimąsis gamta-harmonija su gamta... visata
Norint visiškai persikelti į Naujosios Žemės Sąmoningumą ~ erdves, reikia visiškai atsisakyti 3D senosios dimensijos ir atsisakyti sistemos-monetarinės sistemos ... atsisakyti visam laikui tūrtų ir pinigų priklausomybės ... atsisakyti neigiamo elgesio ir senojo mąstymo.

iš ineta


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos