Šalutiniai Sąmoningumo Požymiai-ПОБОЧНЫЕ ЯВЛЕНИЯ ОСОЗНАННОСТИ



Опубликовал: Ajjana, 9-06-2019, 10:07, Психология 3-его тысячелетия / литовский / Pagalba sau, 3 056



Sumažės Draugų Ratas. Pastebėsite, kad įprastos kalbos su draugais ir pažįstamais kažkaip nesiklijuoja. Lyg ir viskas taip, kaip buvo, bet kažkodėl nebeįdomu. Todėl, kad nebegalėsite palaikyti pokalbių apie tai, kad viskas blogai ir visi aplink blogi, darbas neįkvepia ir neinasi biznis, vyras nusibodo ir viskuo kalta žmona. Jūs nustosite žaisti tokius žaidimus, kuriuose pagal dualaus gyvenimo taisykles reikia mažiausiai dviejų. Ir būtent todėl jūs savo draugams tapsite labai nepatogiu, gadinančiu visą žaidimą žmogumi. Žmogumi, kuris viskuo rodo, kad karalius - nuogas.

Jums pasidarys sunku dirbti nemylimą darbą ir daryti tai, kas neturi prasmės. Todėl pasirinksite arba maksimaliai dalyvauti esamoje veikloje, arba pakeisite ją kardinaliai. Buvusiame darbe jus laikė būtinybė, baimė, pripratimas, automatizmas ir visa tai išlįs į paviršių, reiks kažką su tuo daryti.

Jūsų santykiai pradės braškėti, todėl, kad dauguma santykių - tai nelygių sąjunga, tai tarpusavio priklausomybių ir kompensacijų ritė. Partneris, pajutęs, kad jus praranda, imsis visų įmanomų priemonių jus susigražinti atgal. Bet į visus priekaištus jūs reaguosite su nuostaba ir nesupratimu, lyg į kontaktą su ateiviu iš kitos planetos ir dar marsiečių kalba.

Pajusite vienatvę, todėl kad atkris visi netikri ir nereikalingi ryšiai, kurie buvo susikūrę ant stokos, vartojimo ir egoizmo. Ir ši nauja, neaišku kaip susiformavusi tuštuma, pradžioje jus gąsdins kaip atvira bedugnė. Bet palaipsniui ji ims užsipildyti tuo, kas jumyse yra tikro ir gyvo.

Jūs nebegalėsite apgaudinėti nei savęs, nei kitų. Beveik fiziškai jausite bet kokią vidinę netiesą žodžiuose, mintyse ir veiksmuose. Kiekvieną kartą, sakydami ne tai, ką išties galvojate, viduje jausite diskomfortą ir tokios jausenos atjungti negalėsite.

Staiga pajausite, kad žmonės aplink jus stipriai kenčia. Ir kenčia ne nuo sunkaus gyvenimo - priešingai, su jų gyvenimais viskas gerai. Jie kenčia nuo iliuzijos, kad su jų gyvenimais kažkas ne taip. Ir jei anksčiau jūs buvote užsiėmę savo nuosavos kančios išgyvenimu - dabar jūs pradėsite jausti jus supančių žmonių išgyvenimus, nes savų jūs jau nebeturėsite. Ir jums beliks tik padėti visiems ir kiekvienam bet kuriuo momentu tuo, kuo galite, nes kitaip jūs jau negalėsite.

Patirsite gėdos jausmą. Už daugelį savo pasakytų žodžių ir padarytų veiksmų, todėl kad reiks pažiūrėti tiesai į akis ir pripažinti, kad visų jūsų problemų šaltinis - ne kažkas išorėje, o jūs pats. Kai tik jūs tai suvoksite - gėda dings ir jos vietą galų gale užims Ramybė.

Jūs pradėsite mažiau kalbėti. Todėl, kad atkris visa tai, ką jūs kalbėjote iš baimės, pavydo, egoizmo ir pykčio. Jūs nebegalėsite rašyti kitus smerkiančių komentarų socialiniuose tinkluose, todėl kad tai neteks prasmės ir nebus poreikio. Ir apskritai, kurį laiką jūs visai negalėsite rašyti, nes visa, ką rašėte anksčiau, jums pasirodys nesąmone. Ir paaiškės, kad tyla - auksas, kurio mes nepastebime savo gyvenimo sumaištyje.

Jūsų pasaulio paveikslas žlugs. Ir jūs suprasite, kad yra ne tik jūsų teisinga nuomonė, o begalinė erdvė galimybių ir variantų. Ir visi ribojimai yra ne kas kitas, kaip išgalvota iliuzija.

Jums teks imtis atsakomybės. Jūs suprasite, kad jums nereikia iš nieko nieko laukti ir niekas jums nieko neprivalo. Viskas, kas yra jūsų gyvenime - priklauso ne nuo išorinių faktorių, kvailo viršininko, nesupratingo partnerio, o nuo jūsų pačių. Jūs gyvenate tokį gyvenimą, kokio esate verti ir nieko daugiau jūs neturėsite, kol nesiimsite atsakomybės už tai, kas yra. Bet būtent šiame momente asmeninė atsakomybė nustos būti našta, nuo kurios reikia bėgti arba mėtyti ant aplinkinių - ji taps vienintele teisinga.

Ir taip, diena po dienos, visa paviršutiniška, dirbtina ir veidmainiška pradės byrėti, apnuogindama vidinę tuštumą. O visa, kas tikra - reikšis, augs, stiprės ir leis jus į šaknis. Ir tai toli gražu ne švelnus ir malonus procesas. Dažniausiai tai naikinantis metų metais užgyventų įpročių ir automatizmų laužymas. Bet kai išlipsite iš po mentalinių šablonų nuolaužų - suprasite, kad visa išgyventi buvo verta.

Tik išverčiau...Esu Onutė autorius nežinomas

ПОБОЧНЫЕ ЯВЛЕНИЯ ОСОЗНАННОСТИ

Это будет круг друзей. Вы заметите, что нормальный язык с друзьями и братва как-то НЕ СКЛЕИВАЮТСЯ. Как будто это было так, но каким-то образом я этого не делал. Потому что вы не сможете поддержать разговор обо всем плохо и все вокруг плохое, работать дэва и neinasi бизнес, человек устал и все виновато в жене. Вы прекратите играть в игры, которые нужны по крайней мере два из правил жизни. И вот почему вы будете очень рады за своих друзей, gadinančiu всю игру. Человек, который показывает все, что король голым.

Вам будет трудно работать на работу и делать то, что имеет смысл. Таким образом, вы выбираете или участвуете в текущей работе или измените ее. В прежней работе вы провел необходимость, страх, привыкания, автоматического и все это идёт на поверхность, должно быть что-то с этим делать.

Ваши отношения начнут в lemiamas, потому что большинство отношений - это в союз, это катушка взаимозависимости и компенсации. Партнер, который заставляет вас проигрывать, сделает все возможное, чтобы вернуть вас. Но ко всем в вы будете удивлены сюрпризом и в как в контакте с иностранец с другой планеты и еще не на языке языка.

Вы будете чувствовать одиночество, чтобы все фальшивое и ненужное общение, которое было susikūrę на отсутствие, потребление и эгоизм. И этот новый, непонятно как образуется пустота, вы сможете получить вас как открытую bedugnė в начале. Но постепенно она будет смотреть на то, что реально и живое в тебе.

Ты не сможешь обмануть себя или других. Почти физически jausite любые внутренние netiesą звуки, ум и действия. Каждый раз, говоря не о том, что вы действительно думаете, внутри дискомфорта и вы не сможете отключить такой jausenos.

Внезапно я думаю, что люди сильно страдают от тебя. И страдать не от тяжелой жизни - наоборот, с их жизнями это нормально. Они страдают от иллюзий, что с ними что-то не так. И если вы были заняты своими собственными страданиями в прошлом - теперь вы начнете чувствовать в окружающих вас людей, потому что вы уже не в своей жизни. И вы сможете только помочь всем и каждому в любое время, что можно, потому что иначе вы не сможете.

Чувство стыда. Многие из вас говорят слова и делают действия, чтобы вы должны были смотреть правду в глаза и признать, что источник всех ваших проблем не что-то снаружи, а вы сами. Как только вы это сделали - стыд исчезнет и место наконец-то примет мир.

Ты начнешь говорить меньше. Потому что я не знаю, что вы говорили о страхе, зависти, эгоизм и гневе. Вы не сможете писать другие осуждение комментарии в социальных сетях, чтобы он не потерял смысла и не будет нужен. А в общем, вы вообще не сможете писать, потому что все, что вы написали до вас, будет бред. И он будет знать, что молчание - это золото, которое мы не видели в нашей жизни.

Ваша мировая картина упадет. И вы поймете, что это не только ваше правильное мнение, но бесконечное пространство для возможностей и хитов. И все ограничения - это не что иное, как иллюзия.

Вам придется взять на себя ответственность. Вы поймете, что вам не нужно ждать ни от чего, и вам никто ничего не нужно. Все, что есть в твоей жизни - зависит не от внешнего фактора, тупой босс, в партнер, и от своего. Ты живешь в той жизни, которую заслуживаешь, и ничего больше у тебя не будет, пока ты не будешь отвечать за то, что есть. Но именно в этот момент личная ответственность перестанет быть бременем, которое нужно бежать или бросать на окружающих - она будет единственным правом.

И да, на следующий день, все paviršutiniška, искусственные и лицемерно начнут byrėti, реакционные внутренняя пустота. И все, что правда - reikšis, вырастет, вырастет и сделает тебя в корень. И это далеко не нежный и приятный процесс. Обычно это год год привычек и automatizmų. Но когда ты получить из обломков, ты поймешь, что все это того стоило.
АВТОР НЕИЗВЕСТЕН


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos