SINTEZĖ. ASMENINĖ PRAKTINĖ PATIRTIS.



Опубликовал: Ajjana, 1-03-2024, 10:50, Практикa / Алхимия / литовский / Pagalba sau / Sveikata, 106



TIKROSIOS SAVASTIES SIMBOLIS. TREJYBĖ. VALIA. MYLĖS IŠMINTĮ.

Žmogus yra daugiamatė daugialypė energetinė-informacinė šviesos būtybė, kuri savyje nešiojasi šviesos kibirkštį=absoliuto sąmonę=Gyvenimo-meilės dvasią.


Sapnas

Savęs – kaip daugiaplanės žvaigždžių-žemės būtybės – suvokimas.

Kartą, kai dar buvau devynerių, susapnavau sapną:

Aš stovėjau viduryje žydinčios pievos, kai staiga iš niekur pasigirdęs balsas manęs paklausė:
„Pasakyk, kieno galva ant tavo pečių?“

Nustebusi atsakiau: „Mano“.

„O pečiai kieno?“ „Taip pat mano“.

„O rankos, kojos, torsas - kieno?“ „Viskas m a n o“. „

Tavo – tai kieno? Tu - tai kas?“ „KAS AŠ?“

Tada nežinojau, kas - AŠ... Dabar – žinau.

Aš, būdama visiškai sveiko proto ir turinti gerą atmintį, dabar į šį klausimą atsakau:

AŠ - ta, kuri iš tiesų ESU.
Esu dievo kibirkštis (Kibirkštėlė) tamsoje. Ta tamsa - taip pat yra aš – fizinis kūnas, susijungęs su siela, kurią sudaro dvi dalys: moteriškoji ir vyriškoji. Tai KAS gi AŠ? AŠ – VIENTISAS DIEVAS-ŽMOGUS.


Aš sudaryta iš 4 dalių.
Išoriškai išreikštos yra tik dvi dalys - tai fizinis kūnas ir moteriška sielos sąmonė.

Kitos dvi –

vyriškoji mano sąmonės dalis ir ABSOLIUTO LIEPSNA – DIEVO-ŽMOGAUS SĄMONĖ
laukė eonus metų- per visą eilę mano įsikūnijimų vis a u k ė , kada gi- pagaliau- atsibusiu ir PRIIMSIU SAVE kaip SIELĄ ir kaip KŪNĄ, kada atleisiu pati sau ir SĄMONINGAI
liausiuos save kaltinti, kitaip tariant, kada leisiu, kad manyje susijungtų visos dalelytės, kada leisiu sau save išreikšti visuose būties analuose, susivokusi, kad tarnauju KŪRĖJUI ir VISATAI, nešdama meilę ir užuojautą žmonių pasauliams, kurie pilni kančių.


Dabar jau drąsiai ir sąmoningai galiu sakyti:

Pažinau save, savo Dvasią ir savo kūną.
Aš, SIELA, pažinau save visuose būties analuose – tuose, kurie iki šiol man atsivėrė. Tačiau pažinimo procesas juk tęsiasi amžinai ir tame glūdi visas savęs pažinimo džiaugsmas.

Tai, ką čia ir dabar žinau – tai tik trupinėliai – tik mažytės Tikrojo AŠ šviesos kibirkštėlės, kurios man sužybsi dienos eigoje, atsiskleisdamos, ir leidžia save pažinti.

TOKIĄ SAVE JAU PRIIMU – ČIA IR DABAR - GYVENANČIĄ DŽIAUGSMO, MEILĖS, HARMONIJOS IR LAIMĖS PASAULYJE – pasaulyje, kuriame randuosi energijose, keliančiose mane link KŪRĖJO, atsiduodančiose Jam su begaline besąlygine meile, vedama vieno- vienintelio troškimo: „Viešpatie, naudok mane, priimk mano sąmonę, valią ir širdį. Pripildyk visą mane SAVIMI. IŠSILIEK per mane SAVO išmintimi, meile ir atjauta. AŠ – tai TU. TU – tai aš. Su tavim esame VIENA, ir aš esu – VIENA su visai“.

Tai KAS AŠ IŠ TIESŲ ESU?
AŠ – KAIP IR KIEKVIENAS ŽMOGUS – Žmogus yra daugiamatė daugialypė energetinė-informacinė šviesos būtybė, kuri savyje nešiojasi šviesos kibirkštį=absoliuto sąmonę=Gyvenimo-meilės dvasią.

ŽVAIGŽDINĖ-ŽEMIŠKA DAUGIAPLANĖ ENERGO-INFORMACINĖ ŠVIESOS BŪTYBĖ, SAVYJE NEŠANTI ABSOLIUTO SĄMONĘ = ŠVIESOS KIBIRKŠTĮ = GYVASTIES DVASIĄ, SAVYJE SLYPINČIĄ MEILĘ – MEILĖS DVASIĄ, KURIOJE IR SLYPI GYVASTIS .
Nuo pat gimimo – turiu DOVANĄ, (kaip ir kiekvienas žmogus ):

Į KĄ TIK AŠ- ŽMOGUS – NUKREIPIU DĖMESĮ SAVO VIDUJE, TAS IR PRADEDA M A N Y J E AUGTI, SKLISTI Į IŠORĘ IR, REMIANTIS PANAŠUMO PRINCIPU , ima traukti identišką energiją, kuri ir kuria žemiškojo pasaulio realybę. Keisdama savo dėmesio kryptį, keičiu ir savo žemiškojo gyvenimo realybę
Meile Aumiene
02-03-2003


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos