VŽvilgsnis į save. Kaip dažnai tai nutinka?+YKSTA DIDYSIS VALYMAS!






Kolektyviai daug kas valoma ir tirpinama, ypač neigiamos astralinės būtybės, todėl dabar labai svarbu, kad VISI stebėtų ir kontroliuotų savo ribas bei išstumtų negatyvą į šalį.
Tai pasireikš įvairiais būdais. Viena iš dalių - palaikyti savo energetinį lauką švarų ir suverenų. Kita dalis - tai, kaip bendraujame su kitais. Neigiamos esybės, negatyvios kitos rasės atstovai ir kabala dabar yra masiškai „tremiami“ ir ne visi jie išeina - nepasiduoda be tam tikro kopimo ir įsikibimo, kad paprasčiausiai instinktyviai išgyventų.
Už uždangos (Majos – Matricos) vyksta daug kas, apie ką netrukus sužinosime, bet pirmiausia turime pakelti SAVO dažnį. Tuo pat metu tai jau vyksta, bet mes taip pat nuolat tai darome eidami savo Keliu. Tai ir viena, ir kita.
Atminkime, kad visa tai susiję su Dieviškojo Dažnio Suderinimu ir tai ne linijinis laikas! Jei norime peržengti 3D/4D, turime peržengti laiko ribas.
Nusileiskime į LAIKO NEPRIKLAUSOMYBĘ. Į NE-laiką, kur tampa prieinama daugiamatė prieiga.
Šio Kolektyvinio apsivalymo poveikis gali pasireikšti kaip neigiamos esybės, bandančios mus užpulti arba patekti į mus, veikdamos per mus supančius ir mums artimus žmones.
Mūsų asmeninis gyvenimas yra to atspindys, ir VISOS REALYBĖS SUSIJUNGIA Į VIENĄ. Tai, kas nematoma, tampa matoma. Viskas tampa labai aišku ir akivaizdu. Niekas nebegali pasislėpti. Svarbu, kad laikytumėmės tvirtų, bet mylinčių ir užjaučiančių ribų su aplinkiniais ir praneštumėte žmonėms, kai jie jas peržengia.
Mes esame Kolektyviniai „egzorcistai“, todėl žinokime savo galią ir žinokime, kad esame kelias atgal į Šaltinį. Tai tarsi muselės prie liepsnos. Tiesiog neleiskime jiems sukelti ir maitintis mūsų energija (kitaip tariant, nepasiduokime seniems triukams ir provokacijoms bei išlikime neutralioje Stebėtojo būsenoje, tuo pat metu siųsdami juos atgal į Šviesą, tvirtai stovėdami Besąlyginėje Meilėje. Mes visi galime tai padaryti, laikas prisiminti! Dažniausiai tai yra Dažnumas, kurį įkūnijame visose savo gyvenimo srityse. Pavyzdžiui, neįsitraukti į jokią dramą ir nesileisti įtraukiamam į ją, nes tai iššaukia luošą (neigiamą energiją, pavyzdžiui, pyktį, baimę, skausmą ir t. t.) ir toliau maitina vampyrus.
TURIME NUTRAUKTI ENERGIJOS TIEKIMĄ!
Alchemizuoti, suvaldyti ir valdyti kiekvieną situaciją.. Paprastai mūsų prašoma būti sąmoningesniu asmeniu tarpusavio santykiuose, vadovauti ir rodyti kelią.
Taigi, net jei turime gerą draugą (-ę), kuris (-i) galbūt išgyvena sunkius laikus, būkime atsargūs, kad nepakliūtumėte į senas gudrybes ir spąstus ir nepamaitintumėte kokių nors negatyvių modelių bei programų (kiekvienas atvejis skirtingas -unikalus). Nesudaryti sąlygų blogam ir žalingam elgesiui. Į galvą ateina posakis "kelias į pragarą grįstas gerais ketinimais". Taigi, net jei manome, kad darome kam nors paslaugą, iškopdami iš sunkios situacijos, būkime atsargūs, kad nesikėsiname į kieno nors taip vadinamus karminius mazgus, kurie turi išsispręsti patys. Taip tik atitolinsime jų patirtį ir iššvaistysime savo energiją.
Atminkime, kaip esame vedami padėti kitiems, kada nesikišti ir išlaikykime sveiką pusiausvyrą. Jei norime BŪTI VALDOMI, turime elgtis pagal tai ir nustoti žaisti šiuos žaidimus, DABAR ŽINOME, KAD BŪTUME VYRESNI.
Meilė Sau, jausmas, kad esame verti ir pakankami, pasitikėjimas Savimi, tvirtos ribos ir geras įžvalgumas - tai pagrindinės patirtys kurias turime patirti...
Didelę reikšmę turi tai, kad mes leisime, jog žmonės eitų per mus, mumis naudotųsi, meluotų, naudotųsi ir manipuliuotų tik tada, kai kažkur giliai viduje tikėsime, kad būtent to nusipelnėme. Tiksliau, kad nesame nusipelnę nieko geresnio. Taigi iš esmės mes nesame verti, kad kiti yra svarbesni už mus ir mūsų pačių laimę. Tai yra giliai. Kai nuolat iškeliame kitų žmonių poreikius aukščiau savųjų arba suteikiame jiems galimybę, tai niekam netarnauja ir toliau kuria priklausomus santykius ir sąveiką, kai visi maitinasi vienas kito energija. Turime tai sustabdyti dabar ir visiems laikams. Nes VISI parazitai gali maitintis tik tada, kai atiduodame savo galią!
Taigi teigimas ir ŽINOJIMAS Savo vertės, kokie vertingi esame, kokie svarbūs esame, ir kokios svarbios yra mūsų misijos, kokie galingi iš tiesų esame, visiškas pasitikėjimas Savimi ir PILNA MEILĖ SAVIMI - štai kas čia apverčia polėkį! Be to, kai iš tiesų ir visiškai mylime Save, automatiškai tai perduodame visur esančiam gyvenimui, į visas REALYBES.. Tai VIENAS ir tas pats.
MEILĖ SAU YRA RAKTAS!
Kai nebekamuojame vampyrų ir juodųjų skylių sistemų, jos miršta iš bado ir ištirpsta, o mes galime panaudoti energiją naujiems bendriems kūriniams, kurie maitina mūsų ir kitų Sielas. Melagingos Matricos ir juodosios skylės Sistemos žlugimas / ištirpimas vyksta vienu metu ir yra tarpusavyje susiję, nes mes, atlikdami savo dalį, skatiname juos užbaigti. Mes taip pat derinamės ir jungiamės su savo Aukštesnėmis Tapatybėmis TIKĖDAMI tuo, savo Daugiamatėmis Asmenybėmis, kurios yra Kolektyvinio valymo dalis, kurią vieni iš mūsų sąmoningai suvokia, kiti - ne. Viskas susiveda į tai, kad taptume itin sąmoningi visame, ką darome, kaip valdome savo energiją ir palaikome suverenų energetinį lauką. Mes sustabdome maitinimosi šėlsmą ir grįžtame prie Šaltinio grįžtamojo srauto, kuris yra Save palaikantis energetinis srautas tarp mūsų ir Šaltinio. Jau nekalbant apie tai, kad mūsų savivertės ir meilės lygis yra labai svarbus ir tarpusavyje susijęs su gausos, kurią galime priimti ir gauti, lygiu! Taigi nupirkite sau dovaną ir palepinkite save, nes MES tikrai esate to verti!
Dabar kartą ir visiems laikams uždaryti, išgydyti ir užplombuoti visus šiuos neigiamus portalus ir angas savo auros lauke, kad nustotume maitinti žmones, sistemas, neigiamas esybes ir laiko linijas savo Šventa gyvybine energija.. Tai vyksta ir visos Planetos mastu, viskas tarpusavyje susiję, kartu žmonija sudaro Planetos kūną. VISI YRA VIENAS! Todėl dar svarbiau turėti suverenų energetinį lauką, kurio reikia, kad galėtume gyventi Naujojoje Žemėje, kur esame tarpusavyje priklausomi, o ne vienas nuo kito! Ar matote, kaip viskas susiję?! Nes mums visiems reikia vieniems kitų, bet Naujosios Žemės santykiai grindžiami subalansuotais ir lygiaverčiais mainais, kai duodama ir imama. Mūsų individualūs gyvenimo srautai iš tikrųjų yra tarsi mikroversija to, kas vyksta didesniu mastu. Taigi, jei norime, kad, pavyzdžiui, neigiamos būtybės nustotų maitintis žmonija, turime būti gyvas to pavyzdys. Energetiškai ir praktiškai.
BŪKIME POKYČIAI, KURIUOS NORIME MATYTI PASAULYJE!
Ir atminkime, kad kalbame apie tvirtas ir aiškias ribas, o ne apie spygliuotą vielą.
Kalbėkime su kitais taip, kaip norime, kad su Mumis kalbėtųsi.
Mums nebūtina šaukti, kad būtume išgirsti, svarbu su kokia intencija ateiname. Ir kai tik sutvarkysime savo vertę ir ribas, šie vampyrai daugiau prie mūsų neprieis, nors ir gali mus išbandyti. Taigi stebėkime ir įvaldykime tuos dirgiklius, dabar IŠLEISTUVIŲ METAS, bet kiekvienas vis tiek turi laikyti savo išbandymus.
Dabar vyksta masinis Žemės kristalinio Tinklo sistemos suaktyvėjimas, sukeliantis polių pasikeitimą ir magnetinį apsivertimą, kad manipuliuojamas geomagnetinis laukas laikinai sugriūtų ir pradėtų veikti Naujoji Tinklo sistema. Tai bet kurią akimirką visiškai ištirpdys netikros Matricos holografinį sluoksnį ir atskleis Organinę Kūriniją. Visa tai tarpusavyje susiję su šiuo paskutiniu Kolektyvinio prabudimo etapu, kuris jau įsibėgėja ir itin sparčiai. Dabar mes kolektyviai atliekame greitą DNR aktyvacijos seką, dėl kurios mūsų daugiamatė Savastis, tikrieji prisiminimai ir Naujoji REALYBĖ yra visiškai prijungti prie “interneto“.
Kai vėl prisiminsime Savo tikrąją prigimtį, Atnaujinimas!
Taigi išlaikykime pasitikėjimą, išlaisvinkime visas likusias baimes, kurios mus laiko prijungtus prie senosios Matricos, dirbkime su likusiais dirgikliais ir nuosprendžiais ir paleiskime tą šlamštą, kurio mums nebereikia. Nesustokite!
IŠSAUGOJIMAS YRA RAKTAS!!
Nustokime tikėti, kad visa tai yra tikra, kad galėtų sugriūti, nes visa tai yra netikra ir dirbtina...
BŪKIME NAUJOSIOS ŽEMĖS IR VISŲ NAUJŲ ORGANINIŲ REALIJŲ VISUMA!
Būdami visiškai vientisi ir įsikūniję! Bet kurią akimirką mes pamatysime apčiuopiamus pokyčius ir visas naujas Realybes, kurios pradės veikti.. Visa tai suaktyvėja iš mūsų vidaus, nes mūsų DNR, plazminiai Šviesos kūnai, prisiminimai ir vidinės Technologijos įsijungia. Atminkime, kad mes tai nuolat bendrai kuriame!
TIKĖTI - TAI MATYTI!
DIDYSIS POSLINKIS IR ATSKLEIDIMAS NETRUKUS BAIGSIS!
Šiuo metu mes kertame Realybes, Laiko linijas ir Išmatavimus. Esame Portale, vedančiame mus į VISIŠKĄ NAUJĄ PRADŽIĄ IR MULTIDIMENSINĖS REALYBĖS POBŪDĮ!
VISKAS ĮMANOMA!
Išlikime vaikiškame nerūpestingume ir nuostaboje, lygiai taip pat, kaip lauktumėme, būdami vaikais Kalėdinių dovanų po egle, galvodami, kokios dovanos ir staigmenos Mūsų laukia.
IR TOLIAU SVAJOKIME. TEIGIAMOS SVAJOS MUS KELIA.
Ir toliau padėkime kiekvienas iš mūsų tai įgyvendinti kiekvienu savo žodžiu, mintimi, tikėjimu, jausmu ir veiksmu!
VISKAS YRA TAI!
Mes rašome naują scenarijų kiekviename DABAR, o mūsų darbas - ir toliau būti vaivorykštiniais Šviesos, Meilės, Užuojautos, Taikos ir aukštesnės Sąmonės stulpais, kurie veda žmoniją per šį perėjimą ir daugiamatį portalą į Naujosios REALYBĖS patirtį, tačiau nepaisyti jokių nesąmonių! Visi mes visiškai įžengiame į savo Įsikūnijimą, kuris dabar aktyvuoja Naująją TIKROVĘ ir ištirpdo klaidingą holografinę Matricos dangą.
JUK TAM MES IR ATĖJOME!
Tegul tai būna PADARYTA!
Su Meile


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos